Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יניב,

לפני שאתה מוציא פטיש 5 ק"ג כותב קישקושים טמטומים, סמרטוטים ובושות, אולי תקרא מה כתבתי:

"יכול מאוד להיות" פירושו שיכול להיות שכן, יכול להיות שלא.

יכול להיות שאת הגוזלים לא נותנים למאכל אבל יש בספארי חיות שאוכלות חיות אחרות.

בלי קשר לנאמר, יפה שיש גם מי שדואג לגוזלים, אבל זה לא משנה במאומה את דברי.

.

תגובת ה 5 קילו היא גם כי עצבנת אותי וגם כי הפגנת בורות (מה שמאוד נדיר אצלך).

אם הגזמתי, אם נעלבת ואם בכית לכרית בלילה, אז סליחה! :wink:

אם קראת את הקישור שהבאתי, ראית שיש בגן החיות מחלקה מיוחדת שנפתחת בעונת הגוזלים שכל עיסוקה הוא לקבל גוזלים שנפלו מהקן, לשקם אותם ולשחררם לחופשי. מדובר בעבודה מאוד אינטנסיבית, 24/7, ללא הפסק במאות גוזלים שחלקם קטנטנים ודורשים המון תשומת לב, מצד שני, מגיעים לשם גם עשרות גוזלי בזים, עייטים, תנשמות ינשופים ושאר עופות דורסים.

הבנות שם אשכרה עושות עבודת קודש.

מעבר לזה, מטפלים בכל גן חיות בעולם, לעולם לא יאכילו חיה שברשותם במזון שהם לא יודעים בוודאות מה מקורו.

אולי הגוזל במצב כזה כי הוא מורעל?

אולי הוא חולה בחידק/וירוס מסוכן?

אולי יש לו טפילים חיצוניים/ פנימיים?

נראה לך הגיוני לאבד טיגריס בנגלי נדיר שמוערך במאות אלפי דולר, על סף הכחדה עולמית כי ניסית לחסוך 20 ש"ח בתזונה שלו והוא מת?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה רצת ישר לטיגריס?

אני זוכר סיפורים שלקחו חיות או נבלות והאכילו חיות בספארי לא את הנדירים את הפושטים.

הבחור מצא גוזל בחצר רב הסיכויים שזה תור מצוי אני לא מאמין אם כל הכבוד לבנות שהם יתאמצו עליו.

פורסם

יניב,

1. כל מה שכתבת לענין כשירות המאכל הוא נכון וידעתי אותו.

2. את אשר כתבתי, כתבתי, כי לפעמים אנשים תולים תקוות שיצילו ולא תמיד הם יודעים שדקה אחרי שהפנו עורף, המוצל הופך לפגר. יכול להיות שאילו הוא היה מודע לאפשרות שהגוזל יהפוך לפגר, אולי היה מעדיף להשאירו אצלו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

רק שבמקרה הזה אין סיכוי שהגוזל יהפך לפגר כתוצאה מפעולה ישירה של מי שעובד בבית החולים הזה.

אלקמינו, אתה לא מאמין? אז תתחיל להאמין כי כנראה אין לך צל של מושג על מה ועל מי אתה מדבר.

הן מטפלות שם בעשרות גוזלי דרורים, תורים, עורבים ושאר בעלי כנף "פושטים" בנוסף למאות עופות דורסי יום ולילה, עופות מים, חסידות, עגורים, שקנאים ושאר ציפורי הנוד (תאמינו או לא, זה המינוח הנכון).

פורסם

עורבים ?

אולי אני לא מעודכן , אבל עורבים עד כמה שידוע לי היא ציפור בפיצוץ אוכלוסין , ורשיון ציד שלה הוא הקל ביותר להשגה (ציד למטרת הצלת יבולים).

מפתיע אותי שמצד אחד מנסים לצמצם את אכלוסית העורבים ובנתיים מצילים אותם במקום אחר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
עורבים ?

אולי אני לא מעודכן , אבל עורבים עד כמה שידוע לי היא ציפור בפיצוץ אוכלוסין , ורשיון ציד שלה הוא הקל ביותר להשגה (ציד למטרת הצלת יבולים).

מפתיע אותי שמצד אחד מנסים לצמצם את אכלוסית העורבים ובנתיים מצילים אותם במקום אחר .

מזל שכתבת עורבים, אני כבר נבהלתי וחשבתי שכתבת ערבים :twisted:

בנימה של רצינות, זה בדיוק כמו לטפל טיפול רפואי בשבויי אויב, הם באותו רגע זקוקים לעזרתך והם חסרי ישע, תפוס אותם בהזדמנות אחרת ודמם מותר.

פורסם

האמת היא שמתי שראיתי את הגוזל , לא יכלתי להתעלם ממנו,

אני לא חסיד גדול של חיות , והאמת היא שאני ממש שונא חתולים, אבל הגוזל הזה,עד עכשיו כשאני חושב על זה , אני ממש לא יודע למה התאמצתי ליסוע מראשון לרמת גן בשבילו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כי אתה בן אדם ואחת מהתכונות שמאפיינות אותנו היא חמלה.

שוב, כל הכבוד!

• תוכן חדש...