Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי במוסך לבדיקת הרעש מהמנוע ואלו הממצאים-

אינגקטור מס' 1 דולף קומפרסיה מהטבעת נחושת והוא משתין בנוסף. כל אזור האינגקטור היה מלא בפיח שחור ויש עשן לבן מסביבו .

נבדק גם הסולר והתגלו שבבים קטנים מהמשאבה שהם הורסים את האינגקטורים.

המחיר למשאבה חדשה הוא מעל 10000 שקל הזוי ביותר:shock::evil::x

האם המשאבה באמת שחוקה או שאפשר לסחוב עוד? האנגקטור יוחלף בלי קשר..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שבבים בסולר זהו דבר חמור והפתרון הוא ניקוי כללי של כל המערכת , מומלץ לבדוק עם מגנט את סוג המתכת של השבבים ולהגיע למסקנה מאיפה הם מגיעים. יש מנועי דיזל שבהם השתילו מגנטים במסנני הסולר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שבבי מתכת לא בהכרח מעידים על כשל של משאבה הזרקה או לחץ גבוה והאמת שדי נדיר למצוא מסנן סולר בלי השבבים האלו. השאלה היכן נמצאו השבבים, איזה צבע הם ובאיזה כמות מדובר?

פורסם

המכונאי שאב מהכניסה לפילטר על ידי פמפום המשאבה הידנית , הוא הוציא רבע ליטר וראינו חתיכות קטנות שחורות ואז הוא הביא מגנט וראינו חתיכת מתכת ממש ממש קטנה שנצמדה למגנט וכנראה שהיו עוד כמה.

הוא אמר שהפילטר לא מצליח לסנן את כל השבבים ויש כאלו שמגיעים למזרקים והורסים אותם...

חיפושיות 73-74

פורסם

הכי חכם זה להחליף את מזרק מספר 1 ולעזוב את המשאבה כרגע ,נכון?

במחיר של משאבה אני מחליף 8 פעמים מזרקים...

חיפושיות 73-74

פורסם
המכונאי שאב מהכניסה לפילטר על ידי פמפום המשאבה הידנית , הוא הוציא רבע ליטר וראינו חתיכות קטנות שחורות ואז הוא הביא מגנט וראינו חתיכת מתכת ממש ממש קטנה שנצמדה למגנט וכנראה שהיו עוד כמה.

הוא אמר שהפילטר לא מצליח לסנן את כל השבבים ויש כאלו שמגיעים למזרקים והורסים אותם...

לא נשמע טוב... מצד שני, אם המערכת הייתה בתהליך קריסה הרכב לא היה סוחב, מדומם לסרוגין ועוד רעות חולות, שאני מבין שאין לך.

החלף מרסס ואם יש אפשרות לפרק את מיכל הדלק לניקיון ולהחליף מסנן סולר - עשה זאת.

פורסם

יש לי פילטר סולר חדש בבית וזה שכרגע מורכב הוחלף לפני 10K ,אתה ממליץ להחליף אותו +ניקוי כללי מהטנק ועד המזרקים?המנוע מעשן מעט עשן שחור ,ושמתי לב שזה קרה רק לאחר נסיעה בכביש החוף ולפעמים יוצא ממש מעט עשן לאחר ההנעה כנראה בגלל המזרק שמשתין ומחר ישופץ.

בכללי המנוע סוחב טוב וככה גם אמרו במוסך שיחסית לק"מ המנוע סוחב מצויין.

המנוע מניע בקלות בכל פעם ואף פעם לא נכבה ,יש רעש מוגזם בגלל האנגקטור שישופץ מחר בדיזל השרון.

חיפושיות 73-74

פורסם

נכנסתי היום עם מנוע רועש ב9 בבוקר למכון טורבו דיזל השרון שבנתניה ויצאתי ל12 וחצי עם מנוע שקט ,שם התחברו למחשב מצאו 3 תקלות :

1 חיישן חמצן.

2+3 אימבולייזר.

מחקו את הכל ואני צריך לבדוק אם זה חוזר.

אינגקטור מס' 1 פורק ונשלח למעבדה (בקומה למעלה) כעבור שעה הוא חזר ונמצא תקין (הוא היה מלא בפיח וגרגירים בגלל טבעת נחושת שחוקה שגרמה לדליפת קומפרסיה ולפיח שהקשה על הפירוק) הוא יצא שחור חזר כמו חדש אחרי ניקוי ובדיקה ונמצא תקין ,הוא הורכב ,הנענו את המנוע ועכשיו יש שקט ועבודה נורמלית של דיזל.

בסך הכל הוחלפה טבעת נחושת ונוקה המרסס בעלות של 350 שקל שזה באמת בחינם לעומת מרסס חדש ב2000 שקל או משופץ ב1000 שקל.

יצאתי בזול תודה דניאל על העזרה!

הבעיה היחידה שיש זה וויברציה ב1500 סל"ד בניוטרל אבל בגלל שהסחיבה טובה אז לא בדקנו את זה וזה כמעט לא מורגש בנסיעה...

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...