Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי רצח עם, אמרתי רצח.

רצח עם זה במטרה להרוס עם ולהשמיד אותו.

ברור שזו לא המטרה של צה"ל ואל תכניסו לי לפה מילים שלא אמרתי.

צה"ל הוא כן הצבא הכי מוסרי בעולם אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שבכל צבא מאמנים אנשים בשביל להרוג אחרים.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל אחד תורם את המעט שלו שביחד זה הרבה. בפועל חסרים לוחמים וג'ובניקים יש בכל פינה (אני משתמש במילה עדינה).

חסרים לוחמים? אתה בטוח? בגלל זה הצבא עושה כל כך הרבה בעיות לכל מי שרוצה לעבור לקרבי מג'וב עם פרופיל קרבי לכל דבר?

ועוד דבר, על זה שייעלת את נושא השכר לאנשי הקבע, זה מעניין את קצה הביצה לפלוני אלמוני, אם אתמול פגעתי במחבל שהיה בדרך לבית שלך, זה מעניין את כל העם.

אההה, אז מידת התרומה שלך נמדדת לפי העניין של העם? מעניין...

פורסם
אולי תחליט כבר?

הוא הכי חשוב או לא?

לפני שאתה עושה דוקטורט אולי תלמד לקרוא,

כל החיילים חשובים באותה מידה כבני אדם, התפקידים אותם הם ממלאים הם בעלי חשיבות שונה.

ולא, אני לא מסתייג מהמילה רצח.

התפקיד של חייל הוא לרצוח, וזה לא משהו שמכוון לחייל צה"ל בהכרח.

הביקורת שלי היא על התנהלות של מדינות בכלליות והמוסד של הצבא בכלליות.

ל

זה קוראים צביעות.

כל חייל מאומן לרצוח אחרים. זו תכלית התפקיד שלו.

אין לי מה לומר חוץ מזה שאתה מגעיל אותי.

פורסם

אל תאמר רוצח,

אמור, "מאתגר נשמות".

לגבי חוקר מצ"ח,

אל תהלל גוף שכל מטרתו זה להתיש חיילים בחקירות שווא ארוכות, ואחר כן לעצור אותם ל-48 שעות לשווא בשביל הכיף.(ואני מזמין אותך לחפש בגוגל, מעצר שווא + משטרה צבאית).

----

פורסם
למה מגעיל?

כי אני לא מפחד להגיד שצבא זה ארגון שהתכלית שלו היא להרוג?

אם אני טועה, תגיד לי במה.

תכלית הצבא להגן.

להרוג זה התכלית של ארגוני טרור.

פורסם

מי שחושב שג'ובניקים לא תורמים למדינה, ולא משרתים והם לא חשובים,

(ושמעתי כבר אנשים אומרים שג'ובניקים הם לא חשובים ודברים כמו "שתוק גו'בניק" וכו'....)

מה עם אנשים שהם בנים יחידים וההורים לא חותמים? מה עם אנשים עם פרופיל רפואי נמוך? פרופיל נפשי נמוך?

או כאלה שפשוט מפחדים?!

פשוט שטויות להעריך בן אדם לפי שירותו הצבאי של 2-3, ומי שחושב שכן שיחשוב טוב עם עצמו מה הוא היה עושה

לולא פיזית הוא לא היה יכול לשרת כקרבי :idea:

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

בכלליות, ההסבר המתבקש הוא שג'ובניק תורם את תרומתו, ואין לי בעיה עם עובד רס"ר כל עוד הוא מבצע תפקידו תוך כדי כבוד לעצמו, לתפקיד ולצבא. אבל חלק גדול מהאנשים האלה מגיע לשם תוך כדי זלזול בצבא, בתפקיד ובכך מזלזל גם בעצמו, חלק מהאימרות נאמרו בשרשור זה כגון "10-14:00" תעשה בית זונות "תפוס את זה בשתי ידיים" במטרה להסית את פותח השרשור לזולה שהוא מתכוון לעשות, שבתקווה ולא אבל סביר להניח שהמדרון החלקלק של השיגרה ידרדר אותו מהר מאוד לזלזול של עובדי הרס"ר ודומיהם, בעידוד חברי הפורום.

לפותח השרשור, כל עוד תיקח את התפקיד במלוא הרצינות הראויה, תרומתך מכובדתך ומבורכת.

פורסם

לגבי חוקר מצ"ח,

אל תהלל גוף שכל מטרתו זה להתיש חיילים בחקירות שווא ארוכות, ואחר כן לעצור אותם ל-48 שעות לשווא בשביל הכיף.(ואני מזמין אותך לחפש בגוגל, מעצר שווא + משטרה צבאית).

אני ממש לא מהלל את מצ"ח. חוץ מהכשרה במצ"ח גם לא שירתתי שם. הייתי בקריה במשהב"ט וחקרתי תאונות דרכים למטרות ביטוח (כלומר כדי לחסוך כסף לצבא, בלי קשר לעונשים שחיילים מקבלים או לא).

מעולם לא דפקתי תלונה או דו"ח ולא עצרתי אף אחד במהלך השירות שלי.

וZ4, הבעיה שלי היא בדיוק שמישהו כמוך בא ומגן בכל הכוח על גוף שבעצמו מודע לבעיות שלו.

יש עובדות בשטח, והן שלוחמים מקבלים אימון בשביל להרוג אנשים.

אתה רוצה לסתור את זה?

לא. במקום זה אתה מעליב ואומר שאני לא שווה כלום ושאני לא ראוי. אלו לא טענות אמיתיות וראויות.

NAKAMICHI, את ההגדרה שלך לצבא כדאי שתבדוק שוב.

נראה אותך אומר את זה למישהו שגר במדינה עם משטר צבאי, או בסין, או בצ'ילה של שנות ה70-90, או בארגנטינה בתקופת הדיקטטורה. בחלקים גדולים מהעולם הצבא גם משמש כזרוע של הממשלה בשביל לדכא את העם.

אגב, גם בארה"ב יש להם את המשמר האזרחי שהוא חלק מהצבא וזה מה שהם עושים במצבי חירום.

המטרה המוצהרת של צה"ל היא להגן אבל ההגדרה של צבא היא לרוב תוקפנית.

ושוב, אני לא תוקף את צה"ל אלא את המנטליות הדפוקה שאומרת שאם אתה לא קרבי אתה לא שווה כלום.

זו בעיה חברתית ולא של צה"ל.

פורסם

המטרה המוצהרת של צה"ל היא להגן אבל ההגדרה של צבא היא לרוב תוקפנית.

ושוב, אני לא תוקף את צה"ל אלא את המנטליות הדפוקה שאומרת שאם אתה לא קרבי אתה לא שווה כלום.

זו בעיה חברתית ולא של צה"ל.

לא אכפת לי מצבאות אחרים.

ואם החצי השני של הפסקה אני מסכים.

פורסם

רק אני שמתי לב שלפתע ב2 ההודעות האחרונות פרנקוס שינה את הטון ועבר ללהרוג במקום לרצוח?

מה קרה פרנקוס? הבנת כמה הראיה שלך מעוותת?

למעשה, ממישהו כמוך לא הייתי מצפה ליותר...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

המטרה של הזעזוע התקיימה. גרמתי לאנשים לחשוב קצת על המוסריות והברוטאליות של העניין.

אני עדיין לא חושב שזה מוסרי לרצוח/להרוג בגלל שקיבלת הוראות מלמעלה.

ובמלחמה כמו במלחמה, יש חוקים שונים. מה שבשבילי זה להרוג, בשביל הצד השני זה לרצוח.

פורסם

בלעדי הצבא הברוטאלי הזה, ה*** הפציפיסטי שלך והנפש ה"טהורה" והשמאלנית לא הייתה מתקיימת. לך למקום אחר, כאן, אם לא הבנת, זאת מדינה שנלחמת על זכותה ועושה זאת בצורה המוסרית והראויה בעולם.

בשביל אנשים כמוך לא שווה להלחם. אתה כפוי טובה. אתה לא ראוי ולא מגיעה לך במה והתייחסות. וכן, אתה לא שווה כלום ולא בגלל שלא היית קרבי.

פורסם
המטרה של הזעזוע התקיימה. גרמתי לאנשים לחשוב קצת על המוסריות והברוטאליות של העניין.

אני עדיין לא חושב שזה מוסרי לרצוח/להרוג בגלל שקיבלת הוראות מלמעלה.

ובמלחמה כמו במלחמה, יש חוקים שונים. מה שבשבילי זה להרוג, בשביל הצד השני זה לרצוח.

אם הייתי רוצה להרוג או לרצוח - הייתי מתחבר למשפחה טובה ועושה כסף , אומרים כי בנתניה לאחרונה יש עבודה .:lol:

אתה כותב שטויות , הערתי לך על זה בדיון הקודם , ששמעתה חוויות של לוחמים יד שניה , בסנוקר ..

אתה לא מבין בכלום - ויש לך דעות שלכאורה חכמות ונארות - חבל כי הן מנותקות מהמציאות .

יש לנו צבא להגן על המדינה , לפעמים בהתקפה ולפעמים במגננה וחילוץ , טוב לדעת כי אנחנו רוצחים .

מעניין כאשר משפחתך תהיה בסכנה , ולוחמים יגיעו לחלץ אותם , הם יגידו בתנאי שלא נהרוג או נרצח , עם פרחים .

מה המחיר שאתה כ תומך בצבא משלם , עייפות מהנסיעות הביתה , מפקדים לא חכמים שהיו לך .

ומה המחיר שלוחמים משלמים , זכרון שיש חיים באזרחות , ,

או המחיר האולמטיבי - סיכון חיים , עם אפשרות למוות , או פציעה ונכות לכל החיים , בהגנה עלייך , עם משפטי החוכמה .

תהנה מהחיים , לא קורצת מהחומר המושך קדימה , וברור שלא בטקט וחוכמה יתרה .

אבל לפחות תן כבוד מועט לאלה שבזכותם אתה נמצא במדינה שמאפשרת לכתוב מה בא לך :wink:

ולסיכום - כל עבודה ותפקיד חשובים בצבא , האדם בתפקיד יוצר את הכבוד המגיע לו , והערכת האחרים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...