Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

nakamichi, אתה צודק זה משק משאן - משאבי אנוש.

עידכון - הייתי היום בראיון,

התפקיד הוא שאני צריך לדאוג לכל התהליך של ההכשרה והלימודים של כל החיילים שמגיעים,

מא' ועד ת', אני בעצם הולך להיות יד ימינה של אזרחית עובדת צהל, שהיא המנהלת של המשא"ן בבסיס.

התפקיד הזה מוצע בנוסף גם לספורטאים, ולכן השעות הן מ8:00-13:00. 8)

כנראה שנלך על זה :roll:.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

[quote=Z4 3.0si;2607335.

אולם, מי שמכונה לצאת עם עובד רס"ר, דבר אחד בטוח לגביה, כנראה שעדיף שתשאר איתו.

מזל שאנשים כמוך הם מיעוט בפורום הזה . או לחילופין שומרים את דעותיהם המתנשאות לעצמם.

אם אתה שולל בן אדם רק לפי תפקידו הצבאי, כנראה שתפיסת עולמך מעוותת!

ועדיף שמי שיוצאת/תצא איתך, תישאר איתך.

ולמען הסר ספק , אני לא הייתי עובד רס"ר..

, כנראה שנלך על זה :roll:.

כנראה???

כל עוד אתה לא מתכוון להיות לוחם, לא נראה לי שאתה יכול לבקש משהו טוב מזה..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

עכשיו שקראתי את הפירוט, אני שוקל לעזוב את העבודה בספרד, לחזור לארץ ולהתנדב לצה"ל.

איפה לעזאזל היו התפקידים האלה בתקופה שגרתי מול בית גולדמינץ ושירתתי בנתב"ג? :screwy:

פורסם
nakamichi, אתה צודק זה משק משאן - משאבי אנוש.

עידכון - הייתי היום בראיון,

התפקיד הוא שאני צריך לדאוג לכל התהליך של ההכשרה והלימודים של כל החיילים שמגיעים,

מא' ועד ת', אני בעצם הולך להיות יד ימינה של אזרחית עובדת צהל, שהיא המנהלת של המשא"ן בבסיס.

התפקיד הזה מוצע בנוסף גם לספורטאים, ולכן השעות הן מ8:00-13:00. 8)

כנראה שנלך על זה :roll:.

מבלי להיכנס לפרטים, אני יכול לומר לך שבבית פלדמן מתקיימים קורסים איכותיים מאוד של הצבא. לרוב מאכלסים את המקום אנשים בעלי רמה אישית מאוד גבוהה, לעתים גם גבוהה מידי (חלקם בטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת).

איך שלא יהיה, אתה נמצא במיקום מרכזי, אתה מקבל לגמרי בחינם נוף משגע שכל אחד אחר היה משלם הון תועפות תמורת הזכות לגור מולו, האוכל שם, לפחות מאיך שאני זוכר אותו, סביר+, החדרים נחמדים והכי חשוב: אתה לא נמצא בבסיס צבאי.

אם תשכיל להתיידד שם עם החבר'ה של חיל הים, אולי הם גם יסכימו להראות לך חלק מההפתעות שיש להם שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
1. לא ברור עם מי אתה יוצא, אז לא רלוונטי.

2. אף אחד לא אמר שזאת הסיבה, זה פועל יוצא.

3. אמנם לגבי בחורה שיוצאת עם לוחם\טייס בגלל שהוא כזה, לא ברורה מידת המשקל של התכונה הספציפית הזאת. אולם, מי שמכונה לצאת עם עובד רס"ר, דבר אחד בטוח לגביה, כנראה שעדיף שתשאר איתו.

החיילים לא מחולקים לטייסים ולעובדי רס"ר.

לא שזה רלוונטי כי אני השתחררתי לפני שיותר ממחצית מהאנשים בפורום התגייסו אז הרבה מים התנדפו מהכנרת מאז...

פורסם

איפה אני יכול לקבל מידע על דרכי הגעה לשם באוטובוס? (של איזה חברה, זמן מיקום)

פורסם

מאיפה אתה מגיע?

בעקרון, קו 7 מתנה מרכזית נתניה כל חצי שעה. (אגד תעבורה)

מת"א - קו 600 אחה"צ או 601/2/5 כל היום + 10 דקות הליכה. (נתיב אקספרס)

פורסם

תודה רבה הסתדרתי.

טוב אם זה מעניין אתכם אני אמשיך לעדכן בנוגע לתפקיד (?).

תודה רבה.

פורסם

מקווה שתהנה בתפקיד החדש ושהוא יהיה נהדר כמו שחברי הפורום כאן מתארים אותו :-D

ותמיד תזכור כמה הרווחת, כי חלקנו היו במקומות כאלו שכבר התחלנו לחשוב שים וכוסיות זה משהו דמיוני שלא קיים במציאות.

פורסם
חלקנו היו במקומות כאלו שכבר התחלנו לחשוב שים וכוסיות זה משהו דמיוני שלא קיים במציאות.

לחילופין, אני מכיר גם כאלה שבנסיבות דומות התחילו לחשוב על חול וכוסונים. :rolleyes:

פורסם
מקווה שתהנה בתפקיד החדש ושהוא יהיה נהדר כמו שחברי הפורום כאן מתארים אותו :-D

ותמיד תזכור כמה הרווחת, כי חלקנו היו במקומות כאלו שכבר התחלנו לחשוב שים וכוסיות זה משהו דמיוני שלא קיים במציאות.

את השירות הצבאי התחלתי כבר לפני שנה ( מפלצת פזם שכמוני 8)) והספקתי גם להיות בשירות קרבי,

וואלה אני זוכר שאפילו חלמתי לשתות קולה שזה היה בשמיים :lol:

פורסם
למיטב זכרוני, בית פלדמן זה הפנימיה הצבאית שצמודה לבית גולדמינץ.

האם המקום עדיין פעיל? יש שת"פ בין השניים?

צודק, טעות שלי.

אכן, מדובר בשני מקומות שצמודים זה לזה ובטעות החלפתי בינהם.

עדיין, כל מה שכתבתי על המיקום והנוף רלבנטי גם במקרה זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
1.

אולם, מי שמכונה לצאת עם עובד רס"ר, דבר אחד בטוח לגביה, כנראה שעדיף שתשאר איתו.

שירתו תחתי בצבא כמה עובדי רס"ר, שלא הייתי מאחל לשונאים שלי את נסיבות החיים שהביאו אותם לשרת בתפקיד הזה, והגיע להם כל הכבוד על זה שהם בכלל בצבא.

בנאדם לא נמדד לפי היכולת להרוג במיומנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל לכל מי שמזלזל באנשים שמבצעים תפקידים פשוטים, הגיע הזמן שתלמדו לא לשפוט אנשים על סמך השכלה או תפקיד אלא על סמך מעשיהם ואופיים. נתקלתי בלא מעט אנשים שנחשבים מאוד מוצלחים שהם הזבל של החברה האנושית ובאנשים שלא ידעו קרוא וכתוב אבל כבני אדם הם היו אנשים שלא הייתי מפחד להפקיד את חיי בידיהם.

ולגבי נושא השרשור, אני רואה שהצבא התקדם מאוד מזמני. ראיונות עבודה ואפשרות בחירה אם לשרת או לא?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...