Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהצקתי פה לכולכם לגבי דאבל דין למאזדה 3, אז בהמלצתו של eyal84 הגעתי לאקסטרים סאונד בא.ת בפ"ת והתקנתי דאבל דין xenia xav6800. בעל העסק/מתקין (שמו בישראל - אייל) התקין בצורה מדהימה ונקייה, בלי לחתוך כבלים, בלי לעשות חורים. אני חייב גם לציין שהמכשיר קטלני ביותר, היתרון הבולט שלו הוא שכל המערכת הינה בעיברית, כ"כ הממשק נוח ובלי יותר מדי הסתבכויות.

** אני לא יודע אם זה נהוג לפתוח בפורום הזה שרשור התחדשתי, אם לא אז מנהלים אני מתנצל מראש אבל הייתי חייב, שיגעתי אותכם כשחיפשתי והתייעצתי איתכם אז מגיע לי גם ל"שגע" אותכם עם תמונות של המערכת וגם להודות שוב לכולכם.** :-D

יש לי רק שתי בעיות קלות אולי תוכלו לסייע לי:

1. כל הזמן השעון משתנה לי, אני מכוון אותו אבל כשאני מכבה את הרכב ומדליק שוב הוא משתנה. כיוונתי אותו לפי הספר, אולי אני טועה במשהו??

2. כיוונתי את המערכת שברגע שאני פותח סוויץ המערכת יוצאת מהמצב הרגיל ומקבלת טיפה נטייה (כפי שתוכלו לראות בין היתר בתמונות למטה), חבר אמר לי שזה לא טוב "לשחק" יותר מדי בצידוד של המסך, זה יכול להרוס את המנגנון ואת המערכת, האם זה באמת נכון???

3. זו לא בעיה אלא שאלה/התייעצות - אני רוצה להכהות את החלונות האחוריים, עכשיו בדקתי ביחידה שבה שירתתי איפה הם עושים לרכבים והגעתי לאיזה מתקין בראשל"צ בא.ת, הוא רוצה אם אני לא טועה 200 שקל לחלון, אני יודע שאפשר לעשות ביותר זול אבל גם איכות העבודה בהתאם (ערבי בלוד או לעשות בעצמי). אתם מכירים מישהו שמכהה במחיר סביר ואיכות העבודה שלו טובה?? מה נכון לעשות השחמה בתנור או מדבקה?? (אז ראיתי שבחלונות הקידמיים של הסקודות תמיד המדבקה מתקלפת בחלק שקרוב למראות - בחלק הפנימי כך שאני חושש מכך)

resized_DSCF01.jpg

resized_DSCF02.jpg

resized_DSCF03.jpg

resized_DSCF04.jpg

resized_DSCF05.jpg

resized_DSCF06.jpg

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

קודם כל תתחדש.. והעיקר שאתה מרוצה זה הכי חשוב!

אני לפי התמונות רואה התקנה נקייה ויפה מאוד ..כל הכבוד!

שאלה קטנה..האם עכשיו יש לך תצוגת מזגן?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תתחדש נראה אחלה מכשיר התפריטים נראים טוב והאיכות תמונה נראת טוב

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

שאלה קטנה..האם עכשיו יש לך תצוגת מזגן?

כן, קיימת תצוגה של בקרת אקלים, כמובן רק שמתניעים את הרכב.

לגבי מה ששאלתי בהתחלה מישהו יודע??

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

פורסם

על פניו זה נראה כאילו ההתקנה חוברה דרך הסויץ' של הרכב. ואז כל פעם שאתה מנתק סויץ' הכל מתאפס.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

1. תתחדש ותהנה 8)

2. מזל שלא צילמת סרט פורנו ברקע :-(

3. האופציה של הטיית המסך נקראת TILT בדרך כלל - תנסה לחפש את זה בחוברת הדרכה. 8)

4. המתקין המקצוען שלך כנראה לא חיבר לך את החוט של הזכרון לחוט שהולך לפלוס קבוע מהמצבר - מדהים איזה מקצוען :-D

5. :shock:

טוב :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לאחר שהצקתי פה לכולכם לגבי דאבל דין למאזדה 3, אז בהמלצתו של eyal84 הגעתי לאקסטרים סאונד בא.ת בפ"ת והתקנתי דאבל דין xenia xav6800. בעל העסק/מתקין (שמו בישראל - אייל) התקין בצורה מדהימה ונקייה, בלי לחתוך כבלים, בלי לעשות חורים. אני חייב גם לציין שהמכשיר קטלני ביותר, היתרון הבולט שלו הוא שכל המערכת הינה בעיברית, כ"כ הממשק נוח ובלי יותר מדי הסתבכויות.

** אני לא יודע אם זה נהוג לפתוח בפורום הזה שרשור התחדשתי, אם לא אז מנהלים אני מתנצל מראש אבל הייתי חייב, שיגעתי אותכם כשחיפשתי והתייעצתי איתכם אז מגיע לי גם ל"שגע" אותכם עם תמונות של המערכת וגם להודות שוב לכולכם.** :-D

יש לי רק שתי בעיות קלות אולי תוכלו לסייע לי:

1. כל הזמן השעון משתנה לי, אני מכוון אותו אבל כשאני מכבה את הרכב ומדליק שוב הוא משתנה. כיוונתי אותו לפי הספר, אולי אני טועה במשהו??

2. כיוונתי את המערכת שברגע שאני פותח סוויץ המערכת יוצאת מהמצב הרגיל ומקבלת טיפה נטייה (כפי שתוכלו לראות בין היתר בתמונות למטה), חבר אמר לי שזה לא טוב "לשחק" יותר מדי בצידוד של המסך, זה יכול להרוס את המנגנון ואת המערכת, האם זה באמת נכון???

3. זו לא בעיה אלא שאלה/התייעצות - אני רוצה להכהות את החלונות האחוריים, עכשיו בדקתי ביחידה שבה שירתתי איפה הם עושים לרכבים והגעתי לאיזה מתקין בראשל"צ בא.ת, הוא רוצה אם אני לא טועה 200 שקל לחלון, אני יודע שאפשר לעשות ביותר זול אבל גם איכות העבודה בהתאם (ערבי בלוד או לעשות בעצמי). אתם מכירים מישהו שמכהה במחיר סביר ואיכות העבודה שלו טובה?? מה נכון לעשות השחמה בתנור או מדבקה?? (אז ראיתי שבחלונות הקידמיים של הסקודות תמיד המדבקה מתקלפת בחלק שקרוב למראות - בחלק הפנימי כך שאני חושש מכך)

1. אם גם התחנות רדיו מתאפסות לך כל פעם כנראה שיש בעיה בהתקנה, אם לא אז או תקלה במכשיר או שלא כיוונת טוב.

2. חארטה, תהנה מהמערכת עד הסוף, ואם בא לך שזה ייתן קצת נטייה (גם רואים יותר טוב וגם מגניב) אז לך על זה, המטרה שלך מהמערכת זה להנות ממנה ולא לשמור עליה טוב לבא אחריך.

3. אתה כנראה מדבר על "קרינה" - המקום הזה מאוד מומלץ כאן בפורום, ההבדל הוא לא רק באיכות העבודה אלא גם באיכות החומרים.

אם אתה מחפש מקומות נוספים תמצא מבחר בחיפוש

פורסם

בקשר להכהיית החלונות ברור הרי שהשחמת חלונות עדיפה בכל מקרה בעיקר בגלל האיכות הגבוהה יותר והעמידות לאורך זמן של ההשחרה , קח בחשבון שלהכהות חלון אחד עם תנור מיוחד עולה באזור ה- 600 עד 900 שקל וזה ממש המון לדעתי ואפילו דיי מיותר מבחינה כספית , אני אישית עשיתי הכהיית חלונות אצל חבר טוב שלי בכפר יונה ורק הלכתי וקניתי שתי גלילים של נייר שחור והוא הדביק לי אותם על שתי החלונות ,החומר עצמו עלה לי ממש גרושים , משהו כמו 70 שקל לשתי גלילים מבאקה , וחבר שלי לא לקח לי כסף על ההתקנה ודווקא יצא לי השחרה מדהימה , עשיתי כמובן רק על שתי החלונות האחוריים לא יותר...

• תוכן חדש...