Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהובטח,רשימה עדכנית לחלקים במחירי הפסד!

אגזוז REMUS אובלי,ישנו גם דוד מעבר בן שנה בערךhkmzhjzktzmj.jpg -700 ש"ח .200 לדוד מעבר.

לוח שעונים 306 XSI עם קלפים לבנים ותאורת פלאזמה,נקנה מחו"ל וכנראה היחידי בארץaumddnyxdu4z.jpg -300 ש"ח

באקט SPARCO EVO חדש ללא קרע או כל דבר אחר-ztzjjzhykzdu.jpg -1600 ש"ח.*שני המושבים כולל ריתמות.

רקליינר של ספארקו שעבר שיחזור יומיים לפני התאונה. וללא כיתוב הספארקו(ישנם פאטצ'ים שטרם הורכבו)2nyjtt5znyee.jpg 1000 ש"ח

פנסי LEXUS סטייל אחוריים ל306 במצב חדש וללא סריטהmz2zjmq1j3mj.jpg-400 ש"ח

פנסי אנג'לייז לדור ראשון(השמאלי שבור טיפה בחלקו התחתון איפה שהשפם מתחבר-זניח לדעתי)omgi2myo3wwv.jpg400 ש"ח

הגה ספורטיבי של 350 מ"מSIMONI RACING ITALIA ,ישנו מתאם ל306 5ermzz1emhnt.jpg450 ש"ח

לא מצולם:

סט ברקסים מלא GTI6 קאליפרים+רפידות וצלחות וצינורות בלם שזורים גודריצ' קדמי+אחורי עם רפידות בקופסא שטרם הורכבו!1500 ש"ח.

זה מיוחד:4 צמיגי טויו R1R חדשים,205/45/16לא סתם חדשים אלא שנסעו פחות מ300 ק"מ עד התאונה יימח שמו-2000 ש"ח

*הרבה פלסטיקה מהקונסולה האמצעית,פתחי מזגן,חשמל מזגן וכפתורים,ידיות פנימיות,שטיח,מדף אחורי חדש עם וילון של המועדון.. רק תשאלו.

המחירים הם באמת שליש ממה שאני שילמתי ,לרציניים שייקחו יותר מפריט יינתן מחיר.אני ביום ראשון27 ליוני בא למרכז מהצפון

ויכול להביא איתי חלקים.מעבר ליום זה החלקים יהיו בצפון שליד טבריה ואתם מוזמנים לבוא ,לשלם ולקחת-קפה על אבא שלי :)

054-6630334 חן

פורסם

נשארו למכירה:

סט ברקסים GTI6 1500 ש"ח

4 צמיגים TOYO R1R 205/45/16 חדשים לגמרי,נסעו פחות מ300 ק"מ 1800ש"ח

באקט SPARCO EVOחדש!1600 ש"ח

רקליינר משופץ SPARCO חדש!900 ש"ח

דוד אחורי REMUS אובלי 700 ש"ח

*בקניה של שני המושבים תינתן הנחה שווה.בהצלחה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חזר להיות אקטואלי מתמיד-ברקסים,אגזוז רמוס,באקט ,רקליינר,במחירים שווים.

יש לי עכשיו קצת זמן להיתעסק עם זה.בהצלחה

• תוכן חדש...