Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעות קטנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך מבררים כתובת חוקית? הרי זה דבר די אישי.

אומנם אני יכול להוציא פרטים מאתרים כמו 144 וכ"ו, אבל הוא יכול לטעון שזאת לא הכתובת החוקית שלו באמת ואין לי דרך לדעת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טעות.

אתה יכול להוציא פלט פרטים בסיסיים (כולל כתובת מגורים) עבור כל אדם, בכל סניף של משרד הפנים.

נדמה לי שאתה צריך סיבה, ולמיטב הבנתי לצורך תביעה משפטית זו סיבה מספיקה.

כמובן יש לשמור את פלט משרד הפנים כראיה למשפט כדי להוכיח שהכתובת היא הכתובת הנכונה.

רנזי, אתה משוכנע שדואר רשום (+אישור מסירה) לכתובת המגורים הרשומה של הנתבע מספיק לצורך מסירה?

אני יודע שזה קביל כשהרשויות שולחות לנו דו"חות תנועה/חניה, אבל האם ביהמ"ש לתביעות קטנות גם מקבל את זה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ישנה דרך ביתית להעביר את כל השיחות מקלחת קטנה של משיבון לתוך המחשב לגיבוי?

חבר את היציאה של הטייפ מנהלים בכבל לכניסה Line-In במחשב (בד"כ בצבע תכלת).

לחץ על הקלטה בתוכנה (למשל Audacity החינמית והטובה) ו-Play בטייפ מנהלים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רוצה להיות צודק או חכם.

אני מבין כי התביעה היא נגד חברה בע"מ.

זה שהחברה מופיעה כחברה פעילה ברשם החברות אינו אומר דבר על פעילותה בפועל ולא על יכולת הפרעון שלה.

ייתכן ותגלה כי אין לה כל נכס ממנו תוכל לגבות את החוב ותשאר ביד עם פסק דין בלבד. כתבת שכבר ניתן פס"ד נגדה מבלי שהופיעה למשפט אחר אולי מרמז באמת על מצבה, קרי מצבך.

אז השלב הראשון הוא בדיקה על כך. אם תגלה כי יש ביכולת החברה לפרוע את החוב, הנוהל בגדול הוא כמו שכתב לך רזי .

חברה בע"מ מוסרים את כתב התביעה לכתובת הרשומה כמשרדה הרשום ברשם החברות או לכתובת המנהל שגם היא אמורה להיות רשומה אצל רשם החברות או על ידי פניה למשרד הפנים על פי שם ות.ז של בעל המניות /מנהל.

את הפרטים האלה של ת.ז וכו' תמצא ברשם החברות.

אם בדואר, אז בדואר רשום +אישור מסירה, בתקווה שיקח אותו, כי אם לא לקח, בית המשפט רשאי לראות במשלוח כהמצאה כדין ,אבל לא חייב . אם על ידי שליח ומסרב לחתום משאירם או מדביקים את כתב התביעה על הדלת . אישור ותצהיר השליח יספק את בית המשפט.

וצודק WIL המצאה כדין שלא נלקחה מהדואר תופסת רק לעבירות קנס מסויימות שמחוקק קבע כמו דו"ח חניה או תנועה .

יש אפשרות קלושה לבקש הרמת מסך דהיינו לחייב את בעל החברה בחוב של החברה אבל זו בקשה שלא בנקל בית המשפט מקבל אלא רק במקרים נדירים כמו אם תוכל להוכיח כי הוא נוכל ומסתתר אחרי כסות של החברה לביצוע מעלליו וכו'.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה יכול להוציא פלט פרטים בסיסיים (כולל כתובת מגורים) עבור כל אדם, בכל סניף של משרד הפנים.

נכון, שכחתי מזה. זה עולה 15 ש"ח ונדמה לי שאפשר לעשות זאת גם באמצעות האינטרנט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...