Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר

תן לי סיבה אחת שאני אמכור את רכבי לפלוני ב 1000 ש"ח כאשר אני יכול למכור למדינה ב 3000 ש"ח.

המוכר לא עושה את חישובי הקונה ואת שיקוליו, אלא רק את מה שכדאי למוכר ולכן אין מצב שהוא ימכור בפחות מ 3000 ש"ח רכב שעונה לקריטריונים של הגריטה.

תוכנית הגריטה הצליחה להוריד 5000 כלי רכב כיוון שלבעלי אותם רכבים היה כדאי במחיר הזה לגרוט ולא למכור ב 1000 ש"ח לקונה פרטי, "השווי " לפי יצחק, ולכן יש לתקן את מחירי יצחק בהתאם.

וכדי שתבין את האבסורד בטיעונך, אני מוצא רכב נוסע + טסט בתוקף שנת 90 .כדאי לי לרכוש אותו ב 1000 ש"ח( מחירון יצחק ) ולמכור אותו מייד למדינה ב 3000 ש"ח ועוד לקבל החזר יחסי של האגרה.:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אמרתי שאני חושב שיש הגיון שרכב נוסע יתומחר בפחות משווי הגריטה. זה לא אומר שאתה צריך למכור אותו בפחות, זה אומר שאתה צריך לגרוט אותו כדי לקבל יותר.

רכב לנסיעה קונים ב-1,000 ש"ח.

רכב לגריטה שווה 3,000 ש"ח.

גם אם הרכב כרגע במצב נסיעה ותקין, הרי ברור לכל בר דעת שברכבים בשנתונים כאלה, מדובר בזמן שאול עד לתקלה הממשמשת ובאה.

רק משוגע קונה רכב ששווה 1,000 שקל תמורת 3,000 שקל ומשקיע בו לפחות עוד 2,000 ש"ח תיקונים.

אם אתה רוצה למכור רכב תמורת 3,000 שקל, משמע הקונה לוקח בחשבון עוד 2,000 ש"ח תיקונים ובסה"כ 5,000 ש"ח.

לכן, מחיר הרכב נשאר 1,000 ש"ח, אלא אם כן יבוא פרייאר.

כשהמדינה נותנת לך 3,000 שקל היא עושה זאת כדי לעודד אותך לא למכור, אלא לגרוט.

אני מבין את ההגיון שלך שאם אתה מקבל 3,000 מהמדינה אין סיבה למכור בפחות, אבל אני מקווה שאין מספיק פרייארים במדינה שנופלים לפח הזה.

יש אספנים שביכו את תופעת הגריטה (גם) מן ההיבט שגרוטאות גוססות שניתן היה לקנות בפרוטות, פתאום שוות 3,000 ש"ח, סכום שלדעתם אינו מוצדק ומביא את התחום למבוי סתום.

אם לעשות הפוך על הפוך לשיטתך, אז אולי רכב נוסע צריך להימכר ביותר מ-3,000 ש"ח כי הקו התחתון לשיטתך הוא 3,000.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אפשר להקפיא רישיון גם אם לא שולמה האגרה.

במקרה שהאגרה לא שולמה - מרגע ההקפאה נעצר החוב. אם מתום הטסט חלפה תקופה כלשהי עד לרגע ההקפאה, אזי נשאר חוב יחסי שאותו יצטרכו לשלם בעת ההפשרה.

.

זה נכון מנסיון של התקופה האחרונה.

1.מנסיוני משרד הרישוי בבני ברק (רח' הלח"י) די סביר ולפעמים אפליו מפתיע במהירותו.

quote]

זה גם נכון. אם תגיע בשעת הפתיחה, לא זוכר אם זה 7:00 או 7:30, תהיה בחוץ תוך 15 דקות. משרד הרישוי נמצא בבניין של דיזיין סנטר, באזור של קניון איילון.

אגב, את ההקפאה אתה יכול לעשות עם ת"ז של הבעלים, אבל בשביל ההפשרה הוא יהיה חייב לבוא בעצמו, ולא יעזור יפוי כוח ולא שום דבר אחר.

נסיון מהחודש.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...