Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פרארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמה שאלות לגבי ייבוא של פרארי.

כבר מספר שנים שאני מעוניין ברכב אספנות.

אחרי שמכרתי את הרכב ספורט ( אימפרזה טורבו ) והתבגרתי קצת בראש החלטתי שהגיע הזמן.

הכיוון שלי הוא פרארי (הלוואי 928 ) .רציתי לקבל את חוות דעתכם לגבי יבוא של פרארי ואם יש בכלל אפשרות לעקוף את הנושא הזה שאין סוכנות שנותנת שרות בארץ לפרארי ולייבא בכל מקרה?

כמובן שידוע לי שחלקים אי אפשר יהיה למצוא בארץ אבל זה מימלא אוטו ג' שיוכל לעמוד בשעת הצורך.

אני מעוניין לייבא דרך חברה כי אין לי כל כך זמן פנוי להתעסק בזה. אז אם יש לכם המלצות על חבר'ה רצינים ולא רודפי בצע אשמח לשמוע עליהם.

שבת שלום,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פרארי 928??:?:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
פרארי 928??:?:

זו הייתה בזמנו המתחרה של הפורשה מונדיאל ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זו הייתה בזמנו המתחרה של הפורשה מונדיאל ;)

:lol::lol::lol:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לדעתי קצת התבלבלת , 928 היה דגם של פורשה. אולם אתה יכול להביא פרארי , כל עוד גיל הרכב הוא 30+ ,

לגבי אישור, אתה צריך אישור מכל מוסך מורשה שהוא מוכן לטפל ברכב. חלפים מן הסתם תצטרך לייבא כמובן.

לגבי חברה, לי אישית אין המלצה אבל אתה יכול לעשות את זה לבד, זה לא דורש הרבה זמן , מספר ימים פנויים בלבד , (לשחרור הרכב מהנמל ולעמדה מספר 1) שאר העבודה ניתן לעשות בערב במיוחד אם אתה מייבא מארה"ב שאז אלו שעות העבודה שם.

בהצלחה , (ואשמח לסיבוב ....:-D :-D

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
שלום לכולם,

הכיוון שלי הוא פרארי.

עדי.

האם הערכת כמה אמור לעלות לך קניית פרארי, משלוח לארץ ועלויות המכס?

האם אתה יכול לשתף אותנו בהערכה הגסה, אתה יודע, רק כדי שיהיה לאנשים איזה שהוא רושם שאתה יודע למה אתה נכנס לפני שהם מתיישבים לענות תשובות רציניות?

ארז רונן

פורסם

הכיוון של השרשור מזכיר לי מקרה שקרה לי בירושלים לפני כ-18 שנה, עת היתה ברשותי פורד קפרי.

יום אחד ניגש אלי תושב מזרח העיר שהכרתי, החמיא לי על האוטו ושאל אם זה אובל קברי או פורד רוקורד...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שלום לכולם,

הטעות היא בהקלדה וזה לא 928 אלא 328.

לגבי עלות , רק השבוע התחלתי לברר לעומק את הנושא, הסכום שלרשותי הוא 150 אש"ח -+ כשהכיוון הוא לסוע ולראות את האוטו לפני(לא כלול ב150 )לכן פתחתי את השרשור בפורום כדי לראות פחות או יותר איך זה מסתכם.

אשמח אם למישהו אין תשובה רצינית להגיד אלא רק להתלהב מהטעות שישמור את זה לעצמו.

שבת שלום ומונדיאל שמח לכולם,

פורסם
שלום לכולם,

הטעות היא בהקלדה וזה לא 928 אלא 328.

לגבי עלות , רק השבוע התחלתי לברר לעומק את הנושא, הסכום שלרשותי הוא 150 אש"ח -+ כשהכיוון הוא לסוע ולראות את האוטו לפני(לא כלול ב150 )לכן פתחתי את השרשור בפורום כדי לראות פחות או יותר איך זה מסתכם.

אשמח אם למישהו אין תשובה רצינית להגיד אלא רק להתלהב מהטעות שישמור את זה לעצמו.

שבת שלום ומונדיאל שמח לכולם,

מכיוון ש308\328 מחליפות ידיים בסביבות 30-35 אלף דולר, חשבון פשוט מראה על עלות של סביבות 70 אלף דולר, או בשקלים 265 אלף ש"ח.

אני לא חושב שהתקציב שלך תואם את העלויות

סליחה על החדשות הרעות

אלעד

פורסם
328 שווקה משנת 85.

תוכל לייבא כזו ארצה רק משנת 2015 ואילך.

שלום רז,

בגלל זה שאלתי אם יש אפשרות לעקוף את הנושא שאין סוכנות בארץ ולכן לא יתנו לייבא.

לגבי החישוב הכלכלי - אני לא מתכוון להביא אחת במצב תצוגה - נסיעה מינימום ואת כל השאר עם הזמן אז אני מאמין שאפשר יהיה למצוא ביותר זול.

יש הגבלה על ארצות מסויימות שמהם אפשר לייבא ?

פורסם
שלום רז,

לגבי החישוב הכלכלי - אני לא מתכוון להביא אחת במצב תצוגה - נסיעה מינימום ואת כל השאר עם הזמן אז אני מאמין שאפשר יהיה למצוא ביותר זול.

הגדר לעקוף?

אין אפשרות להביא את הרכב לא בגלל שאין סוכנות, אלה בגלל שהוא לא עומד בתנאי

של רכב אספנות, ניתן להביא רק רכב בן שלושים שנה, והדגם שלך צעיר יותר...

ועוד דבר עשה "קצת" שעורי בית לפני שאתה שולח הצעות לאיביי גם לרכב במצב רחוק ממצב

תצוגה יש עדיין מחירון ממנו גוזר זלטין את הערכותיו.....הוסף מכס מיסים ושאר תופינים ותגיע

למחיר רחוק מאד מהתקציב שלך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שלום רז,

אין מצב... SORRY

15 אלף דולר, שזה המחיר שנגזר מהתקציב שפירסמת לא קונה פרארי נקודה.

בהצלחה

אלעד

• תוכן חדש...