Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הישג ענק לספורט הישראלי!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפועל ירושלים זכתה בגביע יול"ב בניצחון על ריאל-מדריד!!!

ירושלים שיחקו כל כך נכון, כל כך שקטים ורגועים.

מדהים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מדהים.

הכדורסל הישראלי בשיאו.

לא ייאמן.

הפועל ירושלים אלופת היול"ב.

היסטוריה.

מדהים.

זה בטח יעורר ויכוח.

אבל הם יותר "קבוצה" ממכבי.

יותר טובים כקבוצה, יותר נשמה, יותר ישראליות, יותר "ביחד".

אני נהניתי.

לראשונה בחיי, התרגשתי ממשחק של קבוצה ישראלית באירופה שאיננה מכבי.

מצויין.

:-)

פורסם
מדהים.

הכדורסל הישראלי בשיאו.

לא ייאמן.

היסטוריה.

מדהים.

אריאל, נזכרתי עכשיו ששכחתי להתערב איתך על סטייק ובירה על המשחק הזה, אתה אמרת שירושלים יפסידו ואני אמרתי שינצחו.

בקיצור, אתה חייב לי סטייק+בירה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מדהים.

הכדורסל הישראלי בשיאו.

לא ייאמן.

היסטוריה.

מדהים.

אריאל, נזכרתי עכשיו ששכחתי להתערב איתך על סטייק ובירה על המשחק הזה, אתה אמרת שירושלים יפסידו ואני אמרתי שינצחו.

בקיצור, אתה חייב לי סטייק+בירה.

אני מזמין את כל הפורום לאוונגרד ביום חמישי בערב.

על חשבון אורנג'.

תקרא מה כתבתי למעלה חאפר :)

:-)

פורסם

כל הכבוד !!!!

היה מרגש לראות אותם משחקים....

אמנם הקבוצות לא בסדר גודל של היורוליג , אבל ירושלים גדולה על היול"ב קאפ הזה....

מי ייתן ויהיה דרבי ישראלי בפיינל פור היורוליג בשנה הבאה :!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נשאר את מכבי שיביאו גביע ואת הפועל ת"א שגם יופיעו בגמר אירופאי בקרוב...

יותר מהכל זה ניצחון של מאמן, ראינו היום תצוגת אימון ממדרגה ראשונה של שרון דרוקר, מאמן עירני שמגיב היטב לכל התפתחות, מאמן שקט, מאמן גדול.

עוד שנתיים במכבי ת"א....

פורסם
נשאר את מכבי שיביאו גביע ואת הפועל ת"א שגם יופיעו בגמר אירופאי בקרוב...

יותר מהכל זה ניצחון של מאמן, ראינו היום תצוגת אימון ממדרגה ראשונה של שרון דרוקר, מאמן עירני שמגיב היטב לכל התפתחות, מאמן שקט, מאמן גדול.

עוד שנתיים במכבי ת"א....

זה תלוי, הוא מתחרה באדלשטיין... :wink:

בתור אוהד מכבי, אני חושב שצסק"א הקבוצה הטובה באירופה כיום, אבל אחרי מה שהיה ביום חמישי, אני כבר לא מעריך שומדבר....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כל הכבוד לירושלים על הזכיה!

בתור אוהד מכבי תל אביב אני מאוד שמח על הזכיה של הפועל י-ם.

בקרוב אצלנו!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עוד שנתיים במכבי ת"א....

ומהצד השני, דורון שפר.

השחקן הענק שהוכיח, שלא כל פרחי הכדורסל שצומחים כאן, חייבים לנבול

בבית הקברות לישראלים של מכבי....

בתקווה לראות את דרוקר ממשיך עם הקבוצה שלו עד הדובדבן :king::multi:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

כל הכבוד להפועל ירושליים!

סוף סוף תואר אירופי ולא של מכבי תל אביב.

סולומון אחד השחקנים הכי טובים שראיתי בארץ....

פשוט נהנתי מכל פעולה שלו.

עכשיו תורה של הפועל ת"א להפתיע בכדורסל.

פורסם

כל הכבוד!!!

ועוד שחלק גדול מהמשחק סולומון לא שיחק בגלל בעית עבירות

קבוצה מדהימה מאמן מצוין דורון שפר ענק!

נסעתי לירושלים עם 2 חברים להזדהות בשמחה אומנם הגענו די באיחור אבל היה תענוג

אוהדי ירושלים ידעו להודות לנו בשירת "רמת גן לא תרד" כשחלק מהמקומיים לא הבינו מה הם רוצים

הלילה אומנם כבר לא נישן אבל בהחלט היה שווה את זה

דרך אגב אייל ראיתי שראש הממשלה בירך את הפועל ירושלים ולא רק את מכבי ת"א

בכיכר בי"ם היו לא מעט שירים בגנות מכבי ובעד צסקא באווירה שם בכלל לא היה נראה שמכבי היא הקבוצה של המדינה

הישג לכדורסל הישראלי ובראש ובראשונה להפועל ירושלים עם הקהל הנפלא (לפחות אלה מהכדורגל שאותם אני מכיר)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
הפועל ירושלים זכתה בגביע יול"ב בניצחון על ריאל-מדריד!!!

ירושלים שיחקו כל כך נכון, כל כך שקטים ורגועים.

מדהים!

הישג מדהים!

הפועל שיחקו נהדר עשו קצת שטויות אבל תיקנו אותן אח"כ.

הכדורסל ההישראלי מתקדם בצעדי ענק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ענק, מדהים, לא יאמן. זה משחק שגומר את כל הקלישאות.

אחרי הרבע השלישי, כשהפועל הובילה ב-15 הפרש התחלתי לצבוט את עצמי: הפועל ירושלים הקטנה שלי שכילד הייתי הולך למשחקים שלה במלחה, טוחנת את ריאל מדריד הגדולה והמפחידה כאילו היתה ספרדי כפול בבורג-ראנץ'?! ועוד בכזה ביטחון ושקט נפשי, כאילו שמדובר בעוד גמר?!! אין דבר כזה. לא יכול להיות. זה ריאלי כמו שמחר מפקד משטרת התנועה יבוא להזניק פתיחות ב-@#%!@#~#.

ובכל זאת, זה קרה. כולם היו גדולים, אבל כמה ששפר, מק'ארת'י וסלומון - ודרוקר- היו ענקים, הכיף הגדול היה לראות שחקנים כמו קוזיקרו, ארז כץ ומשה מזרחי לוקחים הכל עליהם בלי שהספרדים מבינים מאיפה זה בא להם. דווקא הישראלים ועוד האלמונים יחסית.

יותר מהכל הפועל ירושלים היא קבוצה ישראלית. היא קבוצה שמצליחה למרות כל הכוכבים שפחדו לבוא לשחק אצלה בגלל הפיגועים. היא קבוצה שנשענית על שחקנים ישראלים. והיא קבוצה שתענוג ללכת למשחקי הבית שלה. תנסו פעם.

הדבר היחיד שיכול להעציב אותי ברגע הזה הוא שאלוהים יודע מה יישאר מהפועל בשנה הבאה. ההצעות שתיכף יגיעו לשפר ולסלומון הן בגובה התקציב השנתי של הפועל. יש בנו אהבה, אבל הקיץ הזה נצטרך גם מזומנים כדי לנצח.

• תוכן חדש...