Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מניח שאתה שואל על הפנייה ברמזור לכביש 443 .

הכביש הנ"ל עובר דרך כפר דניאל ,יער בן שמן , מבוא מודיעין , שילת , לפיד , העיר מודיעין , מכבים/רעות , עד למחסום.

מכאן מזרחה אתה נכנס לשטח שעשוי להיות עויין , כלומר מארבי ירי , דרך בית חורון עד לפסגת זאב/עטרות.

מכיוון שאתה מבקש להגיע לשילת ,אין שום בעייה בכביש.

גם אם תפספס BIG TIME תגיע למחסום של הצבא כנק' ציון.

נסיעה טובה.

טוב שלא הגזמת, מארבי ירי?

אמנם בתחילת האינתפאדה (take 2) היו כמה מקרי ירי על 443 אחרי המחסום, אבל מאז עברו 3 שנים של שקט, נסעתי על הכביש הזה מספר פעמים על דו"ג וגם ברכב, לא הרגשתי בחוסר נוחות יותר מאשר בנסיעה בכביש ואדי-ערה בו נסעתי לפני שבוע מספר פעמים.

גם אם יש פיגועי ירי בדרך כלל הכבישים האלה נטושים מה עושים זה מדביקים את הדוושה לרצפה מתכופפים קצת ומקווים לטוב :twisted:

כן , בטח ,ישר לידיים של מארבי הלייזר שהמשטרה מציבה... :?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נסעתי לטייל באיזור הזה , לא ידעתי בדיוק לאן, ואז ראיתי את השלט הזה "חבל מודיעין".

פניתי לשם, ולאחר 200 מטר בערך יש אזור תעשיה משמאל, ומימין פניה לפארק של קק"ל.

הפארק עצמו מאוד יפה, יש שולחנות לפיקניק, ויש אזור של דשא והמון עצים ככה שאפשר לבוא עם שמיכה ולהתפנק על הדשא.

כמו שאמרתי האזור נקי מאוד (בגלל שהוא מבודד ואין בו אנשים כמעט, דבר שצריך לזכור!!) ויפה מאוד.

אפשרות אחרת חוץ מטיול עם חברה/משפחה הוא להגיע לאזור כדי לנסוע על השביל חצץ הנחמד הזה, שאפשר להנות מאוד ממני, אני מניח שהרבה מכוניות ששופרו למכוניות ראלי יוכלו להנות מהשביל. אני בלי מכונית ראלי נהנתי מאוד שם.

מצורפות תמונות של האזור היפה והשביל המהנה... 8)

מומלץ :!:

נהיה סלט שלם מהשרשור הזה.

יאיר שאל על הפנייה מזרחה בצומת רנתיס , המובילה לבית אריה (בעבר הוליכה גם לכיוון עלי זהב ,עם אופציה להמשיך לרמאללה/ירושלים ,אך מאז האינתיפאדה2 היא חסומה) . להגיע משם לחבל מודיעין ? פעם אחרונה שעשיתי את זה הייתה לפני 15 שנה - היום לא הייתי מנסה גם ברכב ממוגן :? השטות האחרונה שעשיתי בשטחים הייתה לחתוך מכביש חוצה שומרון לבית אריה (לפני כשנה) - מזמן לא הרגשתי את כובד הביצים עד כדי כך.

הוא כמובן הצליח לבלבל אותנו עם שוהם , שדרומית לה נמצא כביש 443 , המוליך ,כפי שציינתי - לפסגת זאב/עטרות.

הטיול של נועם (NOAMSHEL) היה לא לכאן ולא לשם. הבחור פשוט פנה מזרחה מול הכניסה הצפונית לשוהם , שם נמצא א.ת. חבל מודיעין מצד שמאל , ופארק נחמד מצד ימין. הפארק הזה מסתיים בצידו הדרומי מעל המטווח של בית נאבללה והמושב בית נחמיה.

אגב ,אם הוא היה ממשיך בנסיעה ישר (כלומר מזרחה) הוא היה מגיע אל מתחת לכביש 6.

פורסם

הכביש הנ"ל עובר דרך כפר דניאל ,יער בן שמן , מבוא מודיעין , שילת , לפיד , העיר מודיעין , מכבים/רעות , עד למחסום.

מכאן מזרחה אתה נכנס לשטח שעשוי להיות עויין , כלומר מארבי ירי , דרך בית חורון עד לפסגת זאב/עטרות.

נסיעה טובה.

אמנם בתחילת האינתפאדה (take 2) היו כמה מקרי ירי על 443 אחרי המחסום, אבל מאז עברו 3 שנים של שקט, נסעתי על הכביש הזה מספר פעמים על דו"ג וגם ברכב, לא הרגשתי בחוסר נוחות יותר מאשר בנסיעה בכביש ואדי-ערה בו נסעתי לפני שבוע מספר פעמים.

גם אם יש פיגועי ירי בדרך כלל הכבישים האלה נטושים מה עושים זה מדביקים את הדוושה לרצפה מתכופפים קצת ומקווים לטוב :twisted:

בוא תתאמן בבר-אילן נראה אותך. :evil:

אני זוכר שדתי אחד הרים לכיווני אבן והתכוון לזרוק אותה עליי. אני מייד הטיתי את רכבי לכיוונו כדי לאיים עליו. התכופפתי כדי שלא אפגע מהאבן ותוך כדי ומיד חזרתי לנתיב שלי. אפשר לאבד בקלות שליטה במצבים כאלו.

מצב לא נעים ולא רצוי.

שמוליק

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יאיר שאל על הפנייה מזרחה בצומת רנתיס , המובילה לבית אריה (בעבר הוליכה גם לכיוון עלי זהב ,עם אופציה להמשיך לרמאללה/ירושלים ,אך מאז האינתיפאדה2 היא חסומה) . להגיע משם לחבל מודיעין ? פעם אחרונה שעשיתי את זה הייתה לפני 15 שנה - היום לא הייתי מנסה גם ברכב ממוגן השטות האחרונה שעשיתי בשטחים הייתה לחתוך מכביש חוצה שומרון לבית אריה (לפני כשנה) - מזמן לא הרגשתי את כובד הביצים עד כדי כך.

תיקון קל: הפניה לכיוון בית אריה/עופרים/חלמיש מובילה עדיין גם לעלי זהב.

אמנם הכביש הישן ("חוצה-עבוד") המוביל לחלמיש/בית אל/רמאללה נסגר, אבל במקומו נפתח כביש עוקף עבוד (אחרי תחנת הדלק כ-2 ק"מ פנייה ימינה לכיוון עופרים) וגם עכשיו אפשר להגיע מהאיזור לרמאללה, בית אל וגם לירושלים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

נסיעה טובה.

בוא תתאמן בבר-אילן נראה אותך. :evil:

אני זוכר שדתי אחד הרים לכיווני אבן והתכוון לזרוק אותה עליי. אני מייד הטיתי את רכבי לכיוונו כדי לאיים עליו. התכופפתי כדי שלא אפגע מהאבן ותוך כדי ומיד חזרתי לנתיב שלי. אפשר לאבד בקלות שליטה במצבים כאלו.

מצב לא נעים ולא רצוי.

שמוליק

שמוליק

אני לא אומר לסטות מהמסלול אלא לנסוע כרגיל במסלול בלי לנסות להתחמק אבל פשוט מהר כדי שלהיות כמה שפחות זמן באזורים המסוכנים...

בקשר למשטרה בדרך איפה שיש פיגועי ירי לא יהיה מארבים של משטרה אלא אם הם יושבים במכונית משוריינת :roll:

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
נסעתי לטייל באיזור הזה , לא ידעתי בדיוק לאן, ואז ראיתי את השלט הזה "חבל מודיעין".

פניתי לשם, ולאחר 200 מטר בערך יש אזור תעשיה משמאל, ומימין פניה לפארק של קק"ל.

הפארק עצמו מאוד יפה, יש שולחנות לפיקניק, ויש אזור של דשא והמון עצים ככה שאפשר לבוא עם שמיכה ולהתפנק על הדשא.

כמו שאמרתי האזור נקי מאוד (בגלל שהוא מבודד ואין בו אנשים כמעט, דבר שצריך לזכור!!) ויפה מאוד.

אפשרות אחרת חוץ מטיול עם חברה/משפחה הוא להגיע לאזור כדי לנסוע על השביל חצץ הנחמד הזה, שאפשר להנות מאוד ממני, אני מניח שהרבה מכוניות ששופרו למכוניות ראלי יוכלו להנות מהשביל. אני בלי מכונית ראלי נהנתי מאוד שם.

מצורפות תמונות של האזור היפה והשביל המהנה... 8)

מומלץ :!:

הטיול של נועם (NOAMSHEL) היה לא לכאן ולא לשם. הבחור פשוט פנה מזרחה מול הכניסה הצפונית לשוהם , שם נמצא א.ת. חבל מודיעין מצד שמאל , ופארק נחמד מצד ימין. הפארק הזה מסתיים בצידו הדרומי מעל המטווח של בית נאבללה והמושב בית נחמיה.

אגב ,אם הוא היה ממשיך בנסיעה ישר (כלומר מזרחה) הוא היה מגיע אל מתחת לכביש 6.

שמר יש מצב שאתה יכול לצרף מפה ולהסביר על המקום שנועם התכוון אליו?

או על הכבישים שרועי306 דיבר עליהם?

תודה, הרמן.

נ.ב

צירפתי מפה

mapa.JPG

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קבל

ind_modiin.gif

השטח המוקף בעפרון הוא שטח הפארק ואיזור התעשייה, פניייה מכביש 444 , 100 מ' דרומית לכניסה לשוהם.

אין מה לחפש שם מלבד טיול בחיק הטבע.

ind_modiin.gif

פורסם

שמר - תודה.

רק עוד בקשה, על איזה כביש רועי דיבר?

פורסם
שמר - תודה.

רועי ? המקסימום שהוא מטייל בו זה לעשות סיבוב מסביב לבלוק , ובכל מקרה אף פעם לא מחוץ לשטח השיפוט של עיריית רמת השרון/הרצליה. :twisted:

האמת אין לי שמן של מוסך על איזה כביש הוא דיבר , אולי הוא יכול להגיד לנו?

פורסם
אין מה לחפש שם מלבד טיול בחיק הטבע.

הרשה לי למחות בשם כמה וכמה מכוניות שמרחב המחיה שלהן הוא האיזור הזה.

דווקא המושבים שם בסביבה רוויי תרבות מוטורית (זו או אחרת) יותר מכל נפת הרצליה-רעננה-צפונבונוויל יחדיו. ואני לא אתפלא אם כל החצרות האחוריות שם מכילות ביחד יותר כ"ס מכל ימ"חי המרכבה בארץ ביחד.

פורסם
שמר - תודה.

רועי דיבר על אותו כביש שאני הזכרתי בהודעתי הראשונה בשרשור. כביש 465 מצומת רנטיס לבית אריה.

הכביש הזה משמש אותי לבחינת מכוניות שאני לוקח לנסיעת מבחן, כשהזמן מוגבל לשעה.

זה הכביש המפותל ההכי קרוב לאזור המרכז שאפשר להגיע לשם, לנסוע קצת ולחזור בתוך פחות משעה.

אלפא 147, סיאט לאון 20VT, פונטו HGT והונדה ג'ז כולם שחקו שם צמיגים בשבילי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
שמר - תודה.

רועי דיבר על אותו כביש שאני הזכרתי בהודעתי הראשונה בשרשור. כביש 465 מצומת רנטיס לבית אריה.

הכביש הזה משמש אותי לבחינת מכוניות שאני לוקח לנסיעת מבחן, כשהזמן מוגבל לשעה.

זה הכביש המפותל ההכי קרוב לאזור המרכז שאפשר להגיע לשם, לנסוע קצת ולחזור בתוך פחות משעה.

אלפא 147, סיאט לאון 20VT, פונטו HGT והונדה ג'ז כולם שחקו שם צמיגים בשבילי.

ג'רמי, תודה.

יש אפשרות לסמן על המפה?

mapa.JPG

פורסם

וואלאק , עם כפית לא מספיק ? צריך גם ללעוס ?

ג'רמי כתב לך - כביש 465 בין צומת רנתיס לבית אריה.

אני כל בוקר שם בסביבות 08:45 , אם אתה צריך אני יכול להראות לך... :p

פורסם
וואלאק , עם כפית לא מספיק ? צריך גם ללעוס ?

ג'רמי כתב לך - כביש 465 בין צומת רנתיס לבית אריה.

אני כל בוקר שם בסביבות 08:45 , אם אתה צריך אני יכול להראות לך... :p

האמת שאני לא לועס וצריך קשית... :p

צירפתי מפה ובה לא ראיתי כביש כזה מפותל ולכן שאלתי שוב...

שמר יחסית לישראלי, הפתיל שלך קצר :twisted:

פורסם

האמת שאני לא לועס וצריך קשית... :p

צירפתי מפה ובה לא ראיתי כביש כזה מפותל ולכן שאלתי שוב...

שמר יחסית לישראלי, הפתיל שלך קצר :twisted:

מחלקה גריאטרית זה בפורום ממול :twisted:

הכביש לא נראה מפותל במפה מכיוון שהוא מעבר לקו הירוק. אתה יודע , קראוון ריק נראה שם כמו מאחז , כביש מפותל נראה כמו סרגל במפה (אופס ,יצא לי פוליטיקה :oops: ).

פתיל ? לא מכיר... :onfire:

• תוכן חדש...