Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב רנו קנגו, שנת 2001, פניתי למכונאי מיזוג ואחרי ניקוי בוקוום וניסיון למלא גז הומלץ לי להלחים את המעבה מכיוון שיש דליפה. עלות בסביבות 900 ש"ח כולל עבודה ,מילוי גז וכולל מע"מ. בנוסף לכך הוא אמר שתיקון המעבה לא מבטיח תקינות של המיזוג ויש תחילה לסדר את המעבה ואחר כך לראות אם יש בעיה בחלקים אחרים. השאלה שלי היא האם כדאי לתקן את המעבה הקיים בעזרת הלחמה או שכדאי לקנות מעבה חדש לגמרי?

והאם יש דרך לדעת אם התקלה במיזוג היא במעבה בלבד או שאולי עוד משהו, כמו מדחס או חלק אחר?:?:

פורסם

אני נסעתי עם מעבה מולחם בקנגו כמעט 150 אלף קילומטר, לא היו בעיות מהכיוון הזה.

קח בחשבון, שכשעושים הלחמה מבטלים שורה אחת של המעבה, ויכולת הקירור של המזגן יורדת קצת.

מעבה חדש מקורי זה סיפור יקר, אלפי שקלים. יש אולי תחליפי זול יותר.

מעבר לך - לדעתי המזגניסט צודק, ואי אפשר לבדוק את שאר מרכיבי המערכת במצב הנתון.

דרך אגב, אצלי הפיצוץ במעבה נגרם בגלל נגיעה קלה יחסית בפגוש הקידמי.

אחד הברגים, שמחזיקים את הפגוש נכנס קצת פנימה, ועשה במעבה חור. המרחק בין הבורג למעבה הוא מספר מילימטרים בלבד. אם אצלך קרה אותו דבר - אני ממליץ במקום הבורג הזה להרכיב אחד קצר יותר.

• תוכן חדש...