Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב הוא סיריון 1999 1.0 אוטומט, כ 110,000 ק"מ. הרכב נוסע כ 100 קמ ביום.

במהלך שטיפת הרכב שמתי לב שהשטיח מתחת לשטיחון הגומי בצד הנוסע הקדמי ספוג בנוזל שמנוני. במוסך (מורשה יבואן) נאמר לי שמדובר בנוזל קרור והדליפה היא מהרדיאטור חימום הפנימי. הציעו לי להחליף אותו בעלות של יותר מ 2000 שח (כולל פרוק הדש בורד וכו').

בנתיים הספגתי את הנוזל בעזרת מגבות נייר (אכן בצבע אדום), ושמתי לב שבמיכל הפלסטיק ליד הרדיאטור החיצוני יש נוזל קצת מעל הסמן התחתון L. בנוסף, נזכרתי שלפני כ3 שבועות מילאתי נוזל אדום ועברתי את הקו העליון F של מיכל הפלסטיק, ולכן אולי האם עדיף להמשיך לסוע, לראות אם הדליפה ממשיכה, תוך תשומת לב למפלס הנוזל במיכל וכמובן לחום המנוע?ייתכן שעודף הנוזל נשפך, ומסיבה כלשהי בתוך הרכב.

האם עדיף להמשיך לסוע, לראות אם הדליפה בשטיח מתחדשת, תוך תשומת לב ובדיקת מפלס הנוזל במיכל וכמובן חום המנוע?

האם יש אפשרות לעקוף את הרדיאטור הפנימי אם אני לא מעוניין בחמום תא הנוסעים?

האם כדאי להחליף את הרדיאטור הפנימי, והאם המחיר סביר?

אשמח לדעתכם.

תודה,

דוד.

פורסם

ובגלל שלא יהיה לך חימום פנימי, בחורף, אז יקשה עליך להסיר אדים שמצטברים על השמשה הקדמית.

תוכל לבצע מעקף צנורות שיבטל את רדיאטור החימום הפנימי, אבל לקראת החורף המלצתי הנה להחליפו ולחבר בחזרה את הצנורות.

בברכה - רפי לין

פורסם

האם עדיף להמשיך לסוע, לראות אם הדליפה בשטיח מתחדשת, תוך תשומת לב ובדיקת מפלס הנוזל במיכל וכמובן חום המנוע?

דוד.

ממש לא מומלץ להמשיך לנסוע במצב זה ברכב אלא רק לאחר תיקון הדליפה. בטוח שהדליפה תתחדש ורק תגרום לנזק נוסף.

נוזל הקירור הינו חומר רעיל הפוגע בחיווט החשמלי לכן תקן את הבעיה בהקדם האפשרי.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש את המשתמש בשם אבי פרטס, הוא מייבא רדיאטורים וגם מתקין אותם.

תנסה אצלו אני מאמין שהוא יתן לך הצעת מחיר זולה יותר.

קובי

• תוכן חדש...