Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש כאן ושמעתי על האתר הזה שהוא טוב.

אז ככה יש לי פיאט בראבו 1.6 אוטו עם 100 סוסים ואני רוצה להוסיף עוד כמה סוסים אבל בלי להשקיע יותר מידי.

אודה אם מישהוא יכוון אותי או יגיד איך אפשר להוסים כמה סוסים במינימום השקעה

פורסם

אהלן .

אין צורך לפרסם אלף ואחד פוסטים אחד אחרי השניה , תמתין בסבלנות ואנשים יגיבו .

לעניינו , כמה אתה חושב להשקיע ברכב ?

תתחיל מהתחלה , פילטר פתוח יכול לתת לך תגובת דוושה טובה יותר , אם יש לך כסף לצנרת מה טוב . תברר אם הסדנאות השונות לגבי ציפ לרכב ולראות אם זה שווה משהו .

בעיקרון הרוב זה בעיקר זבל . אם אתה רוצה לשפר באמת אנחנו מדברים על טורבו במידה ואתה רוצה לגדוש , סט מצערות אם אתה רוצה אטמוספרי , שם קיים הכוח האמיתי .

אגב מהמנוע הזה בגדישות אפשר להוציא הספקים מאוד יפים , אבל זה עניין של הרבה כסף , הרבה .

פורסם

היתי (הייתי)רוצה ליגדוש אבל הרכב גיר אוטומט(.)

בגלל זה שעלתי (שאלתי)איך אפשר להוסיף עוד כמה סוסים והתקציב שיש לי היום הוא 5.500(,) בכסף הזה אפשר להוסיף משהו?

אם אתה רוצה התייחסות רצינית, תשאל שאלות בצורה רצינית.

אם אתה כותב בשגיאות כתיב וללא סימני פיסוק, תקבל התיחסות בהתאם!

פורסם

תנסה אולי קצת שיפורי אחיזה , הם עולים פחות , יושיבו קצת את הרכב ותוכל לשחק איתו קצת יותר על הכביש .

מה גם שמעלה את רמת הבטיחות ברכב במובן מסויים .

תתחיל בצמיגים לדוגמא .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

קח בחשבון שהנוסחא במנוע אטמוספרי כמו שלך זה בערך 1000 ש"ח ל-1 כ"ס.

שמור את הכסף ליישור קו וסט צמיגים איכותיים וסע לשלום.

במידה ועדיין תרצה לשפר קאמשפט חם ייתן תמורה לא רעה לכסף פחות או יותר (יותר) בתקציב שלך.

פורסם

צודק תחליף לגיר ידני ,ואור הבחור אם גיר אוטומטי או סטאפ בולמים צמיגים או בינתיים כלום עד שיחסוך למשהו רציני יותר אם הוא באמת רוצה 10 20 סוסים.

אני מאמין ואתם

פורסם

תודה לכולם!:lol: ועוד שאלה אם אני נניח יחלית להתקין טורבו לא ממש חזק של פיאט פונטו GT על אוטומת הגיר יחזיק?

אם אני יתקין טורבו של הפונטו GT אני יודעה שהיה לי בסביבות ה200 כ"ס בבראבו הגיר יחזיק מעמד? אני יתקין גם כירור שמן בגיר מה אתם אומרים?:?: למה קפצתי על הטורבו דווקה של פונטו GT כי יש לחבר שלי אוטו כזה לפירוק ואני יכול לקחת כמה חלקים בזול!:roll:

פורסם

דודו , אחרי שהוא כתב שהוא אם גיר אוטומטי כתבתי לו שלא היתי מתאמץ לנסות לעשות כל שינוי ...

לא יהיה לך 200 כוח סוס גם בחלומות הלילה הכי ורודים שאתה מסוגל לצייר לעצמך .

וזה שתחזיק טורבו ביד לא יתן הרבה , אתה צריך סעפת פליטה מתאימה (של הפונטו טורבו לא מתאים ) קו שמן , קו חוזר שמן ,צינורות גדישה ,אינטרקולר , דאון פייפ , צנרת פליטה ,לראות מה לעשות אם הניהול ועוד ועוד ....

פורסם

במקום להיות מאוהב באוטו שלך, אתה צריך להיות מאוהב ברזמל.

הוא אפילו יודע לתפעל מא"ג.

נ.ב.

ערוך חיפוש על המילים טורבו והיגיון. תמצא מספיק תשובות לשאלות שלך.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...