Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון אם לא תסלחו לי חח התלבטתי שעה איפה לפרסם את זה :-)

בכל מקרה .. יש לי גולף 1600 FSI שנת 2007 שחורה 4 דלתות

תמונה למעונינים

http://listersgroup.co.uk/listerscars/images/NL04RXX1.jpg

בכל מקרה אחרי ארגון של קצת כסף היתי רוצה להוסיף לאוטו קצת שטויות והיתי רוצה שתעריכו לי את המחירים ואיפה קונים ומתקינים את הדברים

וכמובן אם יש בעיה של חוקיות עם אחד מהדברים ..

טוב אז ככה נתחיל ..

-יש אצלי באוטו את הרדיו דיסק המובנה הפשוט של החברה , היתי רוצה להחליף אותו (לרדיו דיסק מובנה של פולסווגן! פשוט יותר מתקדם) לאחד שקורא MP3,חיבורי USB,אייפוד,וכל השטויות .. הבנתי שיש לפולסווגן רדיו דיסק כזה שהוא מסך מגע או משהו ..

משהו בסגנון הזה ;]

http://www.carideo.com.cn/manager/UploadFiles/200811302116654306.jpg

- ג'אנטים .. אצלי זה 15 אינצ' אם אנלא טועה .. אינלי משהו ספציפי שאני מחפש אבל תמליצו בתמונות או משהו

טווח מחירים : 1500-2000

- פנסי ערפל

הגריל הקדימי אצלי באוטו בא בלי מקום לפנסי ערפל אז לפי מה שהבנתי אי אפשר סתם לחורר שם תגריל ולהוסיף פנס אז הבנתי שצריך להביא גריל חדש

רציתי לדעת אם מומלץ לעשות את זה כאילו אם זה לא איזה סיבוך או משהו (סליחה על הבורות:-)) ומה העלות של זה

וכמובן שאלה שמענינת אותי הרבה זמן .. נסיעה עם פנסי ערפל היא חוקית? ובמידה ותופס שוטר..מה העונש?

-פנסי קסנון

בדומה לפנסי ערפל רציתי לדעת אם בכלל אפשרי לשים באוטו קסנון

ואיזה קסנון תמליצו ו'כו

זרקו מחירים

וכמובן האם העניין חוקי ואם לא מה העונש ואם באמת מקפידים על זה

נראה לי שזהו ביינתים..אני אודה מאוד למי שיעזור ויענה :-)

יום טוב!

פורסם

קסנונים אני חושב שאין לך בעיה לשים,

אם אתה צריך טלפון של מישהו שמוכר קסנונים אמיתיים (ולא משהו מסריח שיעשה לך המון בעיות) ואיכותיים (שכמובן, יעלה לך כמו קסנון אמיתי ולא 30 שקל) שלח לי הודעה פרטית.

ובקשר לרדיודיסק, מקוריים מהחברה יקרים רצח.. הייתי ממליץ לך לחפש בEBAY מקוריים בהזמנה מחו'ל יעלה לך אותו דבר בול חצי מחיר (במידה וזה לא חיקוי), מניסוין אני אומר לך יש דברים שכדי להזמין מחו'ל מאשר מקורי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כנראה שהתלבטת כל כך הרבה לגבי הפורום המתאים שלבסוף שכחת לכתוב כותרת נורמלית ולהשתמש בסימני פיסוק.

קסנונים יש לך בעיה לשים. זה לא חוקי ואתה עלול לקבל על התקנה כזאת הורדה מהכביש + קנס נכבד. אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום ולקרוא על אנשים שכבר נהנו מהזכות המפוקפקת הזאת.

לגבי פנסי ערפל - שוב, חיפוש. רק השבוע נפתח שרשור בנושא חוקיות השימוש בפנסי ערפל.

לגבי התקנה של פנסי ערפל - הכל תלוי ברמת העבודה אליה אתה מעוניין להגיע. אפשר גם להדביק פנסי ערפל לחצאית הקידמית עם דבק חם ומסטיק בזוקה. זה זול אבל לא ממש מקצועי.

ג'אנטים - בתקציב שלך יהיה קשה למצוא ג'אנטיים איכותיים חדשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

SmartCoupe אני ידבר איתך בפרטי

וצביקה לפי מה שהבנתי הסיכוי לקבל הורדה מהכביש וקנס כבד הוא דיי קלוש

אמרו לי שסתם שוטר תנועה לא יעצור אותי ויוריד אותי מהכביש אלא רק בוחן תנועה או משהו בסגנון שהבנתי שנדיר מאוד ליפול על אחד כזה

אה וסמארט

איך אני יכול לברר אם העדשה חוקית לקסנון באוטו ?

פורסם

העדשה לא חוקית לקסנון בכל מקרה. קסנון חוקי רק ברכבים בהם הגיע מקורי עם הרכב, בלי שום קשר לעדשות.

תתפלא אולי לשמוע, אבל בזמן האחרון שוטרי התנועה כן שמים דגש על נושא התאורה ופנסי הקסנון. זה נכון ששוטר רגיל לא יכול לתת לך הורדה מהכביש, אבל הוא כן יכול לעקב אותך במקום עד שיגיע בוחן תנועה שיבדוק את הרכב ויוריד אותך מהכביש. אתה גם צריך להבין שקסנון זה הדבר הראשון שמושך את עינו של בוחן התנועה. הרבה לפני שהוא רואה תקלות מכניות ברכב או מידת צמיגים לא תיקנית, הוא רואה את הגוון החריג של התאורה.

קרא כאן, למשל, על בחור עם פיג'ו 206 שחשב שלו זה לא יקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני כבר יכול להגיד לך שהם נמצאים עכשיו לפני קבלת הוראות ברורות לגבי הקסנונים, מה חוקי ומה לא.

הם מבולבלים מאוד, עצרו אותי מספר שוטרים כבר על הקסנונים בטענה שזה לא חוקי והקסנון בכלל מסנוור והוא מוצר סיני לא חוקי

...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
קסנונים אני חושב שאין לך בעיה לשים,

אם אתה צריך טלפון של מישהו שמוכר קסנונים אמיתיים (ולא משהו מסריח שיעשה לך המון בעיות) ואיכותיים (שכמובן, יעלה לך כמו קסנון אמיתי ולא 30 שקל) שלח לי הודעה פרטית.

ובקשר לרדיודיסק, מקוריים מהחברה יקרים רצח.. הייתי ממליץ לך לחפש בEBAY מקוריים בהזמנה מחו'ל יעלה לך אותו דבר בול חצי מחיר (במידה וזה לא חיקוי), מניסוין אני אומר לך יש דברים שכדי להזמין מחו'ל מאשר מקורי.

איך אתה אומר שזה חוקי? הרי שום רכב שתשים עליו קסנון לא יהיה חוקי.. שמעת פעם על רכב שבא עם קסנון? יפה- אז זה כן חוקי .

רכב שבא בלי קסנון ומתקינים זה לא חוקי.

ועד עכשיו אני לא מבין למה לסע עם פנסי ערפל כשאין ערפל מה זה עושה"יענו" "פוזות" או אתה חושב שאתה "חתיך" ליד הבנות או משהו כזה?

בקשר לאודיו, אפשר לעשות משהו לבד בלי משהו של החברה ואפילו יותר טוב. רק צריך לחפש מה אתה רוצה ומי יתקין..(וכמובן כמה כסף)

בקשר לפנסים תשים אנג'ל אייז אנג'ל הייז אנג'ל עייס'. אני כבר לא יודע איך קוראים להם מרוב שאנשים בפורום רושמים שמות של דברים מחול בעברית. כמו Angel Eyes/ עיניים של מלכים. או אנג'ל אייז שזה ANGEL AZE או HAZE או ACE שזה שיגע אותי.

• תוכן חדש...