Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[לאנסר 2009] רק אור ברקס אחד מותקן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הגיוני שחברת ליסינג תבטל אמצעי בטיחות של כלי רכב. חברת הליסינג תהיה פתוחה לטביעות("לא ראיתי את האורות היה רק אחד").

כמה שאתה תמים,עיין ערך יונדאי גטס בליסינג וחסכון באביזרי בטיחות (רמז - כריות אוויר).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בוקי, דה פקטו אתה צודק. הרבה יותר קל להחליף את הנורה לבד. אבל באותו המצב - לא לכולם יש בבית מאגר נורות, ונסיעה לאוטודיפו לוקחת זמן. לפעמים זה סתם עיניין של עקרון. עסקאות הליסינג עולות המון כסף, בין היתר בגלל שירות התיקונים וה"שקט הנפשי". אגב, מהניסיון שלי עם הליסינג כבר למדתי כמה דברים על ה"שקט הנפשי" הזה. ה"טכנאי" הנ"ל רק מדגים את העובדה הזאת.

מפחיד לחשוב שאותו אדם שטוען שאפשר לנהוג עם תאורת בלימה בודדה גם מעביר את המכונית שלי טסט. אפשר לדעת באיזו חברת ליסינג מדובר?

פורסם

טוב, מבירור נוסף מתברר שהידידה התבלבלה ומדובר על אור רוורס, שזה כמובן תקין שיהיה רק אחד.

תודה לכולם, סליחה על הטעות :)

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
כמה שאתה תמים,עיין ערך יונדאי גטס בליסינג וחסכון באביזרי בטיחות (רמז - כריות אוויר).

אם יהיו 2 כריות, אחת או 4, זה נתון לבחירת הרוכש. כל זמן שהחוק מאפשר כרית אחת, זה עדיין חוקי.

לגבי תאורה - קבוע בחוק מה נדרש, ובמקרה הזה אין צימצומים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כמו שנאמר, חייבם 3 פנסי בלימה, בכל רכב מעל שנת 1994.

עד שנת 1994 מספיק שניים.

באופנוע מספיק אחד.

אבל יש כאן דבר, שאני לא מבין. גם כשזה רכב ליסינג, בשביל להחליף נורה אתם מתקשרים לליסינג ומזמינים שרות ?

מה בעיה לקנות נורה 5-10 שקל ולהחליף לבד? ברוב המוחלט של המכוניות החלפת נורות בפנסים האחוריים היא פעולה פשוטה יחסית, וכל אחד יכול לעשות את זה ללא בעיה. ויש גם הסברים בספר רכב.

לקבוע עם טכנאי מחברת ליסינג, להמתין לו, וכו' יגזול ממכם הרבה יותר זמן ומאמץ מאשר פשוט לקנות נורה ולהחליף לבד.

אה, ואני מסרב להאמין, שהטכנאי שהגיע כבר למקום ענה כפי שנכתב כאן. יש גבול לרמת החוסר איכפתיות של אנשים, ולא להחליף נורה, אחרי שכבר הגעת אל הלקוח - זה עובר את הגבול הזה.

משום מה, יש לי הרגשה, שמדובר בפנס ערפל אחורי ולא בפנס בלימה.

בוקי, אתה יכול בבקשה לצרף לינק עדכני לתקנה המציינת במפורש שלרכבים מתחת לשנתון 94 מספיק רק 2 אורות בלם?

אגב, יש ברשותי רכב מייבוא אישי שנת 92 שהגיע במקור עם אור בלם שלישי (בחלון האחורי)אך בשל קצר הבית נורה הותך(ולא ניתן להשיג חדש בארץ) קלות ומאז המגע רופף והנורה נדלקת /לא נדלקת מתיי שבא לה, האם במצב כזה מספיק רק שניי אורות בלם ע"מ לעבור טסט ללא בעיות?

פורסם
אור ערפל אחורי אחד- הגיוני.

אור רוורס אחד - הגיוני.

אור בלם אחד - לא הגיוני.

למה אור בלם אחד לא הגיוני? פעם אחת הייתי בתחנת המשטרה בה אני מתנדב, וראיתי היילקס ויגו בולם, עם אור ברקס אחד. כרזתי לו מהניידת שלי שיש לו אור ברקס אחד, ולאחר שנפגשנו, הוא אמר לי שזה ככה ברכבים האלה. אז יכול גם להיות שזה ככה בלאנסר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
בוקי, אתה יכול בבקשה לצרף לינק עדכני לתקנה המציינת במפורש שלרכבים מתחת לשנתון 94 מספיק רק 2 אורות בלם?

אגב, יש ברשותי רכב מייבוא אישי שנת 92 שהגיע במקור עם אור בלם שלישי (בחלון האחורי)אך בשל קצר הבית נורה הותך(ולא ניתן להשיג חדש בארץ) קלות ומאז המגע רופף והנורה נדלקת /לא נדלקת מתיי שבא לה, האם במצב כזה מספיק רק שניי אורות בלם ע"מ לעבור טסט ללא בעיות?

לפי מייטב ידיעתי - אם הפנס השלישי מותקן ברכב, הוא חייב להיות תקין, גם אם הרכב מתחת לשנת 1994.

לדעתי, אם תסיר את הפנס לגמרי, לא תיהיה בעיה בטסט, אבל אם תגיע עם פנס קיים אבל לא תקין, ידדשו ממך לסדר אותו.

למה אור בלם אחד לא הגיוני? פעם אחת הייתי בתחנת המשטרה בה אני מתנדב, וראיתי היילקס ויגו בולם, עם אור ברקס אחד. כרזתי לו מהניידת שלי שיש לו אור ברקס אחד, ולאחר שנפגשנו, הוא אמר לי שזה ככה ברכבים האלה. אז יכול גם להיות שזה ככה בלאנסר.

זה פשוט לא נכון. אין שום רכב שמגיע עם פנס בלימה אחד. אני לא יודע, מאיפו אתם מביאים את השטויות האלו.

פורסם

אני חושב שזאת תעודת עניות גדולה מאוד, אם קיבלת את דבריו ברצינות ואפילו לא טרחת לבדוק לאחר מכן את נכונות הדברים בכדי שתכלכל צעדיך לעתיד.

מדבריך עולה שבעקבות דברי הנהג הנ"ל, יתכן והתעלמת מעוד היילקסים ויגו עם תקלת אור בלימה.

:shock:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טרחתי ובדקתי, וכולן היו ככה. נבדוק עם הניהול מה זה... חובה שתי נורות בלם לפי חוק?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אתה מזכיר לי את הבדיחה על השוטר שיודע לקרוא והשוטר שיודע לכתוב - רק שכאן מדובר בגירסת 2010 ולא שנות ה-60.

פעם צחקנו מזה, היום אם זה נכון אנחנו צריכים לבכות.

ובהקשר לשאלתך - אני מעדיף לראות בשאלתך את הצד המפותח של חוש ההומור שלך. (היית צריך לחכות עם זה עוד 19 ימים).

ולמען הסר ספק עבור קוראים חסרי חוש הומור - בכל צד של הרכב צריך להיות אור בלם - אין פחות מזה אלא אם אתה דו"ג. (וכפי שנאמר, גם אור שלישי החל משנתון מסויים).

.

פורסם

כמה קושיות ?

אתה עוקב אחרי השירשור ?

כבר ענו על זה בשירשור זה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2472794&postcount=12

לפי סעיף 14 לכללי הפורום, כל הנאמר בפורום אינו תחליף ליעוץ מקצועי ותשובות מומחים, אז כדאי שתברר אצלכם.

.

• תוכן חדש...