Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי לנסר 2007 ואני רוצה לשים לה צמיגים חדשים (מידות 195/60/15) על חישוקי מגנזיום.

למעשה, כשקניתי את הרכב מחברת הליסינג, קיבלתי שני צמיגי GT שהרכיבו כבר, ועוד שניים חדשים וארוזים בבגאז'.

כמו שהבנתם, גם אני סובל מה GT ואני מעוניין להחליף. נשאלת השאלה לאילו צמיגים כדאי להחליף.

כיום, במהלך הנסיעה שומעים את הכביש כאילו נוסעים על חצץ, ומרגישים אותו היטב בעיקר בתחושת אחיזה לא טובה.

אני רוצה צמיגים שיאפשרו נסיעה שקטה יותר, וכמובן עם אחיזה טובה.

חשבתי "לזרוק" כסף ולקנות מישלין שנאמר שהם הטובים ביותר והרכים ביותר(450 לאחד אצל אנטון), ואז ראיתי בפורום ביקורת לא טובה על סדרת האנרג'י שלה, בלשון המעטה.

הציעו לי בירג'סטון b250 אבל אז הבנתי שגם הם לא משהו (הציעו לי ב-350 לאחד).

בקיצור- ניסיתי ללמוד את כל הנושא, לדבר, לברר, לקרוא- אבל מרוב מידע לא הגעתי לכלום.

אני רוצה כבר להרגיש נח ובטוח עם הרכב הזה. כל כך התבאסתי ממנו בהתחלה (בהשוואה לפוקוס שהיתה לי קודם לכן) שרציתי למכור אותו אחרי חודש, אבל אשתי שכנעה אותי לתת עוד הזדמנות.

יש הצעות לדגמים ספציפיים?

תודה,

עידו.

פורסם

+1 על היוקוהמה Adrive.

יש להורים שלי זוג מקדימה על מיצובישי כריזמה, אחיזה מעולה (יחסית לצמיג משפחתי), למידה של הכריזמה 185/65/14 היה מחיר תחרותי של 250 לאחד לכן גם במידה שלך אמור להיות מחיר תחרותי, ולא הרגשתי ברעשים מיותרים.

אני יכול לתת לך גם כמה דוגמאות של צמיגים שכדאי להתרחק מהם: Dunlop SP Sport 490, Falken Sincera 828.

שני אלה היו על אותו רכב ואכזבו בגדול. שניהם דגמים זולים ומיושנים של מותג ידוע, וזה מראה שאסור ללכת בעיניים עצומות אחרי המותג והמוניטין שלו.

בנוסף הייתה לנו גם חוויה לא נעימה עם זוג צמיגים של LASSA שלא זכור לי הדגם שלהם, אפשר למצוא את הסיפור בחיפוש.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אתה לא כל כך ציינת מה אתה רוצה מהצמיג ואופי הנהיגה שלך, ברוב המקרים אחיזה בא על חשבון נוחות, שקט ובלאי מהיר יותר של הצמיג.

אם עכשיו אתה נוסע על GT אז כול צמיג אחר מחברה ידוע ומכובדת יהווה שיפור.

בעניין של שילוב אחיזה בלאי ונוחות מניסיון שלי אישית הייתי ממליץ על יוקוהמה סי דרייב ( את ה אס דרייב שהוא יותר ספורטיבי ואוחז אבל לא ניראה לי שניתן להשיג עכשיו ) איי דרייב הוא מהסידרה הכי "ירוקה" של יוקוהמה.....

והצמיג השני היותר ממולץ הוא קונטיננטל פרמיום קונטקט 2 ( נוסע אליהם עכשיו ) לדעתי מדובר בצמיג מצויין אוחז ,נוח ודי שקט. ניתן להשיג היום את הצמיג במידה שלך בסביבות 400 ש"ח.

נ.ב. לא משנה איזה צמיגים תשים אבל לא תגיע לרמת התנהגות כביש שהייתה לך בפוקוס עם הלנסר החדשה שלך, וזה כבר תלוי ברכב אז קבל את זה בהבנה :)))))))

פורסם

GT עם כל השם הספורטיבי הם לא יותר מצמיגים סינים זולים.

אחד הדברים שאני תמיד אומר מעבר לבטיחות שזה המון,

צמיגים זולים ו,אתה מרגיש הרבה פחות בנוח בנהיגה ,

מנסיון בשתי מכוניות כרגע -GOODYEAR דוראגריפ פשוט מעולים.

הצמיגים שקטים מאוד ,אוחזים היטב בכביש ואינם מאבדים אחיזה גם

במצבי רטיבות קיצוניים על הכביש.

בנוסף הם משככים היטב את מהמורות הכביש גם ברכב שלא ניחן בצמיגים עבים(YRV)

בנוסף יש לי בלאנטיס מאחור גם צמיגים טובים ברמת הגודייר-יוקוהמה C.DRIVE

אני מניח שיש עוד סוגים טובים(מישלין פירלי קונטיננטל)אבל הצמיגים שהמלצתי -מנסיון-מעולים.

חפש כאן מה שאתה צריך ותתאים לפי תקציב.

ברר בכמה וכמה פנצריות ובאוטו דיפו-לעיתים יש להם מבצעים טובים על גודייר

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=15&a=60&s=195&m=

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תודה על כל התגובות.

אני אבדוק את ההמלצות שלכם מבחינת עלויות.

כנראה שכל צמיג שאבחר יהווה שדרוג לעומת ה GT המז... האלה.

עידו.

• תוכן חדש...