Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קנינו את הרכב בספטמבר שנת 2000 ,האם במידה ונרצה למכור נפרסם אותו כשנת 2000?

בעיקרון,אמרו לי שהרכב נחשב מודל 2001.

יש לציין שהסיומת שלו היא 10 מה שמאפיין לרוב 2001.

אבל רציתי לשאול לכל מקרה, הרכב הוא שברולט קאוואליר.

תודה.

פורסם

השיטה החדשה של רישום מועד העלייה לכביש בסעיף של תאריך יצור היא טובה, אבל עשתה קצת בלאגן בשוק המשומשות.

קורה בהרבה וגם לי אישית, שאנשים שבאים לרכוש רכב משומש מנסים "להלביש" את השיטה החדשה על רכבים שעלו לכביש לפני ינואר 2009.

לפותח השרשור, כמו שצביקה אמר רשם, מה שקובע הוא מה שרשום ברשיון רכב.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ואיך זה היה פעם? אני לא כל כך משנה לי האמת.

סתם אני סקרן,כי רוב האנשים שהתעניינו בזמנו ברכב אמרו 2001 מאופיין בסיומת 10.

וספטממבר 2000 לא רחוק מינואר 2001. :-P

פורסם

פעם, שנת דגם היתה יוצאת כבר באוגוסט שנה קודם לכן (כלומר ב-08/2000 התחילו למכור דגמי 2001). במשך השנים היתה זחילה כלפי מטה ודגמי שנה הבאה כבר היו מתחילים להמכר ביולי. במצב שכזה היבואן היה מוכר דגמי שנת 2000 שנותרו במלאי במקביל לדגמי שנת 2001. הפטנט הזה הסתיים במהלך שנת 2008 ומאז נקבע שרכב יקבל את שנת העליה לכביש ולא את שנת היצור. כלומר, נכון להיום (החל מינואר 2009) היבואן יכול לקבל רכב במרץ 2009 ולמכור אותו בפברואר 2010 וזה רכב שעלה לכביש בשנת 2010.

כיום ליבואנים יש מגבלה שכעבור תקופה מסויימת (אאל"ט - 12 חודש) שהרכב יוצר ולא נמכר עדיין, הם חייבים לרשום אותו על יד כלשהי ולמכור אותו כיד שניה. מצב זה למעשה קבע לרכב את שנת העליה לכביש. גם זאת סיבה שלפעמים יבואן עושה מבצע כלשהו כדי להתפטר ממכוניות שנתקעו במלאי ולא בדיוק מבוקשות בחברות הליסינג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אתה עונה את המודל שרשום לך על הרישיון

2000, העניין שאנשים טוענים שלא הגיוני כי הסיומת של המספר רישוי היא 10.

ו10 היא סיומת של 2001 לפחות ב UMI זה ככה.

פורסם

רק רציתי לוודע, כלומר מה שקובעה את שיוך הרכב זה שנת ייצור שמופיעה ברישיון רכב ושה מה היקבע את המחירון? וזה נכון לכל הרכבים עד 2009???

לדוגמה : מזדה 3 שתאריך הרשום שלה הוא 6.2006, אבל שנת יצור 2007 נחשב כרכב 2007!?!?!??

תקנו אותי אם אני טועה?!?!?

פורסם
2000, העניין שאנשים טוענים שלא הגיוני כי הסיומת של המספר רישוי היא 10.

ו10 היא סיומת של 2001 לפחות ב UMI זה ככה.

לא הגיוני, אבל זה מה שיש. אין הרבה היגיון בבחירת מספרי הרישוי.

רק רציתי לוודע, כלומר מה שקובעה את שיוך הרכב זה שנת ייצור שמופיעה ברישיון רכב ושה מה היקבע את המחירון? וזה נכון לכל הרכבים עד 2009???

לדוגמה : מזדה 3 שתאריך הרשום שלה הוא 6.2006, אבל שנת יצור 2007 נחשב כרכב 2007!?!?!??

תקנו אותי אם אני טועה?!?!?

אכן כן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על העבהרה! :)

ועוד שאלה, פירסמו שבאתר משרד התחבורה אפשר לברר פרטים שונים אל הרכב אותו אתה קונה, מישהו יודע אלו פרטים ואיפה? וגם לגבי דוחות/תאונות?

תודה

פורסם

אפשר רק להוסיף, ש"שנת המודל" 2008 נמשכה שנה וחצי.

כלומר מכוניות שנחשבות מודל 2008 התחילו להגיע החל מחודש מאי 2007, אחר כך בחודש אפריל 2008 הייתה רפורמה ברישום שנת מודל, ושנת מודל 2008 הסתיימה ב 31.12.2008.

פורסם

איך זה קשור לשאלות הקודמות ששאלת?

זה כן הרבה, זה הרבה מעל הממוצע, אבל כמובן הרכב לא פסול לקניה בגלל זה, עם ההורדת מחיר בהתאם.

• תוכן חדש...