Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה דקות נסעתי בעיר, הגעתי למעבר חציה שלידו יש תחנת אוטבוס והאוטובוס עצר שם מטר לפני המעבר,

אז אני בא מאחורי האוטובוס שהוא חונה בצד, אני נוסע לאט ופתאום ראיתי מישהוא על מעבר החצייה אז עצרתי ופתאום אני מרגיש מכה קטנה מאחורה, ירדתי לראות ואיזה רכב קטן מעפן נגע בי, מזל שלא קרה כלום גם הצבע לא נשרט,

בקיצור צעקתי עליו והוא ביקש סליחה ואמר שלא שם לב...

אז נסענו אבל רשמתי את המס' רכב שלו.

האם כדאי או אפשר לתבוע אותו על משהוא?

או מה עושים במצב כזה?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אם לא קרה כלום והצבע לא נשרט אז על מה אתה רוצה לתבוע אותו?

מה עושים במצב כזה? מתנהגים כמו בן אדם (ולא כמו ישראלי מצוי),לא צועקים בלי סיבה,ולא מנסים לתבוע בן אדם אחר שלא גרם לך שום נזק.

V5

פורסם

בטח לתבוע, 100,000$ לפחות + פיצוי על עוגמת נפש.

אתה אמיתי? :shock:

אולי די כבר להיות הישראלי המכוער?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
האם כדאי או אפשר לתבוע אותו על משהוא?

או מה עושים במצב כזה?

להגיש תביעה על מה?

כתבת "מזל שלא קרה כלום גם הצבע לא נשרט".

מה עושים?

כלום.

אין נזק, לא נפגעת, הרכב שלך שלם וללא נזקים לא עושים כלום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביטוח מפעילים על נזקים ממשיים, לא על פגיעת צבע קטנה שעלותה 100-200 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אא חברים עכשיו בדקתי את הרכב והסתכלתי טוב טוב וראיתי שהטמבון האחורי מצד ימין ירד טיפה וצד שמואל נשאר שלם.

אז צריך ללכת לפחח כדי לסדר את זה?

אין פחד שזה יפול בדרך?

כמה יעלה +-?

פורסם

קיצר זה באמת נשמע כאילו אתה מחפש בנרות לתבוע את הבחור. נסה לראות את עצמך בצד השני של הסיפור זה היה נשמע יותר כמו:

"הבחור לפני בלם בפתאומיות, נתתי בעיטה רצינית לבלמים ובמזל עצרתי אחרי מכה קטנה אבל בלי נזק לרכב שפגעתי בו.

הבחור ברכב לפני יצא עלי כמו קוף בצעקות, אני התנצלתי ובסוף זה נגמר בברכת נסיעה טובה (הרי לא היות פגיעות לרכבים אלא רק יום הרוס של מחשבות איך זה היה יכול להגמר)"

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לפעמים,מוותרים,במיוחד שקרה משהו מזערי כמו הבעיה שלך!!! אל תיהיה ילד ערס מפגר (סליחה על ההתפרצות)

היה לי מקרה ששרטו אותי (די באכזריות בחניה),ושברו לי את המראה (רק את הזכוכית)

ואמרתי "חפיף,אתה חייב לי אם נפגש שוב,ביי..."

תנסה גם

פורסם

תאמינו לי שוויתרתי לו,

רק אתם יודעים בשעה הראשונה ככה היתי עצבני אבל בסוף אומרים טוב שזה נגמר ככה ולא בנזק גדול יותר.

לגבי הטמבון, בדקתי את זה ומחר אני אסדר את זה בעצמי, סה"כ התושבת למתה נמעכה קצת אז אני צריך לדחוף אותה למעלה וזהוא.

תודה לכם.

פורסם
תאמינו לי שוויתרתי לו,

רק אתם יודעים בשעה הראשונה ככה היתי עצבני אבל בסוף אומרים טוב שזה נגמר ככה ולא בנזק גדול יותר.

לגבי הטמבון, בדקתי את זה ומחר אני אסדר את זה בעצמי, סה"כ התושבת למתה נמעכה קצת אז אני צריך לדחוף אותה למעלה וזהוא.

תודה לכם.

ידידי

שלוט בכעסים שלך

כולה מכונית.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
קיצר זה באמת נשמע כאילו אתה מחפש בנרות לתבוע את הבחור. נסה לראות את עצמך בצד השני של הסיפור זה היה נשמע יותר כמו:

"הבחור לפני בלם בפתאומיות, נתתי בעיטה רצינית לבלמים ובמזל עצרתי אחרי מכה קטנה אבל בלי נזק לרכב שפגעתי בו.

הבחור ברכב לפני יצא עלי כמו קוף בצעקות, אני התנצלתי ובסוף זה נגמר בברכת נסיעה טובה (הרי לא היות פגיעות לרכבים אלא רק יום הרוס של מחשבות איך זה היה יכול להגמר)"

:mm_yeah::mm_yeah: 12345

פורסם

מה אתה מחפש, לעשות כסף על מישהו ששיפשף לך בטעות את הרכב ולא קרה כלום?

תפסיק להיות הישראלי המכוער שמחפש להרוויח כסף על גבי אחרים!

ובשביל מה לצעוק והלתלהם? להראות שאתה נוכח?

מיותר לחלוטין, לא קרה כלום והבחור התנצל, הוא לא בא והאשים אותך.

כל אחד עושה טעויות, אם אתה הייתה משפשף מישהו הייתה רוצה שהוא יצעק ויעשה בלאגן שלא קרה שום דבר?

• תוכן חדש...