Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .ברשותי איביזה FR שנת 2005 ,האוטו עבר 88 אלף וכרגע הדבר היחידי "ששופר" באוטו זה הרחבת צנרת ל 3 אינץ' ישירה . אתמול החלפתי את הפלאגים עקב כך שהאוטו רעד בזמן נסיעה והופעת מנורת CE .הפלגים שהתקנתי הם NGK-BKR7EIX ובהמלצתו של אביחי מPITSTOP כיוונתי את הGAP ל 7 .הפלגים הנ"ל הם בדרגת קור נמוכה יותר מהמקורי. עכשיו הבעיה שנוצרת היא בהתנעה קרה כאשר הצ'וק נסגר האוטו כאילו עומד להיכבה ואני שומע כמו פיצוצים מהאגזוז עד שהטורים מתיצבים ל900 .לאחר שהאוטו מתחמם הוא נוסע מצויין לא רועד ולא כלום .גם כאשר אני מניע בצהורים האוטו לא רועד.ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם זה יכול לגרום לנזק בעתיד למנוע?

• ספונסר פורום
פורסם

הביקבוקים האלו שאתה שומע יכולים להיות תופעה של "החטאת בעירה"

שקשורה באיכות פריצת הניצוץ במצת במנוע קר .

יכול להיות שהמרווח שקבעת גדול מידיי ,לדעתי אם הרכב מקורי אין כל סיבה שלא

להשתמש במצת המקורי ה NGK PFR6Q

תנסה להחזיר את המצתים הישנים לבדיקה (אם הם עדיין ברשותך) ותראה

אם התופעה עוברת ,אם כן תתקין מצתים מקוריים וזהו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

למה אתה מתעקש לחפש בעייה במקום אחר אם היא התחילה מיד לאחר החלפת הפלאגים והתופעה שאתה מתאר בהחלט יכולה להיות קשורה לעניין? האם הפלאגים שהרכבת מתאימים להמלצת היצרן? האם מדובר בפלאגים מסוג אירידיום? אם כן, חל איסור מוחלט על שינוי מרווח האלקטרודה.

אני בדעה של רון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה היא שאני החזרתי לפלגים הקודמים..והבעיה נשארה אותה בעיה.

ההרגשה היא כאילו יש ניתוקי הצתה .בבוקר כשאני מניע יש רעש של פיצוצים וכאשר הטורים חוזרים להיות 900 .הם מקפצים בין 900 ל700 ..לאחר כמה דקות שהטורים בערך מתיצבים ואני מתחיל בנסיעה אז ברגעים הראשונים הטורים עוד פעם נופלים ל900 והאוטו לא מגיב לדוושת הגז.אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות ולא יהיה מנוס מלהגיע למוסך,הבעיה היא שאין לי אפשרות בשבוע וחצי הקרובים להגיע למוסך לכן אם למישהו יש מושג/היה משו דומה אני אשמח לשמוע?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...