Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי קומפיוטסט ביד אליהו.

אני בדקתי שם את שני הרכבים האחרונים שקניתי והבדיקה היתה יוצאת מן הכלל.

לעומת זאת בקומפיוטסט בראשון מערב הבדיקה של הרכב אשר מכרתי הייתה ממש נפילה!!!

לסיכום מכון בדיקה ברמה גבוה.

ההבדל הוא כנראה בהרגשה שלך בשני המקרים:

בראשון היית צריך לקנות ו"קרצו" לך כל ההערות שנתגלו בבדיקה בשל היכולת שלך להתמקח עם המוכר על מחיר הרכב.

בשני התהפכו היוצרות ואתה ההית המוכר אשר רכבו הובא אחר כבוד לבדיקה, ומאחר ו"גיליון ההרשעות" היה כבד מנשוא.

בכדי למנוע השערות מיותרות אנא האר את עינינו מדוע הבד' הייתה "נפילה"?

עמית

אז זהו שדווקא כשאני לקחתי את הרכב לבדיקה לפני שנה וחצי ביד אליהו היו כמה הערות(נזילת מים, קלאץ) ואילו עכשיו שאני מכרתי את הרכב לא נתגלו בו תקלות(כמובן שסידרתי את זה...) והבוחן אמר שהאוטו תקין לחלוטין ורק צריך לעשות רפידות. ועכשיו אני רכשתי רכב חדש שגם תוצאותיו היו טובות וביצעתי את הבדיקה ביד אליהו ועדיין אני חושב שהבדיקה ביד אליהו יותר יסודית/מקיפה!!!

אני רוצה לציין שאמרתי מההתחלה לקונה של הרכב שלי שכדאי לו לעשות את הבדיקה ביד אליהו כי המכון ממש עובד יפה לטענתי והבדיקה בזמנו שאני קניתי את הרכב הייתה יסודית.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי קומפיוטסט ביד אליהו.

אני בדקתי שם את שני הרכבים האחרונים שקניתי והבדיקה היתה יוצאת מן הכלל.

לעומת זאת בקומפיוטסט בראשון מערב הבדיקה של הרכב אשר מכרתי הייתה ממש נפילה!!!

לסיכום מכון בדיקה ברמה גבוה.

ההבדל הוא כנראה בהרגשה שלך בשני המקרים:

בראשון היית צריך לקנות ו"קרצו" לך כל ההערות שנתגלו בבדיקה בשל היכולת שלך להתמקח עם המוכר על מחיר הרכב.

בשני התהפכו היוצרות ואתה ההית המוכר אשר רכבו הובא אחר כבוד לבדיקה, ומאחר ו"גיליון ההרשעות" היה כבד מנשוא.

בכדי למנוע השערות מיותרות אנא האר את עינינו מדוע הבד' הייתה "נפילה"?

עמית

אז זהו שדווקא כשאני לקחתי את הרכב לבדיקה לפני שנה וחצי ביד אליהו היו כמה הערות(נזילת מים, קלאץ) ואילו עכשיו שאני מכרתי את הרכב לא נתגלו בו תקלות(כמובן שסידרתי את זה...) והבוחן אמר שהאוטו תקין לחלוטין ורק צריך לעשות רפידות. ועכשיו אני רכשתי רכב חדש שגם תוצאותיו היו טובות וביצעתי את הבדיקה ביד אליהו ועדיין אני חושב שהבדיקה ביד אליהו יותר יסודית/מקיפה!!!

אני רוצה לציין שאמרתי מההתחלה לקונה של הרכב שלי שכדאי לו לעשות את הבדיקה ביד אליהו כי המכון ממש עובד יפה לטענתי והבדיקה בזמנו שאני קניתי את הרכב הייתה יסודית.

התעלמת ממה שאני כתבתי על הבדיקה שעברתי שם... שהייתה סיוט מהתחלה ועד הסוף

אני לא ימליץ לעולם למישהו ללכת למכון המזוויע הזה אולי לדינמומטר ממול אבל לא קומפיוטסט אני לא נכנס יותר בחיים

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם

את האוטו החלטת לקנות....

לגבי המכון ביד אליהו, מכון מגעיל בדקתי שם את הרכב שלי לפני שבועיים (קנייה), הסיכום שלהם היה לא ברור , וששאלתי את הבוחן שאלות הוא אמר שהוא ממהר....

פורסם

לדעתי אתה סתם ממהר לרכוש רכב שהוא רחוק מאוד מלהיות מושלם, וזאת בגלל עיוורון וקוצר רוח.

לדעתי שווה לחכות ל S16 במצב טוב יותר, ואפילו להפסיד את ה400 ש"ח של הבדיקה.

נ.ב. בקשר לזה שאתה טוען שאתה משגע את הבעלים של הרכב, תאמין לי שהוא מוכן לעבור כל שיגוע ובלבד להיפטר מרכב עם תאונת שילדה. 99 אחוז מהאנשים שיתעניינו ברכב הזה יירדו ממנו מהר מאוד כשישמעו על השאסי מאחורה. לכן זו לדעתי הזדמנות להוריד עוד מהמחיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי אתה סתם ממהר לרכוש רכב שהוא רחוק מאוד מלהיות מושלם, וזאת בגלל עיוורון וקוצר רוח.

נ.ב. בקשר לזה שאתה טוען שאתה משגע את הבעלים של הרכב, תאמין לי שהוא מוכן לעבור כל שיגוע ובלבד להיפטר מרכב עם תאונת שילדה. 99 אחוז מהאנשים שיתעניינו ברכב הזה יירדו ממנו מהר מאוד כשישמעו על השאסי מאחורה. לכן זו לדעתי הזדמנות להוריד עוד מהמחיר.

אני ממש לא ממהר לקנות האוטו הוא עבר בדיקה השאסי קל אין לי שום בעיה איתו זה סתם בולשיט ואני לא דואג..

הדבר היחיד אחר שיש זה הנזילות הקלות ואמרו לי שזה סתם בולשיט...

99 אחוז מהאנשים לא מבינים מהחיים שלהם אז אל תבלבל את המוח...

פורסם

אני ממש לא ממהר לקנות האוטו הוא עבר בדיקה השאסי קל אין לי שום בעיה איתו זה סתם בולשיט ואני לא דואג..

אנשים מנסים לעזור לך ומביעים את דעתם, shadowmaster, לפחות תתייחס בכבוד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

כפוי טובה, זה מה שאתה...

אם יש משהו שאני מבין בו , זה רכישת רכב, אתה מצטרף לפורום חדש בו אתה לא מכיר את החברים וממהר לשפוט אותם.

אם כך הוא המצב, אז אני מאחל לך לקנות את הפיג'ו שאסי הזאת , ולהתקע איתה כל החיים,

כי אין הרבה פראיירים כמוך שקונים אוטו בצורה עיוורת.

אם כל ה"מומחים" שאתה מעסיק אומרים שהשאסי זה כלום והנזילה זה כלום והחלטת שאתה קונה את האוטו , אז בשביל מה אתה שואל אותנו בכלל?

יום טוב :evil:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כפוי טובה, זה מה שאתה...

אם יש משהו שאני מבין בו , זה רכישת רכב, אתה מצטרף לפורום חדש בו אתה לא מכיר את החברים וממהר לשפוט אותם.

אם כך הוא המצב, אז אני מאחל לך לקנות את הפיג'ו שאסי הזאת , ולהתקע איתה כל החיים,

כי אין הרבה פראיירים כמוך שקונים אוטו בצורה עיוורת.

אם כל ה"מומחים" שאתה מעסיק אומרים שהשאסי זה כלום והנזילה זה כלום והחלטת שאתה קונה את האוטו , אז בשביל מה אתה שואל אותנו בכלל?

יום טוב :evil:

אני לא כפוי טובה ובנתיים כל מי שענה ברצינות אני עניתי בשיא הרצינות... תשאל את Liviur

העניין הוא שהאוטו באמת במצב טוב... בסופו של דבר בבדיקה התגלו שתי בעיות נזילה ושאסי... בקשר לשאסי הורדנו את המחיר ואת הנזילה אם יהיה בעיה היא תתוקן חוץ מזה האוטו ברצינות במצב טוב... אני לא קונה את האוטו בצורה עיוורת או בקוצר רוח זה מעצבן אותי שאתה אומר את זה כי האוטו עבר בדיקה מלאה אולי המכון היה חרא אבל עדיין הוא עבר בדיקה... השאסי קל ואנחנו יודעים שהוא קל וזה הכל ולא כל שאסי זה טוטל לוס או שאי אפשר לנסוע באוטו כי אני מכיר אוטו עם פגיעות מקדימה ומאחור והוא נוסע יפה מאוד [מה לעשות אחותי הייתה בתאונת שרשרת]

אתה יכול לכעוס ולקלל אותי אבל שאתה אומר 99 אחוז מהאנשים ירדו מאוטו בגלל שאסי זה טעות ולרגע לא זלזלתי אלא אני חושב אחרת מה לעשות... לא באתי לזלזל בדעה שלך.

הנזילות זה בר תיקון השאסי אני יחייה עם זה כי זה לא סתם אוטו אלא משהו שאין הרבה בארץ

והפגיעה באמת שלא חמורה...

ואביעד אני חושב שזה לא היה במקום הוא אמר ש99 אחוז מאנשים לא ירצו אוטו בגלל שאסי אבל הוא אומר כאשר הוא לא יודע באמת עד כמה קשה בפגיעה שאסי כי לא כל פגיעה זה טוטל לוס...

אני לא יכול לענות כרגע ממש ברצינות לכל דבר שאמרת כי אני חושב שענית בחוצפה גם בהודעה הראשונה וגם בשניה :mad:

*עריכה: עוד דבר שצחקתי כאשר כתבת הוא לחכות לS16 אחר... האוטו הוא לא לאנטיס כפי שאתה בטוח יודע אפשר לספור את המכוניות הקיימות בארץ על שתי ידים לאחר מכן להוריד את כל אלה שיש להם מעל 4 ידים ומעל 120 אלף אתה נשאר עם יד אחת...

האוטו הזה מתחת ל100 עם יד שניה מתוחזק להפליא מפנים ומבחוץ אין הרבה הזדמנויות כאלה תסלח לי על הפיקפוק :roll:

פורסם

בקיצור , מה שאני רוצה לומר זה שאם אתה רוצה להיות שקט לגבי השאסי, גש למקום

שמתמחה בשילדות.

חוסר סבלנות + עיוורון משקף בדיוק את מה שאמרת , שאין הרבה כאלה בארץ...

אל תשכח שבלי אמונה גם צסק"א לא היתה אוכלת אותה... :lol:

ברכישת רכב אסור להיחפז ולהיות לחוצים, במיוחד לא רכב ספורטיבי....

זוהי דעתי.

אני העדפתי לנסוע 4 חודשים על סוזוקי בלאנו , עד שמצאתי את הרכב שלי.

יש דברים שעליהם לא מתפשרים. או לפחות אני לא מתפשר.

שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בקיצור , מה שאני רוצה לומר זה שאם אתה רוצה להיות שקט לגבי השאסי, גש למקום

שמתמחה בשילדות.

וחוסר סבלנות + עיוורון זה בדיוק מה שאמרת , שאין הרבה כאלה בארץ...

3

אל תשכח שבלי אמונה גם צסק"א לא היתה אוכלת אותה... :lol:

שמע אני ממש לא רוצה לריב אתה ואני לא ילדים קטנים...

אני רוצה להיות שקט ואני הולך לגשת עם האוטו למוסך לבדיקה ונקווה לטוב...

בכל מקרה תודה רבה ומקווה שבזה סגרנו את העניין...

פורסם

אם אתה חושב שהאוטו תקין - תקנה אותו.

אנשים פה רק ניסו לתרום מהניסיון שלהם.

שיהיה לך בהצלחה!

:scatter:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...