Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

כבר לא מעט זמן אני מסתכלת אצלכם, קוראת ומנסה לדלות מידע, זהו, נואשתי.

אני אמא לעתיד (בעוד כחודשיים) ומחפשת לקנות רכב - כמובן לא חדש,

וכמובן שהתקציב שלי מוגבל מאוד, עד 20,000. כיוון שזה הולך להיות רכב עם ילדים

אני זקוקה לרכב בטיחותי, אמין - כי אין לי הרבה זמן למוסכים- או כסף..

שיהיה חכסוני כמה שניתן בדלק, ולא גדול אלא בינוני.

כן כן אני יודעת שיש לי לא מעט דרישות, אבל האמת שאין לי גם הרבה ברירות.

זקוקה נואשות לעזרה שלכם על מה כדאי, מה ממש לא, ועצות תמיד יתקבלו בברכה.

הרבה תודה מראש לעונים,

זה מאוד יעזור לי.

יום נעים לכולם!!

פורסם

בתקציב הזה יהיה בעיה לענות על כל הדרישות שלך , במיוחד אם אתה מחפשת רכב אוטומטי.

אם הדגש על בטיחות, הייתי מחפש רנו מגאן 5 דלתות.

רכבים נוספים שיכולים לבוא בחשבון, מזדה לנטיס (שנת 98 בערך), ניסן אלמרה (ציון בטיחות נמוך עד כמה שאני זוכר), סיטרואן קסרה(הרבה אוטו במעט כסף ).

אם את יכולה למתוח קצת את התקציב ומוכנה לרכב ידני, ניתן לקנות מגאן II עם מנוע 1400 , 5 דלתות ידנית שנת 2004 באזור ה -30K, קנייה מדהימה לדעתי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ב 20 אלף הייתי מציע לך כמו שהציעו מקודם סיטרואן קסרה,זה רכב טוב ולא יקר.

מה שנוגע לבטיחות יש לו פח עבה יחסית לפח של מכוניות יפניות ( מנסיון אומר לך יש לי רכב כזה שנת 98 )

מה שנוגע למקום אז הייתי מציע לך לקנות סיטרואן קסרה סטיישן.

בנוגע לחיסכון בדלק אז מציע לך לקנות סיטרואן קסרה עם מנוע דיזל.

אם את הולכת על הרכב הזה אז תקני את הדגם השני של קסרה שהרבה יותר טובה מבחינת מנוע ובטיחות.

הקסרה הזאת היא אחל משנת 2000 מתחתיה הדגם הישן יותר.

מקווה שעזרתי לך...

פורסם

קודם כל על השטות של הפח אני לא מתכוון להגיב בכלל.

דבר שני קסרה דיזל ב20 אלף תהיה לרוב עם ק"מ גבוהה ואני לא הייתי ממליץ על רכב כזה למי שמחפש חיסכון.

דבר שלישי קסרה 2 יש החל מ2001 ולא מ2000 (ב2001 נמכרו גם קסרה 1 וגם קסרה 2)

ואם כבר הקפצת שירשור (בקטנה יחסית להקפצות האחרות שלך), ב20 אלף ניתן לקנות קסרה מודלים 2001/ 2002 1.6 אוט'

פורסם

אם את מוכנה לרכב ידני תחפשי פאסט 93-94 זה רכב גדול מאוד ונוח להסיע בו ילדים. בנוסף החלקים במקרה של תיקונים בד"כ ממש זולים.

את יכולה לקנות אחד שמור באוזר ה6000-10000 תכניסי אותו למוסך רון בתל אביב עוד איזה 2000 ש"ח ליישור קו ויש לך אוטו אמין גדול ונח בתקציב של עד 10K ש"ח.

נ.ב שאני בעלים של רכב כזה יד ראשונה מ94.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
קודם כל על השטות של הפח אני לא מתכוון להגיב בכלל.

דבר שני קסרה דיזל ב20 אלף תהיה לרוב עם ק"מ גבוהה ואני לא הייתי ממליץ על רכב כזה למי שמחפש חיסכון.

דבר שלישי קסרה 2 יש החל מ2001 ולא מ2000 (ב2001 נמכרו גם קסרה 1 וגם קסרה 2)

ואם כבר הקפצת שירשור (בקטנה יחסית להקפצות האחרות שלך), ב20 אלף ניתן לקנות קסרה מודלים 2001/ 2002 1.6 אוט'

מה אתה אומר אתה הרגשת את הפח של קסרה לאומת שאר הרכבים?וגם ניתן למצוא קסרה 2 שנת 2000 ככה שתיהיה רגוע וחפש באתר יד2 ואל תגיב אם אתה לא יודע

פורסם

אני אגלה לך סוד קטן.

הפח לא אמור להיות חזק.

הוא אמור להתקפל:).

הוא זה שצריך לספוג את המכה ולא אתה שיושב בפנים.

הקשקוש הזה של "פח גרמני" או "פח שוודי" או כל "פח מסיבי" אחר הוא היום בגדר קשקוש.

under construction..

• תוכן חדש...