Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן EGR - גולף SDI 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הלך לי חיישן EGR, והוא הוחלף לאחד חדש ומקורי. בנסיעה חזרה מהמוסך הרכב נסע כמו שצריך זמן מסויים, עד ששמתי לב שככל הנראה החיישן הפסיק לעבוד בשנית על פי הרעשים, כלומר נוצר הרושם שהחיישן שוב אינו שולט על השסתום.

האם ייתכן שהחיישן החדש ייפגע ממשהו או שהוא פשוט בלאי? מה דעתכם?

תודה.

פורסם

דיברתי איתו, אין לו רעיונות.

יחד עם התקלה שהחיישן נשרף מופיעה תקלה שנקראת "CONTROL UNIT DISABLED" - נאמר לי שזה אומר תקלת במחשב... ?

פורסם

ההודעה אומרת, שעם זיהוי התקלה יחידת ניהול המנוע מושבתת.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

אתה בטוח שחלפת חיישן egr ולא רכיב אחר את מערכת ה egr אתה לא אמור לשמוע וגם אם היא איננה

עובדת אתה לא תרגיש כלום אלא אם השסתום ניתפס פתוח בגלל סלונואיד תקול (חיישן) או תקלה במחשב שזה נדיר

מאוד במקרה כזה תנתק את צינור הואקום שמגיע ליחידה ושים בורג בצינור זה אמור לפתור את הבעיה

• ספונסר פורום
פורסם

הסיבה שלא היו לי רעיונות היא שהתקלה שתארת לי

בטלפון לא מוכרת לי ברכב הזה כולל הרעשים שנגרמים

כאשר השסתום תקול .

כמו שאמרתי לך תנסה לנתק את הפיקוד לשסתום ותראה איך הרכב מתנהג .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...