Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בעקבות הצורך בדיבורית BT והעובדה שנמאס לי לצרוב דיסקים החלטתי שאני מעוניין לשדרג את הפיוניר "דולפינים" הישן והטוב ( DEH-7450MP) למשהו חדש.

הדרישות הן :

BLUE TOOTH (שיחסוך לי התקנת דיבורית)

חיבור USB שכלול במחיר, לא בתוספת מתאם יקר שעולה כמו עוד רדיו

ניגון MP3 תוך מעבר מהיר בין שירים (אם יש היום בשוק HU שתומכים בID TAG בעברית , מה טוב)

קליטת רדיו מעולה

וכמובן איכות סאונד שלא נופלת ממה שיש לי היום.

בנוסף : תצוגה שתיראה לא פחות טוב מה"דולפינים" , כלומר לא ספרות של 7segments כמו שעדיין יש בחלק מהמודלים.

לפי מה שקצת דפדפתי אין הרבה אופציות מלבד : פיוניר dehp6000ub

התקציב סביבות ה 1000 ש"ח.

מה אתם ממליצים?

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קלריון 785 , האופציה הכי טובה היום בשוק מבחינת תמורה למחיר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

זהו, אין עוד דגמים ? :)

מוכן להגדיל את התקציב בשביל משהו באמת טוב. לא אהבתי את העיצוב והתצוגה של הקלריון הנ"ל.

מעוניין בתמיכה ב USB ו BT מובנית, לא ע"י מתאמים שעולים כמו עוד רדיו דיסק.

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדוק אקליפס 7000\7100\7200

אני לא בטוח לגבי שני הדגמים הראשונים אבל ל 7200 יש את מה שאתה צריך אבל הוא כפול מהתקציב שלך, מיד שניה כמובן.

אני יודע גם מכשירים של JVC שתומכים BT אבל אני לא מכיר דגמים ולא רוצה להטעות אותך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...