Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם תוכלו בבקשה להמליץ על חלופה ראויה לרכישת רכב מיד שניה שלא מאדם פרטי? הבנתי שיש מספר רב של גורמים המעורבים בתחום, החל מסוחרים פרטיים קטנים, בעלי מגרשים, בעלי רשתות של מגרשים ועד לחברות ליסינג/השכרה, חברות טרייד-אין, יבואנים ועוד..

אני שואל את השאלה כי אחד הדברים הראשונים שלמדתי לפני שהתחלתי לחפש רכב, זה שרכב משומש קונים מאדם פרטי, מפני שהיתרון שלו בידע, ובכח להכתיב את תנאי העסקה לא רב בהרבה משלי, לעומת סוחר או כל גורם אחר שעוסק בזה לפרנסתו.

האם יש גורם כלשהו מהרשימה שמניתי דלעיל שנחשב לאמין, כזה שאפשר לקנות ממנו רכב משומש בראש שקט, מבלי לחשוש שאני רוכש רכב המורכב מ-4 רכבים שונים, או בעל בעיה חמורה בגיר/מנוע/שלדה או כל ליקוי מהותי אחר שמוסתר ממני?הבנתי שחלק מהגורמים הגדולים אפילו נותנים אחריות מסוימת על הרכב..

* אני מעוניין ברכב מהשנתונים 2001-2004, עדיף ידני, תקציב כ: 30,000-40,000 ש"ח.

מה דעתכם בגדול על הרעיון לקנות רכב שלא מאדם פרטי...?

האם תוכלו להמליץ על גורם מסוים שמוכר כאמין והוגן(במידה וקיים כזה בכלל) ?

כל דעה/עצה תתקבל בברכה,

תודה ושבת שלום !

פורסם

בתקציב שלך - כנראה שלא.

כל מה ששמעת על אחריות ועל מגרשים גדולים נכון ותקף בעיקר לרכבים בני שנתיים-שלוש יוצאי ליסינג והשכרה שאפשר לרכוש דרך המגרשים של החברות הגדולות. בתקציב שלך אין תחליף לסבלנות ולחיפוש אינטנסיבי אחרי רכב טוב ומשתלם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא ממש מסכים,הטרייד-אינים של היבואנים מקבלים הרבה רכבים פרטיים של לקוחות שעשו טרייד וקנו רכב חדש.

מה שצריך זה לבדוק את הרכב טוב בעצמך ובמכון\מוסך לבחירתך ולא להסתמך על הבדיקה שיראו לך בחלק מהמגרשים האלה.

V5

פורסם

טרייד-אין של יבואנים הוא האופציה המועדפת. הבעיה היא שבדר"כ הם משאירים אצלם למכירה רק רכבים משנתונים גבוהים, מעבר לתקציבך. המומלץ שלי הוא הטרייד-אין של לובינסקי (בניגוד לשירותים אחרים של היבואן), אבל גם UMI סבירים.

אופציה נוספת היא מגרשי המכירות של חברות הליסינג/השכרה עצמן, ושוב, גם כאן מדובר על רכבים חדשים יותר. מאידך, לעיתים אתה יכול לקבל הצעות מימון ותשלומים אטרקטיביות.

פורסם

בוקר טוב, ותודה לכל המגיבים!

1. האם הטרייד-אין מטעם היבואן(לובינסקי למשל) מפרסם בצורה שוטפת את הרכבים שהם מקבלים במרוכז במקום כלשהו? כי חבר פעם אמר שהם לא משקיעים בזה את מירב מרצם ולא דואגים לעדכן את הלוחות על בסיס יומי(מנסיונו)..ניסתי לחפש בעצמי, ובאמת מצאתי רכב וחצי בלוח שלהם(אפילו לא רכב ידני אחד).

2. סבלנות יש לי, אבל לא בלתי מוגבלת. היות שכל התהליך של חיפוש רכב דורש הרבה אנרגיות, זמן וגם כסף(לקחתי 4 רכבים לבדיקה בשנה האחרונה, נפגשתי עם כ-15 מוכרים ושוחחתי טלפונית עם עשרות), לכן בהעדר זמן פנוי ואנרגיות מיותרות, חשבתי לוותר על הרעיון לרכוש רכב מאדם פרטי..בעיקר כי בינתיים "המוכר הפרטי" הממוצע התגלה כמוכר מפוקפק/נוכל/סוחר או סתם מישהו שמנסה להסתיר ממני ליקוי חמור ברכב. מתוך כ-15 האנשים "הפרטיים" איתם נגפשתי בשנה האחרונה, אני יכול להצביע על 2-3 שנראו בעיני אנשים ישרים והוגנים.

נ.ב: אבל זה כנראה המחיר שצריך לשלם מי שרוצה רכב ידני קטן :)

תודה על עזרתכם.

פורסם

הטרייד-אין הרשמיים של היבואנים: צ'מפיון, קראסו, לובינסקי הם הכי טובים בשוק.

לכולם אתרי אינטרנט בהם ניתן לקבל פרטים על הרכבים כולל תמונות.

http://www.auto-deal.co.il/

http://www.lubinskitrade.co.il/

http://www.carassotradein.co.il/?ref1=google

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לובינסקי טרייד - מכוניות של לובינסקי

אוטו דיל - צ'מפיון ,סקודה ,פולקסוואגן, אודי, סיאט .

טרייד מוביל - פיאט, סובארו, דייהטסו, סוזוקי, טויוטה, קרייזלר.

כלמוביל טרייד - יונדאי ,מיצובישי, מרצדס .

קרסו - רנו, ניסאן .

פורסם

לא חסר יונדאי גטס ושברולט אביאו בתקציב שלך, ישירות מאחת מחברות ההשכרה. כנ"ל גם פיאט פונטו ישנות יותר.

לא הקצפת של עולם הרכב, אבל רכישה בטוחה.

פורסם

תודה על המידע חברים !

אם כי גטס ואביאו לא בדיוק הטעם שלי :)

בדיוק התקשרתי למוכר פרטי בעקבות מודעה טריה. הוא פתח את השיחה בכך שהוא מתחייב על הכל, הרכב כמעט מושלם לדבריו, אבל כשהשיחה התקדמה מעט התברר שהוא בן דוד של מישהו שעובד ברשת מגרשי מכוניות...והרכב בדיוק הגיע למגרש...יכול להיות שהרכב לא "לימון", אבל מבחינה סטטיסטית(ומנסיוני הצנוע) לא שווה לי לקחת את הסיכון, להשקיע שעתיים-שלוש בפגישה כשאני יודע מראש שמדובר בסוחר.

שבוע טוב !

פורסם

אני יכול להמליץ על מוסך אחד המוכר מכוניות עם ק"מ מאד גבוה - אבל נרא לי לא ראוי לעשות בפורום הזה.

נראה לי שאתה יכול לחפש במוסכיפ קיבוציים. עם כל החלפוץ הנהגים הנובעת מאורח החיים, הרכבים שלהם מטופלים היטב, ועדין הם ישרים יותר מסוחר תל אביבי ממוצע.

אמש

• תוכן חדש...