Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני אסביר קצת יותר טוב מעבר לכותרת.

ברשותי מערכת JVC דאבל דין מדגם KW-AVX714

בנוסף לפני כשבועיים התחדשתי בפג'ו 308 מהיבואן.

וכאן בעצם אני זקוק לעזרתכם. בפג'ו עצמה יש יחידת אודיו שבאה מובנית עם הרכב, היחידה כוללת שליטה מההגה על מערכת השמע + כמה פיצ'פקס על הדרך.

לאחר ביקור אצל מתקין היבואן וייעוץ לגבי התקנת המערכת שלי ברכב נאמר שיש צורך בחיישן מיוחד של פג'ו שיושב ביחידה עצמה

ועל מנת להתקין מערכת חדשה יש צורך בחיישן נוסף שמיובא בהזמנה וזה בערך 800 שח.

על מנת להוסיף גם את השליטה מההגה למערכת עצמה יש צורך בעוד חיישן וזו בכלל חגיגה ואצטרך להוסיף 600 שקלים חדשים נוספים.

סה"כ על התקנה מלאה אצטרך להוציא 1400 שח כדי שיעבוד תקין.

עכשיו זה לאחר ייעוץ וללא שום התחייבויות או התניות עסקה. כעת אני בודק מול המקום הכי נכון להיוועץ בו:

זה לא משתלם לי זה ברור כשמש ביום בהיר. אך פה הדילמה, האם ניתן להזמין את החיישנים עצמם בצורה עצמאית וללכת להתקנה בסוכנות עצמה?

האם לגשת למתקין אחר שעובד בצורה עצמאית ולבדוק אצלו עלויות התקנה? (כמובן שפה יש חשש לאיבוד האחריות בעקבות חס וחלילה תקלה חשמלית)

בכל אופן אודה לכיוון כללי בנושא

תודה

Confidence In Motion

פורסם

לקחתי זאת בחשבון

אבל איני יודע מהיכן להתחיל, למי לגשת, למי לפנות, מהו החיישן.

אני די בטוח שבמידה ואבוא לאותו בחור ואשאל הוא לא מי יודע מה ינדב לי את המידע הרלוונטי

Confidence In Motion

פורסם

אני מאמין שבזה מדובר והם פשוט ציירו את זה בצורה מהממת ומתקדמת טכנולוגית

אברר עם המתקין ואחזור לעדכן

תודה

Confidence In Motion

• תוכן חדש...