Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי בלמים לפני כשבוע במוסך מיצובישי ואחרי שלקחתי את האוטו שמעתי רעש מוזר שמגיע מגלגל ימין קדמי.

חזרתי למוסך הם פירקו וראו שיש איזה פלסטיק שנגע ברפידה או משהו כזה.

סידרו את זה ועכשיו הרעש חזר עוד פעם מאותו מקום.

נתתי כמה מכות על הגאנ'ט ואכן הרעש הופיע עוד פעם

ברצוני לפרק לבד את הגלגל ולבדוק מה הסיבה לרעש,יש משהו שאני אמור לקחת בחשבון לפני זה?

טיפים לפירוק הרפידות והדיסקיות במקרה הצורך?

תודה לכולם

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלפתי לפני כחודש בלמים גם רפידות וגם דיסקים ברכב (סופר לנסר 97).

מאז שהייתי במוסך ג.פ..י מיצובישי בעכו הבלמים משגעים אותי והם חורכים ויש רעש מעצבן של דפיקה כל פעם שאני לוחץ על הדוושה.

הייתי אצליהם 3 פעמים כבר בקשר לזה והם פשוט עושים צחוק!

הזמינו סט בלי פחויות פעם ראשונה, פעם שניה שחכו להרכיב את הפחיות המיועדות ופעם שלישי הרכיבו אבל עדיין יש רעש מעצבן.

מה אפשר לעשות בקשר לזה?

הייתי מעדיף להשאיר את הבלמים הגמורים שהיו לי אם הייתי יודע מה אני הולך לעבור!!:evil:

מה אפשר לעשות?

לא יצא לי עדיין לפרק בלמים לבד באוטו ולנסות לפתור את זה מישהו יוכל להדריך אותי או שעדיף לבוא אליהם ופשוט להתחרפן עליהםם?:evil::evil::evil::evil:

פורסם

1. קנה רפידות רמסה ואל תשתמש בחילופיות של המוסך

2. בדוק צלחות אם יש צורך אז תחליף

3. מכיר את המוסך ולא יהיה לך בעיה להזדכות על חיובים שבוצעו בגין ההחלפה

4. במקרה הצורך פנה לשירות מיצובישי בראש העין להמשך טיפול (בטלפון)

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אם הרעש מתרחש רק בזמן בלימה אני מציע שהמוסך יעשה לפחות חריטת צלחות, ירכיב את הרפידות עם סט פחיות מונעות רעש חדשץ

פורסם

כנראה אני ילך ישר למנהל המוסך לעשות קצת רעש ולנסות להוציא מהם כפיצוי על חרא של עבודה ועוגמת נפש סט חדש של בלמים עם צלחות ודיסקיות!

אני לא יודע אם זה מה שאני יקבל אבל זה התיכנון.

במידה ולא נתחיל להריץ טלפונים.

כל כניסה למוסך אני מפסיד שעות עבודה והרבה עצבים!!

• תוכן חדש...