Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי קולט שנת 1996.

השאלה שלי היא איזה לחץ אוויר מומלץ ואיזה נוזל קירור כדאי למלא אם בכלל, או שעדיף להשתמש באלטרנטיבות זולות יותר כגון מים מזוקקים?

תודה

פורסם

בדוק את הערכים בספר הרכב או על דלת הנהג אמורה להיות דיסקית בה רשומים ערכי לחץ האוויר בגלגלים.

נוזל קירור תמיד מומלץ על כל מים אחרים, לדעתי הנוזל קירור ברכב הזה הוא ירוק, אבל אני לא בטוח, חכה לתשובה מימשהו בעל רכב דומה.

בהצלחה.

צח.

פורסם

תודה,

הסתכלתי על ערכי הלחץ אוויר שכתובים מאחורי הדלת ולא רשום שם ערך בPSI, כל מה שרשום זה 2.1(אני מניח שזה בבאר, כמה זה בפי אס איי?).

פורסם

אין להשתמש במי ברז או מים מינרליים יש להשתמש רק בנוזל קירור איכותי המכיל אתילן גליקול הצבע פחות חשוב

השתמש בנוזל קירור מחברה ידועה ולא איזה סירופ ב15 ש"ח

לחץ אוויר ב- PSI הינו 30

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

האם נוזל קירור של פרסטון מתאים(בדקתי והוא מכיל אתילן גליקול)? אני רוצה לנקז את בי הברז ולהחליפם בנוזל קירור, איך לעשות זאת? האם יש איזשהו קו סף במיכל או מכשיר שדומה למוט שאיתו בודקים שמן( כלומר, איך ניתן למדוד אם אני מוסיף כמות נכונה)?

• תוכן חדש...