Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 ורציתי לדעת איזה שילוב הכי טוב של מגבר +רמקולים\קומפוננטים שאני יכול להרכיב כולל כבלים וכל זה.

אין לי מושג קלוש בכל הדברים האלה ולכן רציתי להתייעץ איתכם פה.אני רוצה להשקיע 1500-2000 שקל כולל כבלים והרכבה.

כרגע אני רוצה מערכת בלי סאב רק מגבר ורמקולים גם רדיו דיסק לא רלוונטי מכיוון שבאוטו המערכת מקובעת בדשבורד

לכן רציתי לדעת האם היא מתאימה לכל המגברים והרמקולים או שצריך התאמה מיוחדת. אשמח לעזרה.

פורסם

תריץ חיפוש - כל שבוע נפתחים מספר שרשורים דומים מאוד על מאזדה 3 , אם עדיין יהיו לך שאלות נשמח לעזור :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

חיפשתי פה בפורום אחי ואין משהו כמוני שרוצה בלי סאב.

אני רוצה רק קומפוננט מקדימה,רמקולים מאחורה בדלתות ומגבר טוב.

בנוסף חבר המליץ לי על המפרט הבא אם תוכל להגיד אם הוא טוב או לייעץ לי על אחרים אשמח מאוד.

*זוג רמקולים אחוריים 6/9 300W תוצרת SONY ש"ח 390

*סט קומפוננט Morel בגודל "6.5 דגם 6 Pulse ש"ח 580

*מגבר JBL דגם CS60.4 ש"ח 669.

תודה מראש.

פורסם
אפשר לדעת למה בלי סאב?

תוסיף עוד 110 ש"ח ותביא את הC12 עם תיבה-במקום ה6X9 ותחבר הסאב למגבר,תקבל תוצאה הרבה יותר טובה.

אחי אני חייב את כל המקום בתא מטען.

ואני יכול רק רמקולים קדמיים מגבר וסאב? אני מעדיף שלא

אם תוכל לתת לי מפרט של מגבר ורמקולים אני אשמח.

תודה אחי

פורסם

חבר שלך המליץ לך על אחלה סט בהתחשב בתקציב.

במקום הפולס תקנה טמפו:

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel

מחיר 500 ש"ח.

נ.ב

לא יודע מאיפה הבאת את הפולס האלה שעולים 580 ש"ח,יקר וגם עדיף את הטמפו שעולים 500 ש"ח והם טובים מהפולס.

מגבר 670 ש"ח+500 ש"ח הטמפו= 1170 ש"ח.

מכיוון שאין לך סאב אכן מומלץ 6X9,שווה לך להביא את של מורל טמפו:

זוג רמקולים TEMPO 6X9 Morel 580 ש"ח.

סה"כ זה יוצא 100 ש"ח הבדל מהסט שהציע לך חברך הטוב,אבל שווה לפי דעתי את ה-100 ש"ח האלה.

אם אתה רוצה לשחק עם זה עוד,אתה יכול לקנות מגבר Z4200 ולהביא 6X9 יותר פשוטים.

• תוכן חדש...