Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן מנוע - איזה כדי?

Spirit3
שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום והנה עוד חודש מגיע הטיפול השנתי הראשון שאני יעשה ברכב שלי.

את הטיפול השנתי אני רוצה לעשות במוסך מורשה והשאלה היא איזה שמן מנוע שמים במוסך מורשה

של מאזדה-פורד (הרכב הוא מאזדה 3 2.0L)? האם הוא שמן איכותי?

או שאולי עדיף שאני יקנה שמן ויתן להם אותו תחת פיקוח כמובן או יחליף לבד?

ואם כן איזה שמן אתם ממליצים למנוע הנ''ל?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

במוסך מורשה שמים 5W30 של מוטוקראפט חצי סינטטי והם לוקחים 215 שקל לפני מע"מ לכמות של הרכב הזה(4.3 ליטר) אני קניתי את אותו שמן בחנות חלפים בנתניה 5 ליטר ב115 כולל מע"מ והם קיבלו

how it's like to drive :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותו שמן נמכר ב100ש"ח בת"א (אפשר להשיג בחנויות שקרובות לצמיגי אנטון ליד סלמה) ואם היה לי רכב כזה לא הייתי מתפשר על פחות מסינטטי מלא, אפילו בפולו שלי אני שם סינטטי מלא אז ברכב כזה לשים חצי סינטטי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...