Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ זה מגעים. תנסה לתת מכות עם האצבע על הפנל(בעדינות לא לשבור!) ואם לא קורה כלום כנראה שצריך לפתוח לראות מה קרה, כי הנורות שנמצאות מאחורי הפנל אמורות להחזיק שנים.

פורסם

עד לא מזמן היתי דוחף את הפנל עם היד וזה היה עובד , אולי באמת המנורה שרופה או משהו

לפרק את הפנל זה מסובך ?

יונדאי גטס :-D

פורסם

לפרק את הפנל זה לא מסובך אם יש לך שתי ידיים ימניות

.

המנורות של התאורה הם בעלי הספק חשמלי של 3.4 וואט וגם של 1.4 וואט תלוי ברמת הגימור של הרכב.

מנורות החיווי של לחץ שמן,ABS ושאר המחוונים הם מנורות בעלי הספק חשמלי של 1.4 וואט למיטב זיכרוני הם צבעוניות.

האם תאורת הרקע של לוח השעונים אצלך היא בצבע ירוק ?

איזה כייף לי :)

פורסם

.

המנורות של התאורה הם בעלי הספק חשמלי של 3.4 וואט וגם של 1.4 וואט תלוי ברמת הגימור של הרכב.

מנורות החיווי של לחץ שמן,ABS ושאר המחוונים הם מנורות בעלי הספק חשמלי של 1.4 וואט למיטב זיכרוני הם צבעוניות.

האם תאורת הרקע של לוח השעונים אצלך היא בצבע ירוק ?

כן אחי

רכב 004.JPG

פורסם

quote]

כן יש לי ידיים טובות

כנראה המנורות בצבע ירוק לכן אני ממליץ לגשת למחסן באחד המוסכים של יונדאיי ולרכוש את המנורות.

תודה מחר אני הקנה את המנורות

• תוכן חדש...