Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד אחד ממעשיו הנפלאים שהשאיר אדון סיטרמן הפושע המושחת כעונש לאזרחים במדינה: ועדה ציבורית שתעזור ליבואנים למרר לאזרחים במדינה את החיים.

ועדה המורכבת מחבורה של אנשים שמעולם לא עברו את ה-60 קמ"ש באוטוסטרדה. אנשים בעלי קיבעון מחשבתי ללא שום אהבה לרכב ולנהיגה.

למוסטנג יש פנסים שנמכרים באירופה בעלי תקינה אירופאית ובנוסף יש חברה שמיצרת פנסים לרכבים בתקינה ארופאית.

כרגע ימצאו פיתרון למכוניות שכבר קיבלו רשיון יבוא ועדין לא עברו תקינה, אפילו במשרד התחבורה אין מטומטם כזה גדול שיוכל להחזיר רכב ששילמו עליו מיסים כבר ויש לו רשיון זמני בחזרה לארה"ב.

מכוניות שעדין לא קיבלו רשיונות יבוא לא יוכלו להכניס את הרכב.

דבר אחד אני לא מבינה: לרכבי אספנות אמריקאים כגון מוסטנג יש פנסים אסימטריים? ברור שלא. אז למה להם מותר לנסוע בכביש והם חלילה לא יסנוורו נהגים אחרים ויגרמו לתאונה?

כדאי לבדוק מה אחוז הרכבים שהגיעו ביבוא אישי שאי פעם היו מעורבים בתאונות סינוור, אני מעריכה ששואף ל-0.

לסיום

הגיע הזמן שכל מי שעובד במחלקת יבוא רכב במשרד התחבורה יתחלף כבר באנשים שבאמת אוהבים את התחום ולא יקבלו שם לעבודה אנשים ממורמרים ואנטיפתיים כמו שיש שם עכשיו, ומי שמכיר יודע.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי מסנוור? את מי מסנוור? אפשר לחשוב שבארצות הברית מעופפים ולא נוסעים על הכביש, כי שם לא מסנוורים אף אחד.

החוק המטומטם הזה הומצא רק כדי לדפוק את האזרח. באירופה אפילו הגדילו לעשות ומחייבים להחליף גם את הפנסים האחוריים:shock:

האם באמת יש הבדל בין הפנסים האמריקאים לאלה האירופאים, חוץ מהאות E?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ועם כבר מדברים על תקן,אז אחנו צריכים ללכת לפי התקן של ארצות הברית, ולא של אירופה

שנוהגים שם בצד ימין. מדינת חלם ממש מגעיל להיות כאן

**סליחה אבל אני חייב לפרוק**

פורסם

למוסטנג יש פנסים שנמכרים באירופה בעלי תקינה אירופאית ובנוסף יש חברה שמיצרת פנסים לרכבים בתקינה ארופאית.

אביבית , האם את בטוחה שיש פנסים מתאימים באירופה ? עשיתי חיפוש דיי נרחב ולא מצאתי משהו. על איזה חברה לייצור פנסים את מדברת?

פורסם
ועם כבר מדברים על תקן,אז אחנו צריכים ללכת לפי התקן של ארצות הברית, ולא של אירופה

רגע, לא הבנתי... אתה רומז שבארצות הברית נוהגים בצד שמאל? מוזר. הייתי שם 3 פעמים ולא שמתי לב...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אין כל קשר כמובן לצד בו נוהגים. התקן האירפאי זה פנסים אסימטריים כך שהאלומה שמאירה את צד הדרך היא חזקה יתר. באנגליה זה האלומה השמאלית ושאר היבשת זה האלומה הימנית

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

באירופה נוהגים בצד ימין? מתי היית באירופה?

ברוך

פורסם
אין כל קשר כמובן לצד בו נוהגים. התקן האירפאי זה פנסים אסימטריים כך שהאלומה שמאירה את צד הדרך היא חזקה יתר. באנגליה זה האלומה השמאלית ושאר היבשת זה האלומה הימנית

אכן נכון. התקן הישראלי מבוסס על התקינה האירופאית . נקודה...מה יעזור לכם לבכות כמו ילדות קטנות...

אם היה כאן תקינה אמריקאית..אז היו כאלה שהיו בוכים "למה אין תקינה אירופאית"...

מי שמביא רכב בייבוא אישי שיקח הכל בחשבון ויטפל בזה לפני ולא אחרי. כמה בכיינות...מישהו רוצה טישיו?

ברוך

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי את השרשור הנ"ל אבל לא מצאתי תשובה: איפה משיגים פנסים שיעמדו בתקינה?

מצבי כיום: מוסטנג 2009 V6 ששוחררה בסוף אוקטובר מהמכס, יש לי רשיון זמני עם מספר ישראלי שיפוג תוקפו בעוד שבוע.

עברתי שלב ראשוני של התקינה בעמדה מספר 1 ואז שלחו אותי הביתה לחכות לזימון לבדיקת פנסים.

הזימון הגיע אתמול, עלי להגיע למכון התקנים או למעבדת הרכב של הטכניון, עם פנסים "אירופים". מה, הם לא יודעים שאין דבר כזה???

מישהו כבר יצא מהמלכוד 22 המטופש הזה?

ד"א - הערה לפותח השרשור: חבר שלי קנה מוסטנג כנ"ל, קיבל רשיון יבוא לפני כשבועיים, והשבוע ישחרר אותה מהמכס.

פורסם

עוד עדכון:

הרמתי טלפון ליבואן של המוסטנג לאוסטריה לפי הלינק שמופיע כמה הודעות למעלה. ענה לי בחור נחמד שמאד השתדל לעזור.

לדבריו, באוסטריה יש אישור של משרד התחבורה לרכבים אמריקאים שחלקים בהם אינם עומדים בתקינה האירופית (כמו פנסים, חגורות, צמיגים) לעלות לכביש למרות אי התאימות. פשוט כדי לעזור לאזרח אוסטרי שרוצה לנהוג ברכב אמריקאי. ממש כמו אצלנו...

לדבריו אין בנמצא פנסים אסימטריים למוסטנג, ובמקומות באירופה שמסרבים לאפשר פנסים סימטריים כמו צרפת למשל, חותכים את החלק העגול בפנס ומדביקים פנס מרכב אמריקאי עם פנסים עגולים שכן עומד בתקינה, למשל ג'יפ CJ7.

פורסם

למי ששאל

ממה שהבנתי הבעיה עם המוסטנג ספציפית שנכונה אגב גם לגבי הקאמרו החדשה היא שאין בכלל להשיג נכון להיות פנסים אסימטריים.

ברכבי האספנות { מוסטנג לדוגמא} וכל שאר האמריקאיות האחרות ניתן להשיג פנסים תחליפיים שעומדים בתקינה האירופית .

יכול ליהיות שהישועה יכולה להגיע מכיוון של התאמת פנס מרכב אחר שישב בדיוק במקום פנסי המוסטנג החדשה זה מה שעושים בהרבה רכבי אספנות.

לפותח הנושא שרכבו מעוקב בנמל - אני חושב שהפתרון היחיד שלך יהיה לנסות לשכנע שם מישהו לשחרר לך את הרכב לצורך התאמת פנסים כאן בארץ ואפילו להגביל זאת בזמן .

לצערי מהכרות אישית עם משרד התחבורה ואחרי יסורים רבים שעברתי עד קבלת רישיון יבוא { על סיבה טפשית לחלוטין } אני מעריך שסיכוייך קלושים לשחרר את הרכב וכל שנשאר לי הוא באמת לאחל לך הצלחה רבה .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הרכב שלי שוחרר ,

משרד התחבורה אישר לכל אלה שכבר הגישו בקשה לייבא את המוסטאנג.

אבל מעכשיו אני מאמין כי לא ניתן יהיה להביא יותר מוסטאנג לארץ.

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...