Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסנן דלק לאנטיס 2004 ב600 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש בפורום היה מוביל אותך לזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=291488

לדעתי,לא להתפשר על תחליפי גם אם המקורי עולה פי4,זה חלק שמחליפים אותו פעם ב-60K או 4 שנים (אם אני זוכר נכון מהלנטיס 2000 לשעבר של אבי).

העבודה יקרה מעט,כי המסנן הזה הוא פנימי (בתוך טנק הדלק ) ולא חיצוני,שיושב בתא המנוע וזול מאוד ומוחלף בד"כ כל 10,000 ק"מ (ברוב המכוניות הישנות יותר של שנות ה-90).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטער שנתתי לך את הקישור חזרה לשרשור הזה ולא שמתי לב שזה שרשור ישן שהוקפץ :wink:.

המוסך מבקש 200 ש"ח על העבודה,אם אתה חושב שתמצא זול יותר,תרים טלפון לכמה מוסכים ותבקש הצעת מחיר.

גם אם תמצא מוסך כללי,שיסכים לקחת פחות כסף על העבודה זה לא יהיה בהפרש גדול ותצטרך לקנות עצמאית מסנן דלק מקורי-אתה יכול להשיג מחנות לחלקי חילוף של חזי דלאל (מוכר חלפים של מאזדה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...