Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 205, פולו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לפני רכישת רכב ואשמח לייעוץ קטן.

התקציב שלי עומד עד כ- 9000 ש"ח.

חשבתי על הדגמים הבאים:

פיגו 205, 1.4, ידנית, שנים 96+ (אני רוצה עם הגה כוח).

או

פולו 1.6/1.4, ידנית.

מה אתם ממליצים?

או בכלל ללכת לכיוון אחר.

מה שבטוח אני רוצה:

הגה כוח, גיר ידני, ח. חשמל (לא חובה)

אשמח לשמוע את ההצעות שלכם.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני הייתי הולך על ה 205, בגלל חלקי חילוף ואחזקה זולה.

חפש אחת שטופלה כהלכה, כדי לא להכנס להוצאות גבוהות.

ובאופן כללי, רכב מהשנתונים שאתה מחפש, כבר פחות חשוב גרמני / צרפתי / איטלקי, חשובה הסטוריית טיפולים מסודרת.

מנסיון, רכב שהוזנח זה בור ללא תחתית, אף פאם לא תדע מתי תבוא המכה הבאה, וכמה היא עלולה לכאוב בכיס.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
ב205 אין הגה כוח. נשארה לך רק הפולו.

עכשיו יהיה לך קל יותר לבחור :lol:

בדגם פוראבר, שנת 97 ומעלה יש הגה כוח.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

mazda 323f 1993 ממבליץ בחום! חלונות חשמל , הגה כוח , מצמד הידראולי (רך) , מראות חשמל , חימום בכסאות

וגם חסכונית בדלק , שלי עושה 1:11 בעיר :)

פורסם

אתה בטוח לגבי הגה הכוח ב205? אני די בטוח שלא היה הגה כוח ב205 1400 סמ"ק בכל השנתונים.

היה הגה כוח רק בדגמים האוטומטיים ובחלק קטן מאוד מדגמי הGTI.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה בטוח לגבי הגה הכוח ב205? אני די בטוח שלא היה הגה כוח ב205 1400 סמ"ק בכל השנתונים.

היה הגה כוח רק בדגמים האוטומטיים ובחלק קטן מאוד מדגמי הGTI.

אני כמעט בטוח, כיוון שבשנת 97' יצא ההגה עם כרית אויר, לפי דעתי זה גם הגה כוח.

• תוכן חדש...