Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ידידה טובה שלי מתחתנת (שיהיה במזל) ואני קיבלתי משימה של הזמנת שני אוטובוסים מקרית שמונה לקריות (החתונה בקאלה) ובחזרה.

מהצעות שהיא קיבלה, עדיף להעביר את החתונה לקרית שמונה.

למשהו יש המלצה על חברה אמינה ולא יקרה?

תודה מראש והמשך יום רטוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדיף שתבדוק על חברות פרטיות באזור שלך או בקריית שמונה אפילו. אל תחשוב על חברות ארציות וגדולות שכבר במחיר הראשוני יפחידו אותך.

פורסם

יש מיליון ואחת חברות של בני דודים באזור נצרת,

המתפרנסות בימים כתיקונם מתיירים. אל תצפה להבדל היסטרי במחיר,

אבל זה יהיה זול יותר מהחברות הגדולות. יאללה, דפי זהב ולהשוות מחירים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היא זקוקה לשני אוטובוסים (ישנם כ90 אנשים).

בנתיים המחיר הזול ביותר שנמצא הוא 1500 ש"ח לאוטובוס. ניתן ע"י חברה מקרית שמונה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תבדוק גם באגד.

לפני 6 שנים שארגנתי פעילות מסויימת הזמנתי דרכם 4 אוטובוסים במחיר הרבה יותר זול מהחברות הפרטיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם זה בסדר מבחינתך, ניתן להזמין הסעות של "מיניבוסים" של חברות הסעות למיניהם, כגון "ורסאנו" במרכז. יש מקומות עד 15 איש ויוצא בממוצע לכל כיון 8-10ש"ח פר נוסע. בחישוב כללי המחיר יכול להסתכם ב900ש"ח+- אך עם convoy רציני של מיניבוסים שלא יביישו מצעד נהגי מוניות שנתי:lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

1500 ש״ח לאוטובוס של 50 נוסעים זה 30 ש״ח לנוסע. לא נשמע כזה מטורף להלוך ושוב כולל המתנה בין ק״ש לקריות.

אגב, במקום האופציה של העברת החתונה לק״ש, חשבת על החלפת הכלה למקומית מאזור המפרץ?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פנה לחברי שירשור האוטובוסים בפורום אספנות .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1500 זה סכום מקובל לאוטובוס במשך יום שלם, מצאת החמה ועד הישמע קול האורלוגין.

בקיצור, מחייבים אותך על יום שלם, והאמת, אם החתונה מסתיימת אי-שם בחצות פלוס,

זה בסך הכול הוגן. יש בפחות, לא בהרבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• אחראי פורום
פורסם

עידן, התיבה שלך מלאה.

נסה את "טיולי כנרת".

שכרנו אותם מטבריה לקאלה ב-1000 ש"ח (לפני שנתיים אמנם, אבל גם אז הסולר לא עלה 70 אג') והם היו אחלה.

שווה בדיקה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...