Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב : 2800 ש"ח

כנראה בקרוב ההורים שלי יקנו מאזדה 3 2007 אקטיב ועכשיו כמה שאלות

לפי מה שהבנתי בחלק מהמאזדות המערכת כן קוראת MP3 ובחלק לא.

במקרה והמערכת לא תקרא MP3, מה הפתרון הכי אידיאלי במסגרת התקציב לפתירת הבעיה?

לגבי המערכת, אני מחפש מגבר, קומפוננט וסאבוופר. והרמקולים האחוריים נראה לי אני אשאר עם הרמקולים שיגיעו עם האוטו בגלל המחסור בתקציב

תודה מראש

פורסם

טוב אני מצטער שאני מקפיץ פשוט מחר אני חוזר לבסיס ויום שבת זה היום היחידי שיש לי בו זמן להתעסק בזה אז אני אנסה לפשט את הדברים כמה שיותר

מגבר - האם יש צורך במגבר יקר (יותר מ1000 שקל)?

JBL CS-60.4 - מגבר ב700 ש"ח+- יוכל לעשות את העבודה? או שיש צורך במגבר יותר חזק כמו ה-JBL GTO75.4?

מבחינת קומפוננט - האפשרויות: PULSE 6 Morel

או Dotech MKII 6 Morel . השאלה היא האם הוא שווה את המחיר?

עוד אפשרות HED1602 Cerwin Vega

בעניין הסאבוופר, יש יותר מדי אופציות ואין לי מושג כל כך מה האפשרויות בטווח מחירים שלי אז אשמח לשמוע את ההצעות שלכם

פורסם

700 שקל התקנה?? אני דיי בטוח שאתה מתבלבל

בוא נתחיל בזה שאם אפשר עדיף לעשות את כל ההזמנה מאותה חנות.. עכשיו, לא נראה לי שהם יקחו לי 700 שקל תוספת על התקנה נראה לי הזוי קצת

פורסם

700 שקל להתקנה ואתה חושב שהתבלבו?

במחיר הזה אתה אמור לקפוץ על זה!

כמובן אני מדבר על התקנה אמיתית ולא על התקנה בחנות עם רדיו דיסקים של PILOT ומתלמדים מפרקים לך את האוטו :)

פורסם

תתחדש , והאופציה של המערכת שהבאתה נראת טובה לתקציב שלך . והמערכת לא תקרא MP3 לפי מה שזכור לי.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

• תוכן חדש...