Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוב הבנאי. הבחור החמוד באוברול וקסדה. המון מעשיות ורגעים מרגשים עם ונדי (ספיילר, זה לא מתקדם לשום מקום).

הכל ארוז ב-4 DVD.

אם למישהו יש ילד/ילדה בגיל הנכון.

נמצא בתל אביב.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

מוסר קויל הצתה לדייהו נובירה MK2 1.6, אמור להיות תקין.

יכול להיות שיתאים לדגמי דייהו/אופל/שברולט אחרים.

נמצא בחדרה.

לפנות בפרטי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למסירה

ספרי לימוד של האוניברסיטה הפתוחה

1. חדווא א

2. אלגברה לינארית

3. דיני חוזים

4. מבוא לתעשיה וניהול

5. java

6. תכנון ניתוח ועיצוב מערכות מידע

הספרים נמצאים בחיפה

אדי

פורסם

למישהו פה יש במקרה 4 גאנטים או אפילו 2 כולל צמיגים משומשים שמתאים לאמריקאיות 5 חורים?

אני מאזור המרכז.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אהלן חברים אני רס"פ בפלחיק גולני אני מחפש אנשים שיש להם טלוויזיות מכל סוג ומקררים קטנים לחדרים של החיילים, יש לי פורד F350 והבסיס שאני צריך את הדברים אליו ממוקם ליד עכו (בסיס שרגא) - תודה רבה מראש!

פורסם
אהלן חברים אני רס"פ בפלחיק גולני אני מחפש אנשים שיש להם טלוויזיות מכל סוג ומקררים קטנים לחדרים של החיילים, יש לי פורד F350 והבסיס שאני צריך את הדברים אליו ממוקם ליד עכו (בסיס שרגא) - תודה רבה מראש!

מקררים קטנים בקושי יש גם ככה למסירה,

אבל טלוויזיות אתה יכול למצוא בכיף באגורה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש בפייסבוק 3 קבוצות מסירה גדולות.

מוסרים שם הכל מהכול ומכל רחבי הארץ.

יש יש לי טלוויזיה ישנה אם אתה מעוניין. באריאל.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...