Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מנסה למצוא סט קומפוננט שיוגבר ע"י פיוניר 125*2. מדובר בגודל 6.5 ובדלת של אופל קסרה.

לא תהיה אטימה כי יש מצב דיי טוב שהאוטו יוחלף בשנה הקרובה ולכן אני לא רוצה להשקיע במשהו שלעולם לא יחזור אלי.

השאלה "עד איפה" אני מרוויח מסט טוב. לדוגמא מורל דוטק? הרץ היי אנרגי? רוקפורד FNQ?

יש המון סטים מעניינים שנמכרים פה בפורום ביד שניה וקשה לדעת או להחליט עד כמה שווה לי להשקיע בדלת שלא תהיה אטומה.

יש למישהו עצות?

אשמח לעזרה

רום

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אתה מוזמן לחפש פלאנט אודיו סדרה P. וופרים כתומים. יכנסו בקלות בתקציב שלך. חוברים אצל חבר ששומע טרנסים וחפירות כל היום. ועומדים בזה בכבוד רב.

לחפש וופרים של פוקל K. (מסדרת K2P. וכו)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כל וופר ישמע יותר טוב בדלת מבודדת. עובדה.

אבל יש כאלה שגם ישמעו מעולה ללא בידוד אקוסטי.

האמת שבתקציב שלך אין יותר מדי אופציות, רק לתפוס הזדמנות של סט יד שניה.

מתחדשת*

פורסם

לדעתי זה לא נכון.

התקציב מחובד ואם כיוונים נכונים גם תקבל תוצאה מרשימה.

ממליץ על הרץ HSK165 תחתוך אותם באזור ה 80 וישמע מצויין וכאמצעי בידוד בידוד תדביק פלצףמאחורי הרמקול על גבי דבק מגע, לא היה הי אנד אבל ישמע טוב.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

למה לחתוך על 80? גבוה לפי דעתי, אצלי בגולף הפולס נשמע דיי אנמי על 80, 50 נשמע הרבה יותר טוב, וללא חיתוך זה בכלל טוב! והם מוגברים רק עם 65 RMS (ד"א לאוטו אין בידוד)

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

אני בדיעה שעדיף הרבה יותר מידבאס בינוני על דלת מבודדת היטב מאשר מידבאס סופר איכותי על דלת חשופה.

אמנם כרגע אני במצב ההפוך אבל זה מתוך מודעות מלאה לבחירה שלי. (שכנראה הולכת להשתנות בקרוב בכל זאת).

תנסה למצוא מידבאסים זולים אבל טובים במדיסאונד או בפארטס אקספרס, מידבאסים של טנג בנד למשל או SEAS ועוד חברות נוספות שאפשר למצוא ולעשות מטעמים איתם...

תנסה להריץ בEBAY חיפוש על הערך EDEAD

100SQFT עולים 125 דולר לפני משלוח אבל זו כמות שתספיק לך לרכב שלם בטח ובטח שלשלוש שכבות בכל דלת וזה מגיע ביחד עם רולר...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא טורח כי זה רכב שיעבור ידיים בעוד פחות משנה.

והסיכוי שיבוא מישהו ויגיד "ואוו זה אטום, הנה קח עוד אלפיה על המחיר שאתה מבקש" אפסי.

ככה שלהשקיע ברכב הזה 100 ש"ח לחודש (עשרה חודשים) נשמע לי אווילי.

אני אנסה לחדד את שאלתי.

יש בפני שתי אופציות ממשיות: דוטק (אוביישן/ MT22) או זטק גראוויטי יד שניה.

מה לדעתכם "דיל" טוב יותר?

אופל קורסה 2003

פורסם

אצלי מותקן דוטק עם MT22, ואני מבסוט.

את הזטק לא שמעתי.

בסופו של דבר הכל פונקציה של מחיר, באיזה מחיר אתה יכול לקבל אותם?

מתחדשת*

פורסם

פחות רלוונטי המחיר, כרגע אלו האופציות שעומדות לפני...

אצלך הדלת אטומה?

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...