Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, מבקש את עצתכם ,

 

ברשותי פורד פוקוס 01 , אתמול שניסיתי להתניע את הרכב (אחרי נסיעה של חצי שעה מוקדם יותר) הרכב עשה קולות שהבטרייה גמורה והרכב לא הותנע , התנעתי בעזרת כבלים הרכב הותנע ולאחר 10 מטר של נסיעה שבמהלכה הדלקתי אורות האוטו נכבה תוך כדי נסיעה התנעתי שוב בעזרת כבלים והחניתי את הרכב ליד.האם המצבר מת (הוא בן 2.5 כבר...) ? האם זה האלטרנטור ומערכת הטעינה או אולי זה בכלל קשור למערכת ההצתה שהחלפתי לפני כשבועיים (פלאגים סליל וחוטי הצתה) , וגם שהייתה לי הרגשה בנסיעה הקודמת שהרכב רועד מעט (הרבה פחות מלפני ההחלפה של מערכת ההצתה - הסיבה שבגינה החלפתי אז אבל עדיין רועד קצת ) יש לציין הרכב בנסיעה הקודמת סחב היטב עם מזגן בנסיעה בינערונית.

 

תודה לכל המשיבים

פורסם

לא נראה לי שזה המצבר כי ברגע שהרכב מונע הוא לא אמור לכבות, אולי האלטרנטור. דובר על זה בעבר, תעשה חיפושים מרק מסביר איך לבדוק אם המערכת תקינה (עי רב מודד)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

×
×
  • תוכן חדש...