Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש המון מכוניות כאלה בשוק, חלקם במצב טוב עם קילומטרז' די נמוך, השאלה אם המכוניות האלה רלוונטיות לקנייה כרכב ראשון, בנקודת הנחה שאני לא רוצה להכנס למוסך יותר מידי, אני פשוט כבר מחפש חודשיים, אולי לא מחפש מספיק טוב, אבל כבר מתחיל הייאוש להצטבר, התקציב עומד על 23 אלף, ואני רוצה רכב ידני חסכוני, עדיף נוח ואמין.

ועוד שאלה איך המכוניות האלה יחסית לפונטו ספייס באותו שנתון, או רנו קליאו B שזו עוד אופציה.

תודה מקרב לב לעוזרים

פורסם

סיטרואן קסרה טורבו דיזל אוטו מומלץ ביותר. תריץ חיפוש בפורום. אפשר למצוא כאלה עם מנועים גמורים ולשים מנוע חדש אפילו hdi בעלות של כ 5000 ש''ח. דעה אישית על האוטו = שווה כל שקל השקעה.

אפשר לבדוק סקסו דיזל או בנזין 1400, מאזדה 323 פנסים נפתחים, פיאט פונטו.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

עירבת פה כמה דברים וכמה רכבים.

ב23 אלף אתה יכול למצוא קסרה עם איבזור שגם האחיות הגדולות של המתחרות לא מתקרבות אליו, לעומת זאת בשאר תמצא יותר חיסכון בדלק (ידניות), טיפולים זולים יותר.

קודם כל תגיד מה אתה מחפש.

אני לא יודע איפה אתה מחפש אבל תרחיב את אזור החיפושים, אני מחיפה ואת הרכב קניתי בנס ציונה.

פורסם

לגבי קסארה - תתרחק מרכבים שהוזנחו, במיוחד כאלה עם תיבה אוטומטית, אחרת תיכנס ליישור קו שלא ייגמר. טוב, בעצם זה נכון לגבי כל רכב.

כדאי מאוד שתבדוק את הרכב במוסך שמתמחה ברכבי PSA.

הבעיה עם קסארות דיזל שהן היו חביבות על ציי רכב/נהגי מוניות/מורי נהיגה (יש אצלנו עדיין אחד שמלמד על קסארה מודל '00), לכן צפה לאקזמפלרים חבוטים עם ק"מ גבוה.

הייתרון של קסארה, שבמחיר הנ"ל תוכל למצוא רכב משנתון מאוד גבוה (אפילו 2003-4).

עוד ייתרון הוא שבניגוד לדגמי סיטרואן יותר יוקרתיים, הקסארה חולקת המון מכללים עם רכבי PSA אחרים, כך שאין בעיה להשיג חלקים במחירים הגיוניים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...