Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Kicker 08ZX850.4 $354.00 מגבר 4 ערוץ

Hifonics BXi2610D (BXi 2610D) $418.99 מגבר מונו

JL Audio XB-BLUAIC2-25 $42.99 חיווט אר סי איי

Hifonics Olympus OLM2412 $297.00 סאב

Pioneer Premier DEH-P710BT $299.95 מערכת

Boss Audio CAP8 $89.00 קבל

Kicker PKD1 $169.00 חיווט

Scosche SEV12 $39.95 תיבה

JBL C608GTI MKII $249.99+249.99 קומפוננט X2

Subtotal: $2,253.85 לא כולל משלוח ומכס

השאלה שלי היא כמה יעלה הזמנת החלקים הנ"ל בארץ (במידה ויש זמינות מלאה לכל הדגמים בארץ)

והיכן יהיה יותר משתלם הקנייה ארץ/חו"ל

תודה לכולם ושבוע טוב.

life starts at 2 bar

--------------------

:My First Love

http://www.imcdb.org/i009551.jpg

פורסם

תוסיף לכל המחירים שרשמתה משלוח בנפרד ותוסיף לסכום זה מסים בערך של 33.5%.

רוצה לקנות במחירים של חו"ל ? תגור בחו"ל. ומה אם אחריות במקרה של תקלה?

ברוב המקרים עדיף לשלם קצת יותר ולקנות בערץ. במיוחד תיבה:|

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יש מקרים שבהם שווה יותר להזמין מחו"ל כי לפעמים המחיר גבוהה פי 3 בארץ.

אבל לא תמיד שווה להזמין.

אני מציע לך לבדוק מה באמת שווה לך להזמין מחו"ל ומה לקנות בארץ (אפשר לשלב).

למשל תיבה, בחו"ל עולה 150 שקל בערך? בארץ אתה יכול למצוא תיבות ב-200 שקל.

גם חיווט וקבל אני מאמין שאפשר למצוא מחירים דומים בארץ.

מגברים ורמקולים לפעמים שווה להזמין מחו"ל אבל שוב, תעשה את החישוב שלך, תוסיף למחיר משלוח + מכס (ואל תשכח שלפעמים גם האחריות לוקחת חלק בחישובים) ותחליט מה משתלם.

גם אני שוקל להביא מגבר מחו"ל שבארץ עולה פי 3. אבל תיבה, קבל וחיווט לדוגמה לא הייתי מזמין.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תוסיף לכל זה עוד כסף לכיול של הרדיודיסק, התקנה ואפשרות שאם משהו יתקלקל תצטרך לשלוח לחו"ל וזאת פרוצדורה וכאב ראש לא קטן

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

BioS, לא סתם אמרתי שצריך לעשות חישוב כולל של הכל לפני שמזמינים מחו"ל.

אבל אם לדוגמא הזמנת מגבר שעולה בחו"ל 500 שקל ובארץ הוא עולה 1600 שקל, והמגבר התקלקל, אתה יכול להזמין עוד אחד ועדיין המחיר יצא נמוך יותר מהמחיר בארץ!

רדיו דיסק לדוגמא לא הייתי מזמין בגלל כל העניין של הכיול.

פורסם

הבדלים כאלו של פי 3.2 לא ראיתי על שום רכיב אודיו, על גיטרות בס דווקא כן.

נכון, בהבדלים כאלו אין שום סיבה לקנות בארץ אבל אם הרכיב יתקלקל שוב, מי יתן לך אחריות?

חוץ מזה עם שיטת המשלוחים בעולם (כשמעמיסים על מטוס) אני לא אתפלא אם הרכיב יגיע בחתיכות...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

סתם דוגמה של נושא שנפתח השבוע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=282210

בארה"ב - 200$ (750 שקל).

בארץ - 2200 שקל.

פי 2.9, וזה לא הדבר היחיד שראיתי. נתקלתי גם בהרבה מגברים, סאבים, קומפוננטים, רדיו דיסק וכו' שהמחיר שלהם בארץ היה גבוהה פי 2 ויותר.

בקשר למשלוח, הגזמת לדעתי.

אנשים מזמינים בלי סוף דברים מחו"ל והם מגיעים שלמים ותקינים. אם אני לא טועה גם יש ביטוח עד סכום מסויים על המשלוח. תאמין לי שאם אנשים היו מקבלים את המוצרים שלהם בחתיכות כל פעם שהם היו מזמינים דברים מחו"ל, הם פשוט לא היו מזמינים.

פורסם

הזמנתי הרבה פעמים דברים מחו"ל, לא פעם זה היו מנורות אודיו. הכול הגיע בשלמות. במקרה של רדיו דיסק צריך לבדוק אפשרות ומחיר של כיול. לפעמים אין צורך, כי אפשר לעשות את זה דרך הגדרות ברדיו עצמו. אפשר גם לבדוק מחירים באירופה, אין צורך בכיול.

בסופו של דבר, הכול תלוי בתיאבון של יבואן ספציפי בארץ.

פורסם
Kicker 08ZX850.4 $354.00 מגבר 4 ערוץ

Hifonics BXi2610D (BXi 2610D) $418.99 מגבר מונו

JL Audio XB-BLUAIC2-25 $42.99 חיווט אר סי איי

Hifonics Olympus OLM2412 $297.00 סאב

Pioneer Premier DEH-P710BT $299.95 מערכת

Boss Audio CAP8 $89.00 קבל

Kicker PKD1 $169.00 חיווט

Scosche SEV12 $39.95 תיבה

JBL C608GTI MKII $249.99+249.99 קומפוננט X2

Subtotal: $2,253.85 לא כולל משלוח ומכס

השאלה שלי היא כמה יעלה הזמנת החלקים הנ"ל בארץ (במידה ויש זמינות מלאה לכל הדגמים בארץ)

והיכן יהיה יותר משתלם הקנייה ארץ/חו"ל

תודה לכולם ושבוע טוב.

רד מזה.

תוסיף משלוח של כמה מאות דולרים ועל הכל עוד 40% (מרווח בטחון, אבל הסכום הסופי לא יהיה רחוק מזה). כל העסק הזה יעלה לך משהו כמו 13,500 ש"ח, פלוס מינוס.

ב 13,500 ש"ח אפשר להרכיב מערכת "קצת" יותר איכותית ממה שבנית לעצמך כאן, כולל תקציב נכבד להתקנה איכותית ובידוד אקוסטי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...