Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יום אחד תבין. בנתיים אני אעדיף לא לפרט בפומבי כדי לא לפגוע באף אחד ומכיוון שזה הזוי יותר מדיי.

רק אאחל בהצלחה למי שצריך ואגיד לך להתחדש.

כוח סוס אם באמת יש לך מה להגיד לטוב ולרע אשמח לישמוע גם אם זה דברים רעים אין לי בעייה להפך {ביקורת בונה}

בוא נגיד ככה שברכב לא נעשו בניות מיוחדות או איטום/בידוד גם מבחינת התקציב וגם מבחינת אלון שלא מתכנן להשאיר את הרכב אצלו להרבה זמן

באמת לא ניפגע להיפך אם יש לך מה להיגיד להיפך ואם זה מה שאני חושב שאתה מיתכוון אליו אולי לזה אתה יכול ליהיות רגוע

יש שם בית פיוז התמונה צולמה ליפני החיבור של הבית פיוז

בית פיוז.jpg

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה הבית פיוז כמו שצריך (למקרה שזה הזוי בישבילך שלא היה בתמונות)

10092009032.jpg

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תתחדש

התקנה נקיה והכל לפי א-ב.

ישראל - JUNIOR 66

ו- רוני - roni_n

התחלה בהחלט טובה, אני מאחל לכם בהצלחה רבה בהמשך.

אתם חברי פורום בן הטובים שאני מכיר כאן.

1. תמיד אדיבים

2. אחראים

3. מקצועים

4. עם ידע רחב בתחום

תמשיכו כך, ואני בטוח שאתם תצליחו בגדול

פורסם

לבחור ששאל אם המספריים כאלו גדולות במציאות אז... הן עצומות!:shock:

ותודה לכולם:-D:-D:-D

מר סוס, אם אין לך משהו קונקרטי וחכם להגיד אל תגיד בבקשה, את הניסיון לבאס שמור לעצמך.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עוד חתימה עם מפרט המערכת הצטרפה אלינו לפורום..

המון מזל טוב! גם מבלי לראות את התמונות הייתי בטוח שישראל ורוני יעשו לך עבודה מעולה..

עכשיו נשאר רק לשמוע תתוצאות! לא שיש לי ספק לגביהם ;)

כרגע כלום =[

פורסם
עוד חתימה עם מפרט המערכת הצטרפה אלינו לפורום..

המון מזל טוב! גם מבלי לראות את התמונות הייתי בטוח שישראל ורוני יעשו לך עבודה מעולה..

עכשיו נשאר רק לשמוע תתוצאות! לא שיש לי ספק לגביהם ;)

אם כבודו יואיל בטובו להתעורר למפגש הבא (אני רוצה לראות אתה לא בא, אמרתי לך מה אני יעשה:-P) אתה גם תשמע :]

פורסם
כוח סוס אם באמת יש לך מה להגיד לטוב ולרע אשמח לישמוע גם אם זה דברים רעים אין לי בעייה להפך {ביקורת בונה}

(למקרה שזה הזוי בישבילך שלא היה בתמונות)

בעיניי זה הזוי שאתם מנסים להוכיח [ועוד לסוס:wink:] שאין לכם אחות.

לא שמעתי או ראיתי ביקורת ספציפית [שלגיטימית לחלוטין במידה וקיימת] מעבר לנפיחה שושואיסטית וחסרת פואנטה.

פורסם

מר סוס, אם אין לך משהו קונקרטי וחכם להגיד אל תגיד בבקשה, את הניסיון לבאס שמור לעצמך.

מי אמר באס ולא אמר לי?! :lol:

ולפי דעתי ניסיונות ל-באס לא צריך לשמור לעצמנו. במיוחד לא כשיש חובבי SPL בפורום :wink:

תתחדש, ההתקנה נראת נקיה - זה הכי חשוב, ונראה הכי פשוט וטוב תמיד (כמו אצלי, נכון רוני[נ.]? :lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש ותהנה,גם אני התקנתי באותו היום אצל ישראל ורוני את המערכת שלי ואני חייב לציין שישראל עשה פשוט עבודה מעולה פדנט אמיתי לא חיפף בכלום ולא חסך שום דבר ואם אתה רוצה יש אצלי במצלמה עוד תמונות של ההתקנה שלך אז דבר איתי אני ישלח לך.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
הנה הבית פיוז כמו שצריך (למקרה שזה הזוי בישבילך שלא היה בתמונות)

רק הערה בונה קצרה.

למה לא לשים שרשורי על הכבל עד החיבור לקונקטור למצבר?

ואם כבר, למה לא להריץ את הכבל מסביב ולא על המצבר עצמו?

סתם משהו שצרם לי בעין.

פרט לכך, אני מקווה שפותח השרשור יהנה מהמערכת החדשה שלו.

תתחדש!!

under construction..

פורסם

ניר, יש הבדל בין אם הכבל על המצבר עצמו או מסביבו? או שאתה מתכוון למראית העין?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...