Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת:

רדיו דיסק: PIONEER 4100UB

קומפוננט: hertz I ANRGI

מגבר: SIERRA MONO 1400RMS

מגבר 2: hertz EP-4X 800RMS

זוג סאב וופרים: hertz SX300-D

כולל תיבה לסאבים + התקנה + חיווט.

איך המערכת?, מדבור ברכב MAZDA 6.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע שתגיע למפגש מחר ותתרשם ממספר מערכות. אתה רוכש בתקציב לא קטן ויש מקום לבדיקה מעמיקה יותר. מספר נקודות:

1. שמעת את סט הקומפוננט ? אתה מתחבר אליו ?

2. שמעת את הסאבים בתצורה כפולה ? למה לא סאב רציני אחד (יתפוס הרבה פחות מקום) ?

3. אתה באמת מאמין שהמונו מספק 1400 RMS ?

4. אתה מחליף את המערכת המקורית במאזדה 6 במכשיר פיוניר פשוט יחסית, לא עדיף מנחת ? או אולי מכשיר יותר איכותי/פרוססור שיאפשר חיתוכים ? (יש 3SIXTY של רוקפורד למכירה והוא מסוגל לשמש גם כמנחת..)

בכל מקרה, אם אתה שלם עם הבחירה שלך אז סע ברכה ושיהיה המון בהצלחה.

...CASKA for life

פורסם

הקומפוננט טוב, במידה ואתה אוהב אותו (האם שמעת אותו?).

אין לך צורך במגבר 4 ערוצים כדי להגביר אותו. כמו כן, המונו הוא מוצר מדבקה פשוט ולטעמי עדיף להתרחק ממנו.

לדעתי כדאי לך לקנות מגבר שני ערוצים להגברת הקדמיים ולהשקיע במונו מוצלח יותר.

לגבי הסאבים אין לי מושג. אותה שאלה - האם שמעת אותם?

כמה אתה משלם על כל העניין?

אולי נוכל לעזור לך להרכיב מערכת יותר מאוזנת מבחינת איכות הרכיבים.

עריכה: אופס הספיקו כבר לענות :-)

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני חוזר שוב, למה שלא תשתמש בזה ? (פריט מס' 3)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=272656

המחיר שלו לא יקר ביחס לפיוניר ואתה מקבל פרוססור שיתן תוצאה טובה יותר מהפיוניר עם הלוקסוס של השימוש במערכת המקורית של הרכב תוך שמירה יחסית על מקוריות הרכב ונוחות השימוש במערכת.

...CASKA for life

פורסם

אני מאבד תקווה..

מה קשה להבין ? אני לא מציע לרכוש רדיו דיסק אחר, אלא, לקנות פרוססור איכותי ולהשתמש ברדיו דיסק המקורי של המאזדה. המחיר לא רחוק מהמחיר של הפיוניר.

לגבי הבאס. אם עוצמה את המחפש אז למה סאב של HERTZ ?

2 סאבים P3 יסדרו אותך טוב טוב ובהרבה פחות כסף (שיוכל להיות מושקע בדברים אחרים)

...CASKA for life

פורסם

כן אבל התקציב שלו מוגבל והוא לא יכול להרים אותם כמו שצריך. ועוד לא דיברנו על קיט התקנה מתאים..

ה P3 דוחפים מאוד יפה וחזק (מי שהיה במפגש היום יכול להעיד על כך) והם יותר זולים כך שיאפשרו לו מגבר יותר איכותי יותר שילך איתו שנים קדימה.

...CASKA for life

פורסם

שמעו אני חייב לציין שהמערכת סגורה סופית באתי רק לחוות דעת שלכם לפני הרכישה, אני יכול להיסתכל ביד 2 אולי למצוא רדיו דיסק (רק של פיוניר) משהו טוב עד 850 שקל ככה +-.

פורסם

אני לא משווה אותם לp3 כמובן, אבל רואים שלא שמעת סאבים חזקים בחייך אם אתה חושב שהם מפלצות. שמעתי 2 הרצים כאלה באוטו פצפון והם חזקים רק בתדרים גבוהים. FI Q אוBL15 אחד בפורטד על 1000rms יהיה חזק יותר משניהם

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...