Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה לפני כ- יומים נסעתי באוטו ושנסעתי באמצע הנסיעה על הילוך D בלוח השעונים ליד D רשום AT .. וסימן אדום כזה עיגול כזה של גיר אני חושב .. ולא מרגישים ממש אולי פעם ב- באמצע הנסיעה מרגישים טיפה רכב לא סוחב לשניה והסתדר ככה כבר יומיים הלכתי היום למוסך ואמרו שהגיר התקלקל זה הגיוני?בבקשה אחיי חייב עזרה אמרו לי שזה 6 אלף שקל להחליף אגב יש לי מזדה 3 ספיריט מנוע 2000 גיר אוטומט שנה 2005

פורסם

זו הצעת מחיר קצת יומרנית בלשון המעטה.

נתחיל מזה,שכדאי לגשת למכון גירים ולבדוק:

א) כמות שמן גיר בתיבה.

ב) ע"י חיבור סורק תקלות לרכב,שאין תקלה אלקטרונית/אחרת, שנרשמה במחשב הגיר.

היה כאן בעל מאזדה 3 2005 שעשו לו תיקון בגיר של משהו בסביבות 1400 ש"ח,החליפו שם שמן גיר+איזשהו חלק פנימי (כנראה שסתום בקרת לחץ או סלונואיד) ואפילו לא בטוח שפירקו בכלל את התיבה מהרכב .

חבל,שאין את אופצית החיפוש זה בהחלט היה מקל על ליבך וגם על כיסך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז ככה אני אענה לך בקצרה, כאשר נדלקה לך נורת התקלה של הגיר זה אומר כי קיימת בעיה כלשהי בגיר או במערכת החשמלית שלו, אבל כאן נכנס עיניין אחר החוסר סיחבה רגעי שאתה מתאר זה בדיוק הסיבה לכך שנורת התקלה נדלקה, ועכשיו כך אני מאמין שכאשר הגעת למוסך היה לך קוד תקלה ... P73 כנראה יחס העברה לא תקין בהילוך מסוים ולכן החליטו שהגיר לא תקין.

על מנת לאמת את אשר כתבתי מעלה כל שעלייך לעשות זה להרים מכסה מנוע למשוך את מדיד שמן הגיר (נמצא באיזור המצבר), ולהריח את השמן אם לשמן יהיה ריח שרוף אז אכן הגיר תקול.

פורסם
אז ככה אני אענה לך בקצרה, כאשר נדלקה לך נורת התקלה של הגיר זה אומר כי קיימת בעיה כלשהי בגיר או במערכת החשמלית שלו, אבל כאן נכנס עיניין אחר החוסר סיחבה רגעי שאתה מתאר זה בדיוק הסיבה לכך שנורת התקלה נדלקה, ועכשיו כך אני מאמין שכאשר הגעת למוסך היה לך קוד תקלה ... P73 כנראה יחס העברה לא תקין בהילוך מסוים ולכן החליטו שהגיר לא תקין.

על מנת לאמת את אשר כתבתי מעלה כל שעלייך לעשות זה להרים מכסה מנוע למשוך את מדיד שמן הגיר (נמצא באיזור המצבר), ולהריח את השמן אם לשמן יהיה ריח שרוף אז אכן הגיר תקול.

אוקיי תודה רבה אני אנסה את זה

• תוכן חדש...