Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגם רמת גימור "ספורט", מנוע 1800 עם 125 כ"ס.

גם בפורום וגם באתרים אחרים, אני נתקל רק בחוות דעת על הדגם ה"סטנדרטי" של הלאון - 1600 בד"כ אוטו' או על דגמי הטורבו למיניהם, 4X4 וכו'.

לא מצאתי התייחסות לסיאט לאון עם מנוע 1800 וגיר ידני.

עד כמה שידוע לי, מדובר במנוע שהיה בשעתו לגולף 99' ונחשב לאחד הדגמים המוצלחים של קונצרן VW אז מה קרה כאן, עניין של סחירות נמוכה? של כישלון כלשהו או יד המקרה??

(למען הסר ספק - המדובר בדור הראשון של הלאון 2001-2005)

פורסם

העובדה שהוא נדיר כזה מעידה על איכות הרכב? מדוע הוא יותר נדיר מהדגמים האחרים שציינתי?

מה על הסחירות שלו??

תודה.

פורסם
העובדה שהוא נדיר כזה מעידה על איכות הרכב? מדוע הוא יותר נדיר מהדגמים האחרים שציינתי?

מה על הסחירות שלו??

תודה.

גיר ידני אף פעם לא היה פופולרי במיוחד כאן, ודאי שכך במכונית שאינה ספורטיבית במהותה. גם הגולף המקבילה אליה התייחסת, נדירה למדי בארץ.
פורסם

למשתמש בשם כאוס (באנגלית) הייתה כזו שנת 2002, כרגע יש לו תמונה של פסאט בסימלון אם אני לא טועה.

פנה אליו לקבלת אינפורמציה מדוייקת.

• תוכן חדש...