Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כאשר הלכתי לנחם אבלים אצל משפחתי הגרה ברחוב החשמל בחיפה, כמה משועממים החליטו שלאוטו שלי יש מראה אחת יותר מדי והחליטו לסדר את המצב ועקרו אותה ממקומה.

הרכב מצוייד באזעקת ביפר ולכן מייד שהאזעקה צפצפה רצתי למטה מידיעה שהמקום מסוכן ולא סתם צפצפה לי האזעקה.

הגעתי לאוטו וראיתי שהמראה של הנהג פשוט נעקרה ממקומה ונשארה תלויה על חוט חשמל של המנוע החשמלי.

וכמובן שראיתי ארבעה אנשים בורחים מהמקום בריצה מטורפת.

השאלה שלי היא האם הביטוח יכול לכסות את הנזק( כמובן שהביטוח מקיף)?

ואם הנטל נופל עליי, אז כמה יכול לעלות לי מראה לרכב? האם כדי דרך החברה או דרך פירוקייה או לקנות מראה תחליפית?

תודה ולילה טוב.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

איזה צד המראה? אם זה צד ימין אני חושב שזה גם עם החיישן טמפרטורת חוץ (ככה זה בקליאו לפחות) אז תתכונן לאלפייה +.

תברר אם הביטוח מכסה קודם אם לא אז תנסה להשיג מפירוקיות באזור.

וחוץ מזה כל מה שנותר זה לאחל להם מחלות שאפילו אלוהים לא מכיר.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

המראה שנשברה היא השמאלית, אבל בכל מקרה לא נראה לי שיש לי חיישן טמפרטורת חוץ ברכב.

ואמן.

אבל השאלה היא האם דרוש השתתפות עצמית בביטוח?

כי אם כן אז כל העניין לא שווה ועדיף במחיר של ההשתתפות להשקיע במראה.

פורסם

במחיר של מראה לא שווה לשלם את ההשתתפות עצמית,

מראה חדשה + מנגנון חשמלי + צבע, תעלה בסביבות ה-1500 שח[פלוס מינוס],

שקול קנייה מפירוק.

----

פורסם

אחד המקומות הגרועים שיש בחיפה! נכנסתי פעם אחת עם הרכב שלי לרחוב הזה לאסוף מישהי והיו בחוץ משהו כמו 300 אטיופים שהסתקלו על הרכב כאילו הוא בקבוק קולה קר באמצע המדבר...

אני לא מבין איך כל יום חונה שם z4 שחורה עם גג קשיח והיא עדייןו שלמה.

פורסם
במחיר של מראה לא שווה לשלם את ההשתתפות עצמית,

מראה חדשה + מנגנון חשמלי + צבע, תעלה בסביבות ה-1500 שח[פלוס מינוס],

שקול קנייה מפירוק.

למחיר כזה לא ציפיתי.

עם אני קונה מראה מפירוק ואני מאמין שהסיכוי ליפול על צבע כסוף הוא דיי גבוה ,אני ייקנס ב1500 שקל?

לא נראה לי שזה המחיר של מראה מפירוק, או שאני טועה?

פורסם

עד כמה שאני זוכר אפשר למצוא מראה תחליפית בפחות מ1500 ש"ח. אולי אפשר גם לאלתר משהו עם המראה הנוכחית, תלוי כמה רציני השבר שלה.

לערב ביטוח מקיף יעלה לך יותר מ1500 ש"ח. לא כדאי להכניס אותם לעניין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אחד המקומות הגרועים שיש בחיפה! נכנסתי פעם אחת עם הרכב שלי לרחוב הזה לאסוף מישהי והיו בחוץ משהו כמו 300 אטיופים שהסתקלו על הרכב כאילו הוא בקבוק קולה קר באמצע המדבר...

אני לא מבין איך כל יום חונה שם z4 שחורה עם גג קשיח והיא עדייןו שלמה.

כנראה זה בחור (או בחורה..) שלא "משתלם" להתעסק איתם , אם אתה מבין למה אני מתכוון.

בכל אופן לעניין , מצטער לשמוע , הכי מרגיז שדברים כאלה קורים בלי שום סיבה אלא רק משיעמום של אנשים , בגלל זה לאחרונה התחלתי לחנות ממש רחוק מהאיזור שאני רוצה להגיע אליו במידה והוא בעייתי , לעיתים אני אפילו לוקח אוטובוס , חבל לקחת סיכונים מיותרים , בייחוד כרגע כשאני עם אוטו חדש.

וכפי שכבר כתבו מעליי..כל שנותר הוא לאחל להם שאותו דבר יקרה גם למכונית הפרטית שלהם (אם כי רוב הסיכויים שזה ילדים משועממים בני 15 , לכן יותר נכון להגיד למכונית של הוריהם.)

אגב , שום מקום אינו מוגן לחלוטין מפני וונדליזם כזה..במכונית הקודמת שלי שברו לי את 2 המראות ושרטו את הרכב עם מפתח כאשר חניתי בציר מוריה בצהריים..אפילו לא ברחוב צדדי (ליד הטוקטוקי , לחיפאים שבינינו.)

פורסם

מראה זה 750 פלוס מינוס.

נסה פירוקיה (רכב נפוץ)

נסה EBAY

רחוב החשמל- לא מדובר בדיוק בחיפה. זה כמו לשים את האוטו ברהט וללכת.

אלך לבדוק באיזו Z מדובר היחידה השחורה שאני מכיר היא מדליית אל כרמל מודל 2002 יד מליון אולי היא נמכרה ליד מליון ואחת. וכנראה שהיא שלמה מאותה סיבה שהמכוניות השוות עשרה מליון+ בחליסה עדיין שלמות.

פורסם

דווקא ברהט , אף אחד לא היה נוגע ברכב צרפתי גם לא בציפורן. לא יודע מתי היית פעם אחרונה ברהט אבל כיום החבר'ה כבר נוסעים לאנד קרוזרים , פאג'ורואים וכו' . ובכלל למה הסטיגמה הזאת שמישהו ישרוט לך את הרכב ברהט ? פשוט יפרקו אותו

• תוכן חדש...