Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, נסעתי על איילון ביציאה מהסינימה סיטי ובהמשך הכביש ארעה תאונה (A4 וטוסון אם זה משנה) המקום היה מוצף משטרות ואמבולנסים ומתוך ארבעת נתיבי איילון שלושה נחסמו ואחד נשאר פתוח לתנועה מה שגרר פקק ארוך מאוד אחריו, בעודי משייט במהירות על של 15 קמ"ש אני רואה משאית של קוקה קולה (גדולה לא משאית דימיקולו) נוסעת לה גם בפקק בעוד אישה בדייטסו סיריון מנסה להשתחל מימין לנתיב השמאלי (היחיד שפתוח) כך עוברות להם כמה דקות עד שלפתע אני רואה את נהגת הסיריות פשוט נכנסת בצידה הימני של משאית הקוקה קולה בנסיון להשתלב ומכיוון שכל זה היה במהירות אפסית, הנהג יושב בצד שמאל והמשאית בקושי מרגישה את הסיריון הנהג פשוט המשיך לסוע עוד 10-15 מטרים בעודו גורר את נהגת הסיריון שכבר ממש נלחצה על צד ימין של פגושו, ברגע שהבין שהוא סוחב איתו "ג'וק" קטן מקדימה הוא עצר ומאוד בנימוס הסביר לגברת שבאותו זמן הייתה ממש נסערת שככה לא משתלבים לנתיב במיוחד לא כשמשאית נוסעת בו, בעודם מחליפים פרטים נסעתי משם וזה עוד סיפור מני רבים על הנהג(ת) הישראלי האוויל.

:idea:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

לא מקרה של נהג(ת) ישראלי(ת) ולא נעליים. מקרה של אישה מטומטמת שלא מבינה שבמצב של סיריון מול משאית, לרוב המשאית תנצח. (למען הסר ספק ובשביל למנוע הודעות ומכתבי נאצה על שוביניזם, אם בסיריון היה נוהג גבר הייתי כותב בדיוק אותו דבר, רק שלא הייתי קורא לו אישה, אולם בהתחשב בעובדה שהוא נהג בסיריון, אז אולי כן הייתי קורא לו אישה :lol:)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מקרה של אישה מטומטמת שלא מבינה שבמצב של סיריון מול משאית, לרוב המשאית תנצח.

מה זאת אומרת - לרוב ?

אתה מכיר מצב שהסיריון תנצח ?

ולגבי העניין עצמו,

אחד הדברים שלא מסבירים לאנשים בשום מקום, הוא שדה הראיה המאד מוגבל של נהגי המשאיות.

אפשר להגיד עליהם הרבה דברים טובים ורעים, אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שלנהג משאית ישנם שטחים מתים גדולים שפשוט אסור להיכנס אליהם. העובדה שנהג המשאית המשיך להתקדם עד שעצר, מעידה על כך שהדבר היחיד שגם לו להרגיש שמשהו לא בסדר היה התחושה שהוא גורר משהו "חריג".

דני G.

• תוכן חדש...