Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בשבוע שעבר יום שישי חזרתי מהרחיצה של תחנת הדלק, החנתי את הרכב בחנייה מתחת לבית, (חנייה לא פרטית) לאחר כשעה ירדתי לחניה כדי לנסוע לאן שהוא, ואז אני רואה שהמראה השמאלית שלי רטובה, ניראה לי מוזר כי בשטיפה ניגבו את כל הרכב ירדתי מהרכב ואז ניגלה לעיני מחזה מזעזע כל הצד של הדלת שלי והכנף הימני מלאים בנוזל ההתקשה ולא יורד, על הכביש היה מונח בקבוק קטן של דבק שלוש שניות, שכנראה נפל למישהו מהרכב ואז רכב אחר עלה עליו וזה התיז לי על הרכב, בקיצור ניסיתי להוריד את הדבק בכול מיני דרכים אך ללא הצלחה, לדוגמא מיים חמיים, טינר, אציטון, פוליש, ונדע כלום לא יורד אים יש למישהו עצה או רעיון יצירתי אני אודה לו מאוד בתודה מראש רמי.

פורסם

הדרך היחידה שלא תגרום נזק זה לעשות פוליש מקצועי לדלת+כנף, מקצועי הכוונה עם מכונה.

אבל הבעיה היא שאחרי שתעשה לדלת ולכנף,אתה תצטרך לעשות על כל הרכב כי יראו הבדלים.

אז בקיצור פוליש מקצועי עם מכונה לכל הרכב.

קח בחשבון סביב ה 500 שקל.

ראה בזה הזדמנות,מתי עשית פוליש לרכב שלך,פוליש כמו שצריך ואח"כ ווקס ? אתה תופתע מהתוצאות אם תעשה כן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מנסיון עם מתכות צבועות - דבק 3 שניות (ציאנו-אקרילט) מורידים בצורה מכנית בלבד (קילוף,שיפשוף וכו') ואז יש לתקן את הצבע.

בזמן ההתייבשות הדבק עלול לגרום לפגיעה בצבע, כך שגם אם הוא ירד, יכולים להשאר סימנים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

פוליש שאתה עושה בבית בהשוואה לפוליש מקצועי, מדובר בשני דברים שונים.

תיגש למקום שעושה פוליש ותבין.

פעם לפני משהו כמו 6-7 שנים,עשיתי פוליש לרכב במקום מקצועי ,הוא הוציא לי מדבקות של פסים זוהרים שבחיים לא הייתה שום דרך להוריד מבלי לפגוע בצבע.

עם פוליש כמו שצריך הוא מוריד לך שיכבה זעירה מהצבע ואיתו יורד כל הדבק הזה. אח"כ ווקס והרכב שלך מבריק כמו ביום שיצא מהמפעל,וזה נשאר לאורך זמן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

שלום רב !

נסה לפי השיטה הבאה הנראית יעילה למצבים רבים אחרים, הכנס לסרטונים הרבים בקישור הבא, המדגימים את השיטה :

http://sodablast.co.il/index.html

וכאן ההדגמה לשיטה:

http://sodablast.co.il/movies.html

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...