Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים לגמרי עם המשפט Take it easy !

ואגב, מאז השירשור, אני בודק ומחפש בכל מיני דרכים היכן מוזכר בכל חברת השכרה מה מותר ומה אסור לעשות עם הרכב, לרבות עליה לרינג ו/או למסלול מרוצים.

מה שגילית בינתיים הוא שרק חברה גדולה אחת מזכירה את הרינג באופן מפורש, בחלק מהמקומות האחרים כתוב שאסור להשתתף בתחרויות / מרוצים / מדידות זמנים.

מעבר לזה בינתיים לא מצאתי.

עוד דבר שגיליתי הוא שחברות ההשכרה היעודיות (ע"ע RSR ו-RentRaceCar) אומרות שכל אחריות על הרכב היעודי חלה על השוכר, לרבות גניבה ופגיעות אחרות אפילו בחניה, ושההשתתפות העצמית נעה בין 1500 יורו לאחר תשלום תוספת מיוחדת ולקיחת קורס עם מדריך שלהם, ל-6000 יורו ללא קורס ותשלום תוספת, ועד ל-15,000 יורו למכוניות היקרות יותר. ואני מדבר רק על ההשתתפות העצמית.

דני G.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דני,אולי אתה יכול לפרט על איזה חברות השכרה מדובר?

והאם יש בעיה לחברה בגיל 22 להשכיר רכב?

חוץ מזה,טיילתי קצת באתרים של חברות השכרה ולא כל כך הבנתי את הליך הזמנת האוטו. מזמינים רכב ספציפי או קלאס מסויים?

אם למשל כתוב גולף אז יש אפשרות לבקש גולף GTI? איך זה עובד בעצם?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כל חברות ההשכרה הגדולות ישכירו לך רכב קטן עד בינוני החל מגיל 18.

חלקן מאפשר החל מגיל 22 לשכור רכבים גדולים וספורטיביים-קלים.

בכל חברות ההשכרה כותבים במפורש שאינם מתחייבים לרכב ספציפי אלא לקלאס זהה או גבוה יותר.

כלומר, תזמין גולף וייתכן שתקבל פוקוס או שישדרגו לך ל-BMW סידרה 1 למשל.

בכל אתר של חברת השכרה תוכל למצוא את צי הרכב שעל פיו תוכל לבחור מה לשכור. כשמדובר במכוניות יחודיות (לדוגמא אודי TT), בד"כ תקבל את מה שביקשת והרכב ישמר לך במיוחד.

בגולף GTI לא נתקלתי בשום חברת השכרה.

לדעתי בגילך תוכל כבר לשכור מכוניות כמו סידרה 1, סידרה 3, מרצדס C, או בצד הספורטיבי - אודי TT או SLK.

תנסה לעשות חיפוש באתרים כמו :

www.arguscarhire.com

או

www.carhire3000.com

אלו אתרים מוזלים שמציעים השכרות בתנאים קלים יותר, כשבפועל המכוניות מתקבלות מחברות ההשכרה הגדולות המוכרות.

שים לב, אם אתה מתכוון לשכור את הרכב בשביל לעלות לנורבורגרינג, אל תיקח רכב מ HERTZ משום שלפי מידע שקיבלתי אצלם כתוב במפורש בחוזה השכירות שאסור לעלות.

דני G.

פורסם

לפי מה שאתה אומר יוצא שבהחלט יש סבירות "להתקע" עם רכב חלש - 1600/1800 :roll:.

בנוסף מעט מפחיד העניין עם הביטוח. יוצא שכמעט כל מי שנוסע מסתכן סיכון לא קטן מבחינת נזק לאוטו שלא יהיה מכוסה ע"י חברת ההשכרה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

סיכונים הם חלק מהחיים.

הסיכוי לעשות תאונה בכבישי הארץ גדול פי כמה מהסיכוי לעשות תאונה על הרינג.

בשום מקום לא אמרתי שלא צריך לדעת לנהוג נכון על המסלול וזה כמובן כולל את היכולת לנהוג בצורה שתשאיר את המכונית בחתיכה אחת. יחד עם זאת, קח בחשבון שחברות ההשכרה יכולות לעשות לך בעיות גם על מליון נושאים אחרים בעת ההחזרה של המכונית, במיוחד אם הם ימצאו דברים שלא נראים להם (וכבר ראיתי דברים כאלו אצל אנשים שלא קשורים בכלל לעניין).

ולגבי סוג הרכב / המנוע שתקבל, ככה זה עובד. אתה תמיד יכול לבקש או לשלם בשביל שידרוג בעת קבלת הרכב, אבל לא תמיד יש להם מכוניות פנויות לתת לך.

דני G.

פורסם

האם המסלול מתאים לנהג בן 18? אני יודע שחברות השכרה בדר"כ לא משכירות לבני 18 ואם הן כן אז רכבים פשוטים וקטנים ולא ספורטיביים.

פורסם

לפני הגיוס טסתי לתערוכת פרנקפורט ובלהט הרגע הצלחתי לשכנע את אבא שלי לשכור רכב לרינג.

זה כן אפשרי לשכור שם רכב מגיל 18 (בקלאס של הגולף) אבל כמובן שיש דרישה לשני כרטיסי אשראי שבדרך כלל למישהו בן 18 אין.

וגם היו בעיות. היו לי שני דרישות שלא התפשרתי עליהן- גיר ידני ו-GPS.

אבל רציתי אלפא 147 או סדרה 1, על זה הם לא יכלו להתחייב וכשהגעתי יום למחרת קיבלתי A-CLASS :-(

טיפה תמונות שהן קצה הקרחון ממה שראיתי שם (משהו שיותר יעניין את פורום אספנות).

frankfurt841.th.jpgfrankfurt847.th.jpgfrankfurt1503.th.jpgfrankfurt1366.th.jpg

פורסם
קח בחשבון שחברות ההשכרה יכולות לעשות לך בעיות גם על מליון נושאים אחרים בעת ההחזרה של המכונית, במיוחד אם הם ימצאו דברים שלא נראים להם (וכבר ראיתי דברים כאלו אצל אנשים שלא קשורים בכלל לעניין)

החזרתי רכב 3 פעמים שונות ב 3 טיסות שונות לחו"ל בנמל התעופה בניס (צרפת), 3 פעמים הרכב נבדק,קיבלתי אישור שהרכב תקין ושהסדרתי את התשלום.

חצי שנה אחרי זה (אני משוכנע שהעיכוב מכוון בכדי שבינתיים אאבד את טופס ההחזרה) נקנסתי ב 1000 יורו על פגיעה ברכב שלא דיווחתי עליה, רק שאני שומר על הטפסים האלה וכל פעם שלחתי להם את הטופס וזוכיתי על מלוא הסכום.

התלוננתי לסניף הראשי באירופה על העניין (תוך צרוף 3 המכתבים שלהם ו 3 האישורי מסירת רכב שלהם)ולאחר חודשיים נשלח לי מכתב בו הם מודים לי על התלונה, בעקבות תלונתי(ותלונות נוספות), נחשפה פרשת שחיטות שבה מנהל הסניף הגיש קבלות פיקטיביות על תיקונים שלא היו ולא נבראו, גלגל את הכסף על הלקוח ושלשל אותו לכיסו.

לסיום הם צרפו במתנה מספר שוברי אפגרייד אבל כלב מי שמתקרב אליהם עוד פעם :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על זה בדיוק דיברתי, ואני מכיר מקרים נוספים במדינות אחרות. אמנם לא שחיתויות באופן רשמי, אבל כן נסיונות להלביש לאנשים כל מיני דברים קטנים, או לחייב על זוטות בטענות לדברים גדולים (למשל דרשו ממישהו לשלם על שריטה מיקרונית שבקושי רואים על ראי הצד - עלות ראי חדש כולל המנגנון החשמלי).

ואם את אלו עושים בלי לעלות לרינג, אז לפחות שנרגיש טוב עם עצמנו על זה שמנסים לדפוק אותנו :-P.

בכל מקרה, תודה על האינפורמציה, אני אשמור לי את טופס ההחזרה והחשבונית של סגירת החשבון. אולי אני גם אצלם את האוטו במעמד ההחזרה לרבות מצב צמיגים וברקסים (אם יהיה אפשר).

דני G.

פורסם
על זה בדיוק דיברתי, ואני מכיר מקרים נוספים במדינות אחרות. אמנם לא שחיתויות באופן רשמי, אבל כן נסיונות להלביש לאנשים כל מיני דברים קטנים, או לחייב על זוטות בטענות לדברים גדולים (למשל דרשו ממישהו לשלם על שריטה מיקרונית שבקושי רואים על ראי הצד - עלות ראי חדש כולל המנגנון החשמלי).

ואם את אלו עושים בלי לעלות לרינג, אז לפחות שנרגיש טוב עם עצמנו על זה שמנסים לדפוק אותנו :-P.

בכל מקרה, תודה על האינפורמציה, אני אשמור לי את טופס ההחזרה והחשבונית של סגירת החשבון. אולי אני גם אצלם את האוטו במעמד ההחזרה לרבות מצב צמיגים וברקסים (אם יהיה אפשר).

דני G.

בנוגע לשמירת מסמכים, חוץ מהדברים הברורים מאליו כגון מגירה או עדיף קלסר ייעודי.

אני התחלתי לסרוק כל מיני מסמכים שכאלו ובמחשב הרבה יותר קל לי לעקוב אחריהם ולשמור עליהם.

נ.ב

אתה אותו דני שהתרסק עם רנו קליאו בעיקול של קניון הזהב לפני כמה שנים טובות?

פורסם

דני,

תופעה נוספת שקורה לי המון היא שאני בסוף השכירות משלם את מלוא התשלום במזומן ומקבל קבלה וחשבונית ולאחר שבוע פתאום איזה פקידה שלא שמה לב שכתוב על הקבלה PAID IN CASH מחייבת לי את פרטי האשראי שלי (שנמצאים אצלם מטעמי בטחון) ואז מתחילה מסכת של טלפונים, פקסים ומיילים לביטול החיוב :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נ.ב

אתה אותו דני שהתרסק עם רנו קליאו בעיקול של קניון הזהב לפני כמה שנים טובות?

ממש לא !

אני יודע על מי אתה מדבר, הוא בחור חביב מאד... אבל זה לא אני.

הודות לתחום העיסוק שלי ב-12 השנים האחרונות (השתתפות במרוצים והדרכות נהיגה מסוגים שונים) איני מעורב בתאונות, הן כפוגע והן כנפגע. אני ארשה לעצמי לומר, שלמקצועיות שלי יש צד בעניין, אבל לא אכחיש שכל אחד צריך גם קצת מזל ...

בכל אופן, מעולם לא ריסקתי / הפכתי מכונית, והנזק הכי גדול שעשיתי היה בגיל 17 (לפני 18 שנים) עם הרכב של ההורים שלי, כששיפשפתי את דופן שמאל ברכב אחר. נקווה שזה גם ישאר כך 8)

דני G.

נ.ב - מה שכתבתי אינו כולל תאונות מרוצים על המסלול במהלך תחרויות..:-)

פורסם
ממש לא !

אני יודע על מי אתה מדבר, הוא בחור חביב מאד... אבל זה לא אני.

הודות לתחום העיסוק שלי ב-12 השנים האחרונות (השתתפות במרוצים והדרכות נהיגה מסוגים שונים) איני מעורב בתאונות, הן כפוגע והן כנפגע. אני ארשה לעצמי לומר, שלמקצועיות שלי יש צד בעניין, אבל לא אכחיש שכל אחד צריך גם קצת מזל ...

בכל אופן, מעולם לא ריסקתי / הפכתי מכונית, והנזק הכי גדול שעשיתי היה בגיל 17 (לפני 18 שנים) עם הרכב של ההורים שלי, כששיפשפתי את דופן שמאל ברכב אחר. נקווה שזה גם ישאר כך 8)

דני G.

נ.ב - מה שכתבתי אינו כולל תאונות מרוצים על המסלול במהלך תחרויות..:-)

אהה אוקיי, חשבתי שאולי אתם אותו אדם.

בכל מקרה, יש לי רק הערה אחת אלייך, אני מבין שאתה בעל ניסיון בתחום אבל כפי שאמרת הרינג הוא מסלול קשה במיוחד ועם שטחי מילוט קטנים במיוחד.

אני חושב שלעודד נהגים בעלי ניסיון קטן מאוד בנסיעה מסוג זה ועוד ברכבים ללא ביטוח (שלא נדבר על פגיעה גופנית שזה ברור מאליו) אז זה בכלל לא מומלץ לדעתי.

זה ברור לי שאתה לא אבא\אמא של אף אחד פה וכולם אנשים בוגרים, אבל בכל זאת אני חושב שצריך לעודד אותם להתנסות במסלולים קלים יותר וגם אם הם מנוסים אז לא לסוע על שום מסלול ללא ביטוח.

**יכול להיות שפיספסתי איפשהו בחלק מהשירשור הזה שנאמרו הדברים האלו, אם כך אז אני מצטער :)

פורסם
התלוננתי לסניף הראשי באירופה על העניין (תוך צרוף 3 המכתבים שלהם ו 3 האישורי מסירת רכב שלהם)ולאחר חודשיים נשלח לי מכתב בו הם מודים לי על התלונה, בעקבות תלונתי(ותלונות נוספות), נחשפה פרשת שחיטות שבה מנהל הסניף הגיש קבלות פיקטיביות על תיקונים שלא היו ולא נבראו, גלגל את הכסף על הלקוח ושלשל אותו לכיסו.

:lol:

תגלה לנו באיזו חברה זה היה ?

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

יש לי שאלה.

אני משכיר רכב מהארץ ולוקח אותו בפרנקפורט .

אני יכול לעלות איתו למסלול בניוברגרינג פשוט ככה?

או שיש פרוצדורה מסיומת?

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

• תוכן חדש...