Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, לפני כמה ימים העליתי הודעה שאני חושב שיש לי בעיה עם הרימוט, אז סידרתי את החיווט והכל אצל בעל מקצוע

והבנתי שכנראה שהמגבר החדש שקניתי - הגיע דפוק.

המגבר פשוט לא מצליח להחזיק סאונד לחצי שנייה מכיוון שברגע שמפעילים אותו הוא נכנס לפרוטקטור כאילו שקיבל יותר מדי צליל.

כדי לוודא את הבעייתות שלו, חיברתי אותו אך ורק לחשמל ברכב , כלומר ללא רמקולים בכלל, וגם אז הוא נכנס לפרוטקט.

בדקתי הכל שוב ושוב, וליתר ביטחון חיברתי מגבר אחר. ושמעו נהדר במורל פולס שחיברתי אליו.

דיברתי עם חברת פומפה , והם אומרים שאני צריך להגיע לרמת גן שהמתקין שלהם יראה מה הבעיה, ואם אכן המגבר מקולקל הם יחליפו לי.

שאלתי היא כזו,

האם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו?

האם אני טועה במה שאני אומר כאן ויכולה להיות בעיה אחרת והמגבר כן תקין?

במקרה שלא יחליפו לי, האם ניתן להיכנס להליכים משפטיים?

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

אין צורך להיכנס להליכים משפטיים , אם המגבר בתוך תקופת האחריות לא אמורה להיות בעיה.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר ואני לא אצטרך להגיע מבאר שבע לר"ג ולגלות את הישראלי המכוער.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

מקווים בשבילך.

דווקא פומפה לא חנות רחוב שיכולה להסגר מהיום למחר, זה חנות מוכרת.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם בטלפון אמרו לך שיחליפו לך אם זו בעיה במגבר, למה אתה מיד חושב על הליכים משפטיים?

נכון לעכשיו הם עומדים באחריות שהם נותנים, ומההודעה שלך ניתן להבין כי הם "כנראה" יעשו ההפך- זה פרסום שלילי, ולא משנה אם זה נכון או לא, זה יכל לחזור אליך בבומרנג.

קח בחשבון שאם התקין את המגבר מתקין לא שלהם, הם יכולים בכלל להתנער מאחריות להחלפה, ורק לשלוח לתיקון במסגרת האחריות.

אז יכול להיות שמצבך עדיין לא כל כך גרוע.

מתחדשת*

פורסם

מהנסיון שיש לי איתם, נסיון עבר אמנם ונסיון רב - הם בסדר גמור והיחס שלהם צריך להיות טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני :-P

אל תשכח - יחס גורר יחס

תבוא בגישה חיובית ותסביר להם בצורה הגיונית מה המצב עם הרכב, יכול להיות שהבחור שם יחליף לך את המגבר בלי לשלוח אותך למתקין.

תסביר לו שאתה כן מבין עניין ותסביר לו איך בדקת את המגבר, אני מאמין שברוח טובה - הכל יגמר בשלום ובלי עורכי דין.

תאמין לי - יש לי חמישה כאלה במשפחה, כולם גמרו בהצטיינות ואת אף אחד מהם אני לא רוצה להפעיל אפילו בחינם - ברגע שאתה מתחיל הליך משפטי - אתה לא יכול לצאת ממנו בלי הצגה שלמה של תאטרון הבימה של עורכי דין וזה הופך לסחבת של חצי שנה לפחות... אתה לא רוצה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם יש אחריות, אז רק צריך ללכת ולסגור מולם...

אין בעיה לבקש, אם יעשו בעיות, אז יש את דפי הפורום בשביל זה.

קודם מנסים ואחר כך קוטלים או משבחים את החנות.

תידע אותנו מה נסגר.

אחלה יום ובהצלחה!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...